Şimdi Ara

HD grafik ekran kartı sürücü güncelleme sonrası windows açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün HP 650 laptobu teslim aldım free dos olduğu için win7 ultimate 64 bit olan cd yi sıkıntısız kurdum tüm driverlerini HP nin sitesinden yükledim ancak sadece intel HD grafik ekran kartının driverini yüklüyorum sistem tekrar güncellemenin aktif olması için windows u yeniden başlatıyor ama malesef başlangıç ekranı açılmıyor Ve her seferinde başlangıç onarmaya yönlendiriyor oda sorunu çözemeyince sistem geri yükleme ekranına yönlendiriyor ve yüklenen ekran kartı driveri sistem tarafından geri kaldırınca sorunsuz açılıyor. hem intelin sitesinden hemde hp nin kendi sistesinden hp 650 uygun ekran kartı driverini yüklememe ve aygıt yöneticisinden görünmsine rağmen yeni başladığında başlangıç ekranını geçemiyor. Ayrıca sürücü güncelleştir diyerek otomatik güncelledim ve yine ayrı olarak win7 update ederek otomatık ekran kartını güncelledım yine yüklendi yine aynı hata oluştu.Hp müşteri destek merkezide sorunumu çözemedi. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

    biosu güncelleyip yine denedim yine olmadı..

    hp müşteri destek ekibi ( farklı işletim sistemler kurarak deneyin oldu) bende elimdeki ultimate orjinal cd den kurum yaptığım için şimdi home edition ve home basic 32 bit olanları kurmak içimden gelmiyor ama bunları yapmadan başka bir yol var mı yardımcı olursanız çoook makbule geçer..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 21 Eylül 2013; 11:37:27 >







  • yardımcı olacak arkadaş var mı?
  • Meseleyi Windows 7 Professional 64 bit versiyonunu kurarak çözdüm.bu versiyonda hd grafik kartı sıkıntısız kuruldu ve güncellendi. diğer driverlerinde da sıkıntı oluşmadı şidmi tüm kurulum bitti ve windows da güncelledim.
    Demekki win7 ultimate 64 bit versiyonu hp 650 notebook için sunulan hd grafik kartı driverine uyumlu değil. aynı driveri professional 64 bit versiyonuna kolayca yükledim. Sonunda rahat bir nefes aldım 2 gündür denemediğim kalmamıştı.
  • teşekkürler arkadaş.ultimate kurmaktan bıkmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.