Şimdi Ara

hd 5770 alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: runic

quote:

Orijinalden alıntı: Canok

saçma sapan yorumlar gelmiş yine. kartın o fiyata olması imkansız.

Yukarıda arkadaş 5 tane farklı link vermiş. Hata varsa ana bayi fiyat girişinde olması gerek. Üsluba dikkat edelim.

o urunlerin herhangi birinin alındıgı an,ya para iadesi olur yada telefon acıp stoğumuzda kalmamış diyeceklerdir buyuk ihtimalle,bugun güvenilir sayılabilecek en az 5-10 tane firmaya baktım nette,hiç birinde bu kart bu fiyata degil,bugun 5570 bile 110 lirayken 5770'in bu fiyata olması imkansız,dikkat edersen kartların hepsi powercolor,birinci mesajdaki sitedede powercolor vardı ancak arkadas almak istedikten sonra kaldırdılar kartı siteden,bu 5 tane link bulunan websiteleri kimbilir ne kadar zamandır guncellenmiyor,isteyen deneyebilir ancak elimizde yok diyeceklerdir %99...bu kartta degil ancak baska bir urunde basıma geldi boyle bir olay...yinede insallah ben yanılıyorumdur,herkes alsın bu fiyata,gercekten cok uygun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 24 Mayıs 2012; 22:05:45 >
    CPU: AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 12nm | Anakart: Asus Prime B450M-K 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX | GPU: Asus Radeon RX580 Dual O4G OC 4GB GDDR5 256 Bit | RAM: GeIL 2x8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 | SSD: Adata 480GB SU630 520MB-450MB SAT | PSU: Dark Force 500W 80+ | Kasa: Ranker Rigel Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX | Kulaklık : James Donkey 710 7.1 Surround | Monitör: AOC 27" C27G1 144 Hz 1ms | Logitech F710 GamePad

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal11

ozaman aldım gitti

hocam noldu kart elinize geçtimi, geçtiyse bende düşünüyorum 1 tane

Orijinalden alıntı: sultanomar

quote:

ozaman aldım gitti

kartı dijitall den alabildim telle doğruladılar sürpriz olmasın diye kapıda tek çekim aldım elime geçince yine yazarım.
  • quote:

quote:

Yukarıda arkadaş 5 tane farklı link vermiş. Hata varsa ana bayi fiyat girişinde olması gerek. Üsluba dikkat edelim.

senden üslub ögrenecek degilim.

quote:

quote:

senden üslub ögrenecek degilim.

Canınız sağolsun.

quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

quote:

ozaman aldım gitti

kartı dijitall den alabildim telle doğruladılar sürpriz olmasın diye kapıda tek çekim aldım elime geçince yine yazarım.

eline geçti mi kart?ben 29 ağustos 2011 de xfx 5770 almıştım 270 tl ye.aslında bu indirimsiz fiyattı ama indirm olsaydı 230-250 falan olurdu.ocak ayında da 100 tl ye de acilen satmak zorunda kaldım

• kartım geldi dijtall den aldım ama aynı fiyata yok artık 2 tane almadığıma pişman oldum..

http://www.powercolor.com/tr/products_features.asp?id=209

kartım geldi dijtall den aldım ama aynı fiyata yok artık 2 tane almadığıma pişman oldum..

http://www.powercolor.com/tr/products_features.asp?id=209

bana versene 150 veririm
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.