Şimdi Ara

hd 5870 goruntu yok fanlar calisiyor acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba forumdan hd5870 aldim ekran kartinda 6 arti 6 toplam 12 pin guc kaynagi bulunuyor bende bir adet 6 li pin vardi powerden gelen onu taktim diger 6 li bos kaldi ekran karti calisiyor fanlari fln ama goruntu yok baglanti hdmi. ne yapabilirim?

• PSU'nuz kaç WATT ?

Edit : Anladıgım kadarıyla diğer 6pin boşmu ? Ozaman çalışmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 13 Ağustos 2013; 20:24:59 >
  • 2 altılığıda takacaksın yoksa kart çalışmaz.Açılır görüntü gelmez fanı döner üstünde kırmızı ışık yanar kartın.
  • molex - 6pin çevirici al tek çalışmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

2 altılığıda takacaksın yoksa kart çalışmaz.Açılır görüntü gelmez fanı döner üstünde kırmızı ışık yanar kartın.

6 pin donusturucu ile 12 pin taktim. psu 650 watt arti 80. suanda o fan gurultusu gitti ama yine goruntu yok anakarttaki ekran kartina vga dan bagladim monitor geldi aygit yoneticisinde hd 5870 gorunmuyor hd3000 gorunuyor sadee onboard ne yapmam lazim? bu arada donusturucunun bir ucu 4 pin dier ucu 6 pin power a takilan pinde 4 pin.
  • bıostan harıcı kartı oncelıklı yapın dahılıyı kapatın sonra pc yı kapatıp kartı takın ekran kartından baglayın anakarttan degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

bıostan harıcı kartı oncelıklı yapın dahılıyı kapatın sonra pc yı kapatıp kartı takın ekran kartından baglayın anakarttan degıl

nasil oluyor hocam anlatirmisin anakart asus bu arada oyle bile olsa aygit yoneticisinde gorunmesi gerekmiyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakartın bıosunda vga ayarı var ıgp pcı express vs yazar ordan pcı express olanı ılk yapacaksın bıostan kapalı ve anakarttan goruntu aldıgın ıcın kart hıc devreye gırmıyordur buyuk ıhtımalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

anakartın bıosunda vga ayarı var ıgp pcı express vs yazar ordan pcı express olanı ılk yapacaksın bıostan kapalı ve anakarttan goruntu aldıgın ıcın kart hıc devreye gırmıyordur buyuk ıhtımalle

hoam bios u tek tek gezdim oyle bisi yok goremedim pci yazan yer yok bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJR11

PSU'nuz kaç WATT ?

Edit : Anladıgım kadarıyla diğer 6pin boşmu ? Ozaman çalışmaz .

1 x PCIe 2.0 x16 hocam anakarttaki pci girisi bole karti destekliyor deilmi?
  • Selamlar anakart otomatik algılar ekran kartını sıkıntı olmaz ... sen ekran kartında bulunan 2 adet 6 pinlik güç girişlerini tak sorun kalmıcak..
  • beyler yokmu allahı aşkına yardım edecek gittim kabloda aldım yine aynı?

güç kaynağı high power 650w

kırmızı olan 1. yerden 6 pin taktım siyah olan yerden ise dönüştürücü ile

6 pin daha taktım.

ekran kartı normal çaılışıyor gibi gönünüyor fanları fln çalışıyor ısınıyor fakat görüntü yok aygıt yöneticisinde yok vga hd3000 çaılışıyor görüntü onda var vga monitörümü bağlayıp kullanıyorum pcyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 13 Ağustos 2013; 23:13:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _ToxiCity_

Selamlar anakart otomatik algılar ekran kartını sıkıntı olmaz ... sen ekran kartında bulunan 2 adet 6 pinlik güç girişlerini tak sorun kalmıcak..

hocam dediğin gibi yaptım kablo aldım sonra o fandan gelen tiz ses kesildi gayet fanlar sessiz çalışıyor ama görüntü yine yok.
  • quote:

Selamlar anakart otomatik algılar ekran kartını sıkıntı olmaz ... sen ekran kartında bulunan 2 adet 6 pinlik güç girişlerini tak sorun kalmıcak..

hocam psu aldığım arkadaşı aradım kırmızı kabloların birisi bende kalmış dedi. yarın gidip alıcam dedi kırmızı olanlar ekran kartı içinmiş. sanırım 12 pin de kırmızı yerden güç almalı 1 kırmızı 1 siyah olmuyo :) bakalım yarını beklicem artık bu saatten sonra uğraşamıcam.
  • anakartı sıfırla ayarlarını öyle tak.. anakartının modeli neydi ?
  • quote:

anakartı sıfırla ayarlarını öyle tak.. anakartının modeli neydi ?

http://www.asus.com/Motherboards/M5A78LM_LX_V2/#specifications

anakart daha 2 aylik yeni aldim biosda hic ayar deismedim zaten. default ayarda suan.
  • 6 pinliklere takılı olan 2 kablonun doğru takılı olduğuna emin ol ... ben sendeki ürünü bizzat test ettim eğer yine beceremez isen.. seni sakarya ya davet ediyorum hem misafirim olursun hem bizzat burda dener görürürüz sıkıntılımı değilmi.. DVİ<->HDMİ dönüştürücün varsa onunlada deneyebilirsin birde...
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle BIOS menüsünde Advanced Sekmesi altında PCIPnP vb gibi bir başlıktadır

http://www.manualowl.com/m/Asus/M5A78L-M-LX-V2/Manual/264317?page=54
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Büyük ihtimalle BIOS menüsünde Advanced Sekmesi altında PCIPnP vb gibi bir başlıktadır

http://www.manualowl.com/m/Asus/M5A78L-M-LX-V2/Manual/264317?page=54

arkadaştan diğer güç kablosunuda ladım malesef halen aynı. kart çalışıyor görünüyor ama pcde görünmüyor görüntüde yok onboard hd3000 görünüyor sadece

o dediğin bölümde 2 seçenek var yes ve no seçeneği ikisinide denedim olmadı.

şu biostan hariciyi 1. kart yapma olayına kaldı iş. onuda nasıl yapıcam anlamadım gitti. anakarta bişi taktığın zaman şıp diye algılıyor onboard ekran kartıı kapatmayı anlatacak yokmu?

• Biraz bakındım ama sizin anakartın BIOS menüleriyle alakalı yol gösterecek bir şey bulamadım açıkçası. Birkaç kare çekip gönderin de bir bakalım BIOS ayarlarına.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.