Şimdi Ara

HD Graphics 3000 VRAM sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımda HD Graphics 3000 kullanıyorum. Pes 2016 settings kısmında paylaşımlı kısmı 1.6 GB fakat diğer kısım 32 MB. Hal böyle olunca ara sıra kasma meydana geliyor. İnternetteki çoğu çözümü denedim. Sonçare buraya yazıyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum. Teşekkürler.

Denediğim çözümler: DXCPL programını denedim. Ama hiçbir değişim olmadı. Biostan "Graphics Settings" kısmı bende yok. Bu nedenle bu şıkta olumsuz. (Zaten bütün siteler evirip çevirip bu ikisini anlatmış. Bu nedenle bu kadar bulabildim.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Intel dahili grafik işlemcisinin (iGPU) kendi belleği yoktur, sistem belleğini kullanır.
    Boot aşamasında sabit bir miktar belleği kendi için ayırır, biostan ayarlandığı miktarın geriye kalan kısmınıda sürücü yüklendikten sonra gerektiğinde dinamik olarak kullanır.
    Birde WDM altyapısında ekran kartları için ayrılan bir miktar dinamik biçimde kullanılan bellek var onuda windows ayarlıyor.
    Yani görünen 32mb ve 1,6gb vram'ın hepsi sistem belleğinden kullanılıyor.Performans farkı oluşturacak bir durum yok.
  • Peki kasma neden olur sizce ? Yani rahat kaldırması lazım. Grafikler en düşükte. Ben şahsen oyunu açarken 512 MB hatasından bildim kasmayı. Farklı bir nedeni var mıdır ? İşlemcim de hiçbir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THUNDER99 -- 24 Eylül 2016; 18:51:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.