Şimdi Ara

hd 6950 crossfire modda max gpu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.sistemimde 6950 crossfire mevcut.oyun oynadıktan sonra ekran kartı sıcaklığına baktım 105 derece gosteriyordu.
    Dedim bunda bir sıkıntı var.gpu kullanımına katım yüzde 95 gosteriyor heriki karttada (boşta).crossfire iptal edince eski haline donuyor,tekrardan 2.kartı aktif ediyorum sıkıntı yok.
    her bilgisayarı actıp-kapamada gpu full olarak başlıyor.Sıkıntı sizce nedir...(sürüm 13.4-w7 64 bit)
    teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: memo prag

Merhaba arkadaşlar.sistemimde 6950 crossfire mevcut.oyun oynadıktan sonra ekran kartı sıcaklığına baktım 105 derece gosteriyordu.
    Dedim bunda bir sıkıntı var.gpu kullanımına katım yüzde 95 gosteriyor heriki karttada (boşta).crossfire iptal edince eski haline donuyor,tekrardan 2.kartı aktif ediyorum sıkıntı yok.
    her bilgisayarı actıp-kapamada gpu full olarak başlıyor.Sıkıntı sizce nedir...(sürüm 13.4-w7 64 bit)
    teşekkürler...

Virüs yüzünden oluyor, format atın
  • driverleri kaldırıp yeniden yükleyip denemek lazım
  • Evet aslında format vakti geldi.baya film vede oyun indirdim 1 ayın içerisinde,fakat sürekli virüs taraması yapıyorum (en ust seviyede -katı tarama- taratıyorum.
    Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hd 4770 oc sorunu
    16 yıl önce açıldı
    6800 Ultra SLI Oyun testleri
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.