Şimdi Ara

HD 7950 Crysis 3'te Kapanıyor ÇOZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Crysis 3'ü yaşama amacımı sonunda aldım ve bugün oynamaya başladım.

Ancak oyun kendini kapatıyor.Sıcaklıklar ve değerler şöyle:

1150/1600 maks 70 derece

1100/1600 maks 66 derece

1000/1600 maks 60 derece

1 ghz'te bile kendini kapattı oyun ama sorun şu sıcaklıklar tehlikeli değildi ki.Fanlar Afterburner'dan %70 hızda ayarlı.Sizce sorun işlemci mi?

İşlemcide o.c yok stok soğutucu ile kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malicalik13 -- 2 Ağustos 2013; 18:23:29 >

• malicalik13 kullanıcısına yanıt
    yine arkadaşlar daha iyi cevap verebilirler ama ben işlemciden kaynaklandığını sanmıyorum oc siz bile olsa i5 2400 ile oynayıp sorun yaşamadıysam szi hiç yaşamamalısınız.
    ekran kartını default ayarlara getirp deneyin yada oyunu kaldırıp tekrar kurun belki sorun kurulumundadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

yine arkadaşlar daha iyi cevap verebilirler ama ben işlemciden kaynaklandığını sanmıyorum oc siz bile olsa i5 2400 ile oynayıp sorun yaşamadıysam szi hiç yaşamamalısınız.
    ekran kartını default ayarlara getirp deneyin yada oyunu kaldırıp tekrar kurun belki sorun kurulumundadır

Ben kurmadım D&R'dan aldım oyunu.

CD'den Origin'i kurdu,Origin oyunu indirdi.Kurulum böyle yani.

Repair download yaptım bakacağım şimdi
    cpuID hwmonitör kurup bakar mısın sıcaklıklara oyuna girip 1 saat kadar oynayıp çünkü ekran kartın çok çok normal sıcaklıklarda hele ki bu sıcaklarda benim 6850 bile 96da kendini kapatmıyor 100den sonra sıkıntı olur ama işlemcide büyük bi ihtimal sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

cpuID hwmonitör kurup bakar mısın sıcaklıklara oyuna girip 1 saat kadar oynayıp çünkü ekran kartın çok çok normal sıcaklıklarda hele ki bu sıcaklarda benim 6850 bile 96da kendini kapatmıyor 100den sonra sıkıntı olur ama işlemcide büyük bi ihtimal sorun

58 derece maks kısmı sorun yok bence.

İnternet 3 mbs'e düştü 20'ye dönünce yeniden yükleyeyim.
    hocam 10 15dkyla bakma o sıcaklığa 45dk 1 saat oyna 15dkda benim kart bile 85de kalıyor 1 saatte 95lere çıkıyor düşün o kadar fan olmasına rağmen bi yerde bi sıkıntı vardır
  • quote:

hocam 10 15dkyla bakma o sıcaklığa 45dk 1 saat oyna 15dkda benim kart bile 85de kalıyor 1 saatte 95lere çıkıyor düşün o kadar fan olmasına rağmen bi yerde bi sıkıntı vardır

ben oynarım no problem oyun dayanmıyor kapanıyor hemen 10 adamı öldürüyorum yayla sonra donuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 fps düştü (çözüldü)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    oyunda da bi sıkıntı olabilir başka oyunlarda dene hocam bide :)
  • quote:

oyunda da bi sıkıntı olabilir başka oyunlarda dene hocam bide :)

Far Cry 3'te böyle yapmamıştı onda en yüksek ayarlar 4x MSAA'da oynuyordum hiç problem yoktu
  • Kardeşim oyunu başka yerden yükle oyunda problem var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başta bilgisayar kendini kapatıyor anladım, oyun neden kapatıyor kendini ? Yazılımsal gibi görünüyor sorun.
  • Sorun çözüldü yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Donanımsal bir sorun yok,yazılımsal.

Origin'den indirmek yerine CD kurulumu yaptırdım,sonra 3 GB'lık bir veri indirdi ve oyun sorunsuz şu anda bitirdim.

Beni bu kadar korkutan ise 7950'nin oc kart olmasıydı yani bir problem var mı diye korkmuştum,biri de 1100'de Crysis 3 oyna sıcaklıklar kaç oluyor demişti o da beni korkutmuştu
  • 1 mesaj öncesi.

Sorununuzun çözülmesine sevindim, iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 2 Ağustos 2013; 18:32:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.