Şimdi Ara

HD GÖRÜNTÜ HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar,

    HDMI çıkışı olan ekran kartları çıkarsa DVD player falan hiç uğraşmayacaz direk PC-LCD yada plazma bağlantısı ile hiç kayıpsız görüntüye erişicez yada bu olmadan şuan için herşey gereksiz. HD-DVD almaya falan gerek yok para verip, MPEG-4 yada diğer sıkıştırmalar ile düzgün riplenmiş 720P filmler internetten indirilecek duruma geldi ( 4gb xvid 720P )

    eğer ekranınızda HDMI çıkış varsa şuan için en iyi çözüm DVI - HDMI converter almak ve ses içinde optik çıkış kullanmak , sonuç olarak DVI de hiç kayıpsız bir dijital format ve 720P 1080i için yeterli bant genişliği sağlıyor.
  • SAPPHIRE ilk HDMI çıkışlı ekran kartını çıkarttı, yakında satışa çıkacak.
    Ekran kartının DVI çıkışlı olması HDTV uyumu için yeterli değil, ayrıyetn HDTV uyumlu olması gerekir. Mesela linkteki ekran kartı HDTV destekliyor:
    SAPPHIRE RADEON X550 512MB HYPERMEMORY PCI-E EKRAN KARTI 11062-46-20
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd46755

    Ayrıca ASROCK 775TWINS –HDTV ANAKARTının componenet video çıkışı var, yani analog olarak destekliyor. HTPC için uygun bir seçim.

    DVD payerden kısmen HD yayını ancak normal DVD formatlı bir görüntünün DVD upconvert(upscale) özelliği olan HDMI çıkışlı bir DVD player ile gösterilmesi ile mümkün olur. DENON 1920 bu konuda fiyat kalite bakımından Dunyada bir numara ingilterede ve ABD de yok satıyor. Ben kullanıyorum, renkler daha once hic bir DVD playerda görmediğim kadar güzel. Özellikle Panasonic-Pioneer gibi yüksek düzeyde renk desteği olan plazmalar için ise vazgeçilmez bir parça.

    Genelde plazma satan bayiler görüntü kaynağının ve görüntüyü aktaran kablonun kalitesine pek önem vermiyorlar, birçok tüketici de o anda gördüğü görüntü ile plazmanın görüntü kalitesini özdeşleştiriyor.

    Her DVD nin kalitesinin de farklı olduğunu unutmamak gerekir. SuperBit versiyonlar harika.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.