Şimdi Ara

HD 7750'mi , HD5770'mi daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2.el kart alacağıma dair daha önce konu açmıstim 5770 hakkinda soru sormustum. Şuan aklima 7750'de takildi. Bu iki kart arasindan sizce hangisi daha iyi. Testlerde görulduğu uzere aralarinda fazla bir fark yok sanirim %3-4 fark var. Asil önemli olan benim acimdan güc tuketimi ve mimarisi. 7750 yeni mimari ve 55W tüketiyor. DDR5 modelini aldam 2.el 5770'e gore ne duzeyde memnun eder beni. Teşekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• scorpen kullanıcısına yanıt
    Hd 7750 Gayet Güzel Bir Kart 7000 Serisi Güncel HD 7750 Bende Kullanıyorum Çok Memnunum Battlefield 3 Multiplayer Battlefield 4 GTA IV Vs. Bunları Kasmadan Rahatca Oynuyorum.

Benim Önerim HD 7750 Al Derim Ama Üzerine 20 veya 30 TL Koy R Serisime Geç Derim Ama Yok Bu İkisi Arasındaki Marka Olacak Diyorsan Hd 7750 Derim Ama Bence 7770 Al Arasındaki Fark Gayet Ucuz Bir Miktar Ve 7750 İle Arasındaki Farkı Gayet İyi Görebilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html Stokta Yok Ama Mağazalarda Olma İhtimali Var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiamu27 -- 3 Kasım 2014; 9:54:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tiamu27

Hd 7750 Gayet Güzel Bir Kart 7000 Serisi Güncel HD 7750 Bende Kullanıyorum Çok Memnunum Battlefield 3 Multiplayer Battlefield 4 GTA IV Vs. Bunları Kasmadan Rahatca Oynuyorum.

Benim Önerim HD 7750 Al Derim Ama Üzerine 20 veya 30 TL Koy R Serisime Geç Derim Ama Yok Bu İkisi Arasındaki Marka Olacak Diyorsan Hd 7750 Derim Ama Bence 7770 Al Arasındaki Fark Gayet Ucuz Bir Miktar Ve 7750 İle Arasındaki Farkı Gayet İyi Görebilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html Stokta Yok Ama Mağazalarda Olma İhtimali Var.

Cevap icin tesekkurler.

Ben simdi 7750 alsam dx11 isteyen veya istemeyen butun oyunlari gerek high'da , gerek low'da oynayabilirmiyim. Normalde 5770'in performansini cok iyi biliyorum bütun oyunlari rahat oynatiyor. 720p veya 1080p bir sekilde 40-50fps'yi gösteren bir kart.

7750 alsam 5770'den cok mu eksik kalir ki? 5770'in oynattıgi oyunlari oynatabilirmi? Haziran-temmuz 2015 gibi daha iyi bir kart alicam o zamana kadar idare etsin yeter şu ozellikle şubatta cikacak tomb raider gibi serileri kaldirsa yeter?

Sen Alacaksan 7000 Serisinden HD 7750 Alacaksın Dx 11 destekli Bu kart Dx 9 10 11 Oynatır Bende Var Bu Karttan Mutlaka Açar Diyorum Sana Hatta Bak Oyunlarıda Yazdım Ben Battlefield 3 ultiplayerde Normal Ayarda Oynadım Ama 32/32 Karşılaşmada Low Da oynadım ama hiç kasma yok gayet iyi bir kart beni dinlersen Hd 7750 Al derim.

Sen hangi oyunları oynamak istiyon onu bana bi söyle?
  • quote:

Sen Alacaksan 7000 Serisinden HD 7750 Alacaksın Dx 11 destekli Bu kart Dx 9 10 11 Oynatır Bende Var Bu Karttan Mutlaka Açar Diyorum Sana Hatta Bak Oyunlarıda Yazdım Ben Battlefield 3 ultiplayerde Normal Ayarda Oynadım Ama 32/32 Karşılaşmada Low Da oynadım ama hiç kasma yok gayet iyi bir kart beni dinlersen Hd 7750 Al derim.

