Şimdi Ara

HD mi SD ye devam mı, kararsızım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Benjamin bec db900 receiver var bi hayli eski bir model. Artık kumadası basmıyor, cihaz sinyal alamıyor ara sıra v.s v.s. cihazı değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum, en basitinden kanal geçişlerinde bile 2 bazen 3 sn bekliyorum. Buda tek basına beni sinir etmeye yetiyor zaten

Gelelim soruma. Cihazı değiştirmişken HD cihaz almak mantıklı ama şimdilik ücretsiz olarak izlenebilecek 3-4 kanal varken güzel performanslı bir SD cihaz mı yoksa HD cihaz mı almalı karar veremedim. ( max. bütçe 150-200TL ) Açıkcası HD kanallar artmadıkça sanırım benim ihtiyaçlarım için SD daha akla yatkın olacak. ( Kararımı Sd cihazdan yana kullandım sanırım )

BENİM İÇİN ÖNCELİK SD KANALLARIN EN İYİ ŞEKİLDE NETİCE VERMESİ. Kullandığım Benjamin eski bir cihaz ancak neden bilmem SD kanal performansı tatmin edici. O yüzden cihazı değiştirmişken kaliteli görüntü veren donma ısınma takılma yapmayan stabil bir cihaz önerisi bekliyorum sizden. Kanalları kayıt etmesinede gerek yok, Cihazın usbden film oynatmasına da gerek yok. 46c650 Samsung Lcd kullanıyorum onun media playerinden memnunum. ama sifre biss vs.girilerek çözülebilecek kanallarıda rahatça çözmeli tabi. MAX. 150-200 TL BÜTÇE İLE ALINABİLECEK EN KALİTELİ SD CİHAZI İSTİYORUM AÇIKCASI.

Herkese tesekkür ederim, saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuikkuik -- 12 Aralık 2011; 19:30:36 >

• hd yayın ıle sd yayın arasında 4 katı fark vardır

sd yayın ıcın goldmaster 72000 fta tercıh edebılırsın

hd yayın ıcınde atlanta hdbox tavsıye ederım

şifresız hd yayın 3 kanal ama ornegın 220 tl verıp dsmart modul alırsınız

12 ay 16 hd kanal+34 fılm belgesel, kanalı ızlersınız
  • @fatihmc, şimdilik hd olayını rafa kaldırdım gibi. O yüzden SD için iyi bir cihaz alayım diyorum. Modül ise şimdilik lazım değil. Elimde 2 x 1,5 Tb' lik HD film var zaten . Zaten çalıştığımız için malum onları bile seyretmeye vakit olmuyor çoğu zaman. :Bu goldmaster 72000 nasıl bir cihaz?

@arokh, ikinci el ürünleri tercih etmiyorum bu grupta. Zira pek içime sinmiyor ve arıza durumunda v.s canımı sıkar. tşk.
  • Tamam işte bende Sd performansı başarılı bir cihaz arıyorum. varsın film oynatmasın, kayıt yapsada olur yapmasada.
    Şifreleri çözse ve başarılı görüntü kalitesi olsa kafi. Cihaz marka ve model tavsiye ederseniz sevinirim. HD olayını iptal ettim şimdilik.

www.hepsidijital.com da Dijital uydu alıcıları kategorisini incele.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.