Şimdi Ara

HD MİNİ UYDU ALICISI TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar 102 ekran sony marka fullhd televizyonum var. Şuan SD bir uydu kullanıyorum ve görüntü kalitesinden memnun değilim. Mini bir hd uydu alısı almak istiyorum.Bütçe olarak 100-150 TL'lik bir cihaz arıyorum.Kanal geçişleri hızlı olsun. SD ve HD görüntü kaliteleri iyi olsun. Youtubeye fln girebilse iyi olur yani wifi özelliği olsa iyi olur. Bana sorun çıkarmayacak bir cihaz tavsiyesi olan varsa bekliyorum.
    Aklımda Next Minix HD Black 2 cihazı var bu cihazı önerir misiniz ? (https://www.bimeks.com.tr/urun/nextstar-minix-hd-black-ii-plus-138855 )
    internete giriyor mu ? ve güncelleme yapınca kanal listesi eski haline dönüyor diyorlar bu doğrumu ? Kullanan varsa ayrıca belirtirse de memnun olurum. Şimdiden hepinize teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahund64 -- 13 Ocak 2017; 22:25:20 >







  • Yok mu önerisi olan arkadaşlar ?
  • bende hiremco var tavsiye ederim 2 tane hiremco 1 tane nex var hd mini 2 marka da güzel kanal gecisleri kalitesi 2 senedir kullaniyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://www.hepsiburada.com/next-minix-hd-black-2-plus-digital-hd-uydu-alicisi-p-EVNEXTMINIXBLACKP



    buda nex olan bendeki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2 sene. önce kampanyalarlar nex 80 tl ye almistim hiremco larida kampanyalarla 20 şer tl daha uyguna almistim ama gene fiyatlati iyi hiremco larin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az daha para ver 210 tl ye next markasinin destegini verdigi yeni ürün var next internet machina 2000 HD minix adinda urun var



    Bu ürünü incele you tube cccam iptv ve tkgs özelliği var
  • Arkadaşlar elimde 2 adet monıtor var.Bir tanesi hdmı çıkışlı diğeri dvı.Bunları tv olarak kullanabilir miyim? Mesela şu ucuz olan Hiremco HD2016 Mini Uydu Alıcısı hdmı dan bağlasam veya dvı hdmı dönüştürücü ile bağlasam.? Bir de sesi nerden alabilirim.
  • Merhabalar,
    Ben de Samsung Led TV için HD uydu alıcısı bakıyorum. Düşük bütçeli bir şey arıyorum. Hepsiburada'da şu iki ürünü buldum, yorumlar genelde olumlu. Youtube olsun, çift çanak olsun, wifi olsun, şu olsun, bu olsun derdim yok. HD ve SD yayınları kabul edilebilir seviyede göstersin, kanal geçişleri çileden çıkaracak kadar yavaş olmasın yeter. Varsa bu ürünlerle ilgili görüşlerinizi alabilir miyim?

    http://www.hepsiburada.com/mersat-charisma-tkgs-uyumlu-full-hd-mini-uydu-alicisi-p-EVMRTR11989
    http://www.hepsiburada.com/trident-1512-mini-hd-uydu-alicisi-p-EVTRIDENT5200HD-




  • Youtube de anlatınlar mevcut yapabilirsin. Cihazın çözünürlüğünü ayarlamak gerekiyormuş. Mesela 1440x900 monitörü 720p yapmak gerekiyormuş. Bunun için de bir tv'ye bağlayıp çözünürlüğü 720p yapmak lazımmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.