Şimdi Ara

HD-DVD Kervanı Sizde Katılın' (Takas Konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thai-Fun Yani Tarık abi ve diğerleri Hd dvd olan herkes AMAZON.COM dan film alanlar getirenler bu başlıkta toplanalım Takas yapalım dostça seviyeli bir başlık olsun karışıklık diil ...

Thai-Fun Tarık abi vasılatıyla Amazon.com getiriyorum ..Sizde böle başlık altında değerlendirmelrinizi yapın ve kervanımızı kuralım zevkler herşeyden öte yeni zevkimiz HD
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• --------------------------------------------------------------------------------

selam arkadaşlar ,
    elimde 4 adet ambalajı açılmamış HD-DVD var.
    aynıları bende olduğu için bunları isteyen olursa takas edebilirim.
    1- fast and furious
    2-riddick
    3-bourne identity
    4-bourne supremacy
    izmir'den olursa elden değişiriz.
    HD-DVD ler vatan bilgisayardan hediye verildi.
    saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sweetrock

--------------------------------------------------------------------------------

selam arkadaşlar ,
    1- fast and furious
    2-riddick
    3-bourne identity
    4-bourne supremacy
    saygılar.

Ps3 oyunları ile takas düşünür müsün?

http://forum.donanimhaber.com/m_22255266/tm.htm

• sağol dostum fakat PS 3'üm yok , sadece HD-DVD ile değiştirmek arzum.
    ilgin için teşekkürler.
  • Dun akşam vatandan aldım bende gerçekten çok güzel goruntu kalıtesı

ama haberınız olsun stokları yavs yavas erıyormus

170 ytl boyle bır player sahıbı olma sansı azalıyor bılgınıze:)
  • bende 1 saat sonra alıcam. gerçekten bu fiyata bu kalitede dvd player alınmıyor. önümüğzdeki ay içindede planet earth alıcam. bu zevki kaçırmamam lazım. paylaşımları burasının üzerinden yaparsak elimizdeki hd filmleri çok daha güzel şekilde değerlendiririz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sweetrock

--------------------------------------------------------------------------------

selam arkadaşlar ,
    1- fast and furious
    2-riddick
    3-bourne identity
    4-bourne supremacy
    saygılar.

P.M. attım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vatanın playerla beraber verdiği filmlerde tr altyazı yokmuş,doğrumu?
  • Amazon.com Dan getirtidiğim National Geographic - Relentless Enemies [HD DVD] Büyük sabırla bekliyorum 2-3 gün içinde bende olucak bide tr her yerde bulabilsek iyi olurdu altyazı olması sorun değil benim İçin Tr zaten ingilizcemiz varrr
  • ama bizim yok sadece seyrediyoruz. az önce vatandan hd dvd playerım geldi. filmleri seyredim bir. sonra bende burdan takasa çıkartıcam. arkadaşlar acaba tr altyazı destekli kaç tane film var bilgisi olan varmı?
  • 48 Civarı Olduğu söyleniyor Hımm Bu arada arkdaşlar seyrettiğimiz ve sıkıldıklarımızı kendi aramızda Takaslıyalım malum Tr deyiz ve Her dvd centerda Hd dvd Movie satılmıyor Kardeşim sen hemen filimleri seyret ve göreceklerine hazır ol +hangi filimlerle birlikte Aldın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tnakresss

ama bizim yok sadece seyrediyoruz. az önce vatandan hd dvd playerım geldi. filmleri seyredim bir. sonra bende burdan takasa çıkartıcam. arkadaşlar acaba tr altyazı destekli kaç tane film var bilgisi olan varmı?

1 Tane
  • Elinizde Olan filmlerin isimlerini alalım beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerx_16

Amazon.com Dan getirtidiğim National Geographic - Relentless Enemies [HD DVD] Büyük sabırla bekliyorum 2-3 gün içinde bende olucak bide tr her yerde bulabilsek iyi olurdu altyazı olması sorun değil benim İçin Tr zaten ingilizcemiz varrr

Bu hddvd de birçok sorun yaşayan kişi var. Baya bir kişinin playerında çalışmamış, sen sorun yaşamazsın umarım
  • 1- fast and furious
    2-riddick günlükleri
    3-bourne identity
    4-bourne supremacy
    sanırım vatandan alanlara bu hd dvd leri veriyorlar. paket halindeydi. bakalım akşam olsada eve gidip baksak şunlara.
  • arkadaşlar ben 10gün oldu,vatandan ep30 hddvd playeraldım,yanında rıdddıck-bourne ıdenty-bourn supremacy ve hızlı öfkeli3,verdiler(hiçbirinde türkçe altyazı yok).....hepsini playerda denedim hiçbir sorun çıkmadı...bende transformers hddvd var benim bildiğim kadarıyla dünyadaki tek türkçe altyazıya sahip hddvd bu......başka hiçbir hddvd türkçe altyazıya sahip değil......
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

quote:

Orjinalden alıntı: Gerx_16

Amazon.com Dan getirtidiğim National Geographic - Relentless Enemies [HD DVD] Büyük sabırla bekliyorum 2-3 gün içinde bende olucak bide tr her yerde bulabilsek iyi olurdu altyazı olması sorun değil benim İçin Tr zaten ingilizcemiz varrr

Bu hddvd de birçok sorun yaşayan kişi var. Baya bir kişinin playerında çalışmamış, sen sorun yaşamazsın umarım

Dostum tek Sorun Biraz geç işlem yapması okumama problemi yok ama daha hızlı olmasını Tabi istersim + filimlerim

1.300 Sparta
    2.kanlı Elmas
    3.matrıx serisi
    4.Mumya
    5.National Georphic Belgesel
    6.Apokalipto

Şimdilik Bunlar hımm Bu arada Beyler 300 spartalı takasa Çıkmıştır

• biraz görüntüler hakkında yorum yaparmısın,nasıl?
    quote:

Orjinalden alıntı: dmrbrn

arkadaşlar ben 10gün oldu,vatandan ep30 hddvd playeraldım,yanında rıdddıck-bourne ıdenty-bourn supremacy ve hızlı öfkeli3,verdiler(hiçbirinde türkçe altyazı yok).....hepsini playerda denedim hiçbir sorun çıkmadı...bende transformers hddvd var benim bildiğim kadarıyla dünyadaki tek türkçe altyazıya sahip hddvd bu......başka hiçbir hddvd türkçe altyazıya sahip değil......
  • hd....gayet güzeltaaaam hd paneller için biçilmiş kaftan,maalesef dvd 82den sonra bocalamaya başlıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmrbrn

hd....gayet güzeltaaaam hd paneller için biçilmiş kaftan,maalesef dvd 82den sonra bocalamaya başlıyor..

Bence yanılıyorsun.Bu player'la orjinal dvd filmler 46inch ekranda hdmi bağlantı ve upscale özelliği ile harika.Vakit bulursam normal dvd 'den ss koyarım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.