Şimdi Ara

hd 6950 mi gtx 570 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hd 6950 mi gtx 570 mi ? almalıyım arkadaşlar ikisi arasında kaldım gerekçeleriyle nedenleriyle hangisini tercih etmem gerektiğini belirtirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim herkese kolay gelsin... iyi forumlar...

• arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattt06

arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar....
    gtx570 hd6950 den daha üstün bir kart ama f/p olarak hd6950
    hd6950 ye göre daha fazla güç çeker gtx570

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 23 Nisan 2011; 17:19:37 >
  • quote:

arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar....
    6950 bellek ve çekirdek hızı olarak daha iyi ve eğer yaparsanız bios mod ile 6970 oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeßroN -- 23 Nisan 2011; 17:21:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeßroN

6950 bellek ve çekirdek hızı olarak daha iyi ve eğer yaparsanız bios mod ile 6970 oluyor.

bellek ve çekirdek hızına göre kıyaslama yapılması yanlış 6950 bellek hızı gtx570 yüksek ama gtx570 daha başarılı bir kart mimari önemli
  • quote:

Alıntıları Göster
    Normalde gtx 570 daha iyi bi ekran kartı ama daha pahalı.
    Amd hd 6950 alıp bios yükleyip hd6970 cevirceksen amd al derim.
    Hem paran cebinde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

gtx 570 diyorsun yani hocam her türlü ?
  • quote:

mod yapmayı düşünmüyorum sadece hangisini seçmem gerektiğini söylerseniz nedenleri ile iyi olur ona göre alıcam tşkler..
  • quote:

quote:

gtx 570 diyorsun yani hocam her türlü ?

Alıntıları Göster
    gtx570 demiyorum f/p olarak hd6950 diyorum özel soğutuculu bir model alırsanız bir miktarda oc yaparsanız hertürlü yetecektir size

• quote:

quote:

bellek ve çekirdek hızına göre kıyaslama yapılması yanlış 6950 bellek hızı gtx570 yüksek ama gtx570 daha başarılı bir kart mimari önemli

6950 xfx modeli soğutucu ve o.c performanslı artı bios mod ile 570 seviyesine gelebilecek bir kart bende ondan bahsediyorum ve dediğiniz gibi f/p olrak 6950 daha iyi bir kart

• quote:

Orijinalden alıntı: 0rka

gtx570 demiyorum f/p olarak hd6950 diyorum özel soğutuculu bir model alırsanız bir miktarda oc yaparsanız hertürlü yetecektir size

Alıntıları Göster
    Bu modeli öneririm fabrika çıkışı oc li
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_37075_MSI_R6950_Twin_Frozr_II_OC__HD6950__2GB__GDDR5__256Bit__Ekran_Karti.html

• quote:

Orijinalden alıntı: 0rka

Alıntıları Göster
    6950 mod ile 570 performansına geliyor ancak 570 ile 6970 arasında kalsam aynı fiyatta 570'i tercih ederim oc potansiyeli daha fazla..

sonuç olarak 470liraya 1gb özel soğutmalı 6950 almak en mantıklı seçimdir. sonuna kadarda oc yapılır ilerde cf yapıldımı dahada iyi olur..

• quote:

quote:

mod yapmayı düşünmüyorum sadece hangisini seçmem gerektiğini söylerseniz nedenleri ile iyi olur ona göre alıcam tşkler..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar tşk ederim yorumlar için ama sadece hangi kartın daha iyi olduğunu ve nedenlerini söylerseniz sevinirim sağolun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

6950 mod ile 570 performansına geliyor ancak 570 ile 6970 arasında kalsam aynı fiyatta 570'i tercih ederim oc potansiyeli daha fazla..

sonuç olarak 470liraya 1gb özel soğutmalı 6950 almak en mantıklı seçimdir. sonuna kadarda oc yapılır ilerde cf yapıldımı dahada iyi olur..

hocam güzel söylüyorsunuz da ben ekran kartını oc yapmayı bilmiyorum yapmayı da düşünmüyorum sadece işlemciye oc yapıcam o da msi gd55 ile oc genie tuşuna basıp otomatik oc yapcam onun dışında ne mod ne de oc yapmayı bilmiyorum ekran kartını onun için diyorum stok halleriyle gtx570 mi hd 6950 mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

hocam güzel söylüyorsunuz da ben ekran kartını oc yapmayı bilmiyorum yapmayı da düşünmüyorum sadece işlemciye oc yapıcam o da msi gd55 ile oc genie tuşuna basıp otomatik oc yapcam onun dışında ne mod ne de oc yapmayı bilmiyorum ekran kartını onun için diyorum stok halleriyle gtx570 mi hd 6950 mi ?

Alıntıları Göster
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3467

bende bunu düşünüyorum mesela bununda fabrika çıkışı oc li ben zaten dediğim gibi anlamıyorum ekran kartını oc yapmaktan ya bunu düşünüyorum ya da

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_37908_ASUS_ENGTX570_DCII_2DIS_1280MD5__1280_MB__320_Bit__GDDR5__Ekran_Karti.html

bunu siz ne diyorsunuz ?

• quote:

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3467

bende bunu düşünüyorum mesela bununda fabrika çıkışı oc li ben zaten dediğim gibi anlamıyorum ekran kartını oc yapmaktan ya bunu düşünüyorum ya da

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_37908_ASUS_ENGTX570_DCII_2DIS_1280MD5__1280_MB__320_Bit__GDDR5__Ekran_Karti.html

bunu siz ne diyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    2 arasında tabiki de asus

• quote:

fakat hocam palit fabrika çıkışı oc li daha iyi olmaz mı ne diyorsun asus un kalitesi tartışılmaz tabi ki ama fabrika çıkışı oc lu değil...
  • quote:

quote:

fakat hocam palit fabrika çıkışı oc li daha iyi olmaz mı ne diyorsun asus un kalitesi tartışılmaz tabi ki ama fabrika çıkışı oc lu değil...

Alıntıları Göster
    tabi karar sizin

• quote:

tabi karar sizin

eyv. sağolasın o zaman ben palit almayı düşünüyorum sağolasın tekrar iyi forumlar...
  • quote:

quote:

tabi karar sizin

eyv. sağolasın o zaman ben palit almayı düşünüyorum sağolasın tekrar iyi forumlar...

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum bugün yarın alıcam yardım lütfen iyi forumlar...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.