Sen hangi oyunları oynamak istiyon onu bana bi söyle?

Guncel oyunlar

Alien isolation , the evil within

Far cry 4 , Assasins creed unity

Cod Advanced Warfare

Bu oyunlar dx11 istiyor. Ryse son rome felanda var.

Way senin oynayacağın oyunlar en güncel oyunlar peki sistemin yeter mi ram olsun v e en önemlisi bunları çalıştıracak güç kaynağın kaç W?
  • quote:

Way senin oynayacağın oyunlar en güncel oyunlar peki sistemin yeter mi ram olsun v e en önemlisi bunları çalıştıracak güç kaynağın kaç W?

400w guç kaynağim var bu psu ile 135w güç ceken 8800gts'i çalistirdim.

Ram 8Gb , islemci i3 3.30ghz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sen bence biraz daha bekle çünkü daha sonra yeni bi tane alıcam diyon peki alacağın bütçen ne kadar?
  • Hd7750 alman daha iyi yeni oyunlara gelicek Driver desteği ve oyunlar yeni mimarilerde daha iyi performans verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    bencede ama adam diyoki şubat ayında daha iyi bi kart alıcam diyor bende diyom bekelsin şurda şubat ayına ne kaldı şimdiki elimdeki parayı bekeltir o zamana kadar eline geçeçeği parayla üst üste koyar gider daha iyi bir kart alır diyom?
  • tiamu27 kullanıcısına yanıt
    O zaman ikinci el hd5770 alır 2-3 ay kullanıp satarsa fazla zarar etmez yada dediğin gibi beklesin iyi kart alsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bencede ama adam diyoki şubat ayında daha iyi bi kart alıcam diyor bende diyom bekelsin şurda şubat ayına ne kaldı şimdiki elimdeki parayı bekeltir o zamana kadar eline geçeçeği parayla üst üste koyar gider daha iyi bir kart alır diyom?

Temmuz 2015'de alicam yeni karti. O zamana kadar guncel oyunlari 720p-900p dahi olsa oynatacak bir kart ariyorum. Hem az güç tuketen, hem de dx11 olmali. Baktim oyunlari iyi kötü oynatiyor temmuzda alacagim kartida almam. 7750 veya 5770 ile idare ederim. Butcem 150-170 arasi. Forumda biri 180tl'ye hd6850 satiyor. En mantiklisi fakat 127w güç tuketimi çok gibi geliyo bana ?

Sen 7000 serisinden 7750 al bu dx 11 destekli ve seni cok rahat kaldirir ve guncel bir kart okdugu icin yakin zaman dx12 destekleyecek bir kart

• quote:

Sen 7000 serisinden 7750 al bu dx 11 destekli ve seni cok rahat kaldirir ve guncel bir kart okdugu icin yakin zaman dx12 destekleyecek bir kart

Peki ikinci el olarak DDR5 modelini kac tl'den bulabilirim?

en fazla taş çatlasin 160 pazarlık payı mutlaka vardır sen halledersin onu
  • Hd6850 alabiliyorsanız o daha iyidir yada gtx460 ama hd7750 de bütün oyunların üstesinden rahatlıkla gelir
  • 7750yi ne kadara alacaksın?

100 liraya temiz 5770ler bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

7750yi ne kadara alacaksın?

100 liraya temiz 5770ler bulursun.

140 liraya buldum 5770, almayi dusunuyorum. HIS marka guzel sogutmasi var. 108W enerjisine razı olucam artik.

• 5770 o donemin kartlarina gore az bile tuketiyor.Ben 12v kanalindan 360w veren psuyla senelerdir kullaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Propus

5770 o donemin kartlarina gore az bile tuketiyor.Ben 12v kanalindan 360w veren psuyla senelerdir kullaniyorum.

Peki performansi ne duzeyde. Yani oyunlarda felan memnun ediyormu. Bir de hangi markaninkini kullaniyorsunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.