Şimdi Ara

HD 4870x2 Aldim Sorunlu Cok ACIL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Fuckara99

Karttan farklı sesler çıkması bence yazılımsal bir hata değildir. Büyük ihtimalle kart arızalıdır. Kartın markası ne ?

Söyledik ama kaale alınmadım.
  • EN İYİ EKRAN KARTI ATİ DİYEREK TEN BÜYÜK BORCA GİRİP _HIS X2 3870 _ ALDIM İLK ÇIKTIĞINDA.KARTI KULLANDIĞIM İKİNCİ GÜNÜ TARRRRRRRRRRRRR DİYE SES ÇIKMAYA BAŞLADI TAM PC Yİ KAPATACAKKEN;HEMEN KASA KAPAĞINI AÇIP SESİN GELDİĞİ YÖNÜ BULMAYA ÇALIŞTIM İÇİMDEN GEÇMİŞTİ AMA OLAN OLMUŞ EKRAN KARTININ FANI KORUYUCU ÇERÇEVE YANINA SÜRTMEYE BAŞLAMIŞ! TABİKİ BU DURUM FABRİKASYON ÜRETİMDEN KAYNAKLANIYOR,KARTI GERİ İADE EDİP BAŞKA BİR