Şimdi Ara

HD 7850 ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben HD 7850 ekran kartını almayı düşünüyorum genelde oyun için.Bilgisayarımın özellikleri yeterlimi ve ne kadar psu gerekli?

PC :

İşlemci : İntel core i5 2400 3.1 ghz turbo 3.4 ghz 6mb

Anakart : intel soket 1155 H61 DDR3 2xDIMM mATX

Ram : 2x 2048 DDR3 1333mhz

PSU : 400W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth66 -- 22 Aralık 2013; 10:53:17 >

• Tek sorun PSU xigmatek 500w 80+ PSU alabilirsiniz.

7850 güzel bir kart ve alacaksaniz 2gb alin 1gb almayin ama benim tavsiyem 650 ti boost almaniz daha ucuz ve ayni performansa sahip bir kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır kasa galiba ,
    PSU 400W vermeyebilir bence kasayı değiştir Corsair 200R al içinde 550W PSU'da var
    Ekran kartı olarak monitörün VGA girişli ise 650ti boost al değilse 7850 2GB Alabilirsin bütçeni birazdaha arttırarak MSI 270X alman daha güzel olacaktır
  • Hocam ekran kartının yanında kasa alıcak kadar bütçem yok ortalama ekran kartı için ayırdığım bütçe 350 civarı. ayrıca psu da alabilirim ama kasa biraz pahalıya patlar. bu arada monitör

http://www.pro2000.com.tr/(S(k02wcmadn2nrkjjkfoxpqman))/ProductSpecifications.aspx?PG=PROLED20

birde burdan bakınca fazla bi fark yok gibi geldi ikisininde galip olduğu yerler var.

http://www.anandtech.com/bench/product/782?vs=778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth66 -- 22 Aralık 2013; 11:24:48 >

• 7850 alamazsın.
    Dalgalanma yapar monitorde BİRAZ BEKLE 7870 AL
    YADA 650Tİ BOSST 2 GB
  • Zaten amacım her oyunu ultrada oynamak değil, yeni nesil oyunların hepsini high veya üstünde rahatça oynamak. o yüzden biraz abartı ekran kartına gerek yok gtx 650 iyi gibime geldi ona göre psu da alırım zaten olur heralde ? :D

şu anki ekran kartım rezil gt220 lanet olsun şu ekran kartına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth66 -- 22 Aralık 2013; 11:30:30 >
  • evet arkadaşlar gtx650 ti boost almaya karar verdim sayılır başka önerisi veya itirazı olan varmı :D ona göre karşılaştırıcam
  • stealth66 S kullanıcısına yanıt
    Doğru tercih f/p ürün, güç kaynağınıda üstte önerdiğim modeli alırsanız yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2434

Doğru tercih f/p ürün, güç kaynağınıda üstte önerdiğim modeli alırsanız yeterli

Sağolun hocam yardımlarınız için. bu arada ekran kartı pcde sorun çıkarmaz gibi darboğaz yapması falan?
    Rica ederim, i3 bile olsa sorun olmazdı i5 ile rahatlıkla kullanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2434

Rica ederim, i3 bile olsa sorun olmazdı i5 ile rahatlıkla kullanabilirsiniz

birde dediğiniz karthttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-61201-10m-gtx650-ti-boost-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111--ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65667

bu mu yoksa asus olanmı

@kaan2434

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth66 -- 22 Aralık 2013; 12:27:36 >

asus hocam
  • kaan2434 kullanıcısına yanıt
    ikisi arasında ne gibi bir fark vardır yani asus ile zotac arasında. çünkü zotac daha ucuz
    Zotac kullanmadım ama aynı kart bunlar sonuçta stoklarda sınırlı olduğu için zotac önermedim ben.
  • Bütçeniz ne kadar?

7850 nin 1gb ile 2gb li fiyatı arasında neredeyse 100TL oynuyor,birde 2gb lerde hız aşırtma yapılmış sanırım..

HD7850 fiyatları
    http://www.vatanbilgisayar.com/searchnew.aspx?q=HD7850

yada arkadaşın dediği gibi GTX650 Tİ BOOST alınabilir
    Zotac almayın. Ben uzun süre Zotac kullandım hiç memnun kalmadım tek fanlı modellerinde inanılmaz fan sesi ve ısı oluşuyor. Biraz daha fazla verin Asus alın kafanız rahat olsun.
  • AAsus gtx 650 ti boost aldım şu an kullanıyorum baya memnun oldum karttan. Eski kartımda lowda kasan oyunları ultrada çatır çatır götürüyor :D
  • Baya gezdim ama Sapphire hd7850 2gb oc ve asus gtx650 ti boost 2 gb arasında kararsız kaldım hangisi daha iyidir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wix-n

Baya gezdim ama Sapphire hd7850 2gb oc ve asus gtx650 ti boost 2 gb arasında kararsız kaldım hangisi daha iyidir sizce ?

Hocam bence asus gtx 650 ti boost alın asus hem daha kaliteli hemde teknik servisi iyi zaten kartların arasında fazla fark yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.