Şimdi Ara

Hd 5850 nasıl bir fan almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 5 yıllık sapphire hd 5850 var.Fanı inanılmaz ses yapmaya başladı.Bazen 3 saniye aralıklarla durup,tekrar dönüyor.Oyunlarda kısa sürede 90-92 dereceleri görüp kasmaya başlıyor.Yağlamakla uğraşmak yerine, yeni çok pahalı olmayan bir fan almayı düşünüyorum.Gittigidiyordan bakıyorum ama hangileri uyumludur bilmiyorum.Önereceğiniz bir fan var mı 50 tl civarına?

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=ekran+kart%C4%B1+fan%C4%B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 17 Mart 2015; 9:24:26 >

• türkiyede ekran kartı soğutucuları eskisi gibi yok satılmıyor çünkü çıkan kartlar iyi soğutmalı geliyor ama istersen bende 2. el xıgmatek bifrost soğutucu var en son hd 7850 de kullanmıştım . gpu soğutması için uygun ama kartınızın üzerindeki fanıda görmek lazım önce çünkü gpu dan başka soğutulan kısımlar var kart üzerinde mosfet denilen yerlerde
    önce siz kartın hangi model olduğunu buraya bi atın bakıp bir fikir verebilirim sana.
  • veya o kartı satıp üzerine fan alacağınız parayıda katıp çok çok daha iyi kart alabilirsiniz örneğin 1 gb hd 7850 veya
    hd 2gb 6950
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt

Hocam kart tam olarak bu.Kartı değiştirnek istemiyorum,performansından memnunum.Bu şekilde satsam üstüne çok eklemem gerekecek.Olabildiğince ucuza birşeyler yapmak istiyorum.Hd7850 nin fanı uyarmı dersiniz?
  • bendeki soğutucu 7850ye ait bir soğutucu değil yani ayrı satılan özel soğutucudur. bu kartada uyar bence yanlız sizden ricam o soğutucuyu söküp kartın resmini atabilirseniz kesin olarak uyup uymayacağını size söylerim.soğutucu linkteki soğutucudur eğer uyarsa 50 tl ye size satabilirim.siz fanı söküp plakanın resmini bana atın

http://www.tweaktown.com/reviews/2999/xigmatek_bifrost_vd1065_vga_cooler/index.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Hocam kart tam olarak bu.Kartı değiştirnek istemiyorum,performansından memnunum.Bu şekilde satsam üstüne çok eklemem gerekecek.Olabildiğince ucuza birşeyler yapmak istiyorum.Hd7850 nin fanı uyarmı dersiniz?

hala aynı kartı mı kullanıyorsunuz ? performansı nasıl? almayı düşünüyorum da performansı nasıl diye merak ettim.

• emrah555 kullanıcısına yanıt
    Evet aynı kartı kullanıyorum.Gta 5 i düşük ayarlarda akıcı çalıştırıyor.Farcry 4 ü medium da oynatıyor.Onun dışında bu sene çıkan oyunların çoğunu oynamadım.Diğer oyunlardaki performansını incelemelerden bulabilirsin.İkinci el piyasa fiyatına göre iyi bir karttır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Evet aynı kartı kullanıyorum.Gta 5 i düşük ayarlarda akıcı çalıştırıyor.Farcry 4 ü medium da oynatıyor.Onun dışında bu sene çıkan oyunların çoğunu oynamadım.Diğer oyunlardaki performansını incelemelerden bulabilirsin.İkinci el piyasa fiyatına göre iyi bir karttır.

cozunurluk ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah555 kullanıcısına yanıt
    1920x1080
  • Bende de HD5850 var fakat çok ısınıyordu bende içini açayım dedim termal macun değişmek için küçücük bir vida yüzünden açamadım şimdi kartı kullanamıyorum o vidayı nasıl çıkarabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç fps oynatıyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.