Şimdi Ara

HD 5770 ekran kartı 3d monitör uyumlumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim ekran kartım hd 5770 3d bi monitör almak istiyorum.Fakat uyumlumu bilmiyorum.Birde bu 3 d monitör ler hakkında bilgi verebilirmisiniz.Mesela bu 3d monitör ler her oyunu 3 d gösteriytormu yoksa sadece 3d destekli filmlerimi gösteriyor.Mesela world of warcraft 3 d oynayabilirmiyim veya call of duty black ops u 3d olarak veya Battlefield bad company 2 yi 3d olarak oynayhabilirmiyim.
    Almak istediğim monitörde Acer GD245HQ 23.6" 2ms 3D modeldir .Başka önerebileceğiniz 3d monitörler varsa yazabilirsiniz.

• 3d oynaman için 3D destekli Monitör lazım.. onu aldın diyelim..ancak su asamada 3d film dısında hiç bir uygulamada 3d monitörün işe yaramaz. çnk daha yeni yayılmakta vede tv sartlarındada pc sartlarındada 3d li ne oyun nede çok çok yaygın video bulamazsın:) Yani Almanın Manası Yok.. Paranı Az daha beklet ve üstüne koy birazdaha bekleyip Al derim,,hem geçen gün AMD HD6870 ekran kartlarının tanıtımındaki bir videoda dediğine göre HD6000 serisi 3D uyumluymus yani Bilgim Kadarıyla HD5770 3d göstermiyor.. Ancak Yanılıyorda Olabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarrChief -- 8 Aralık 2010; 20:26:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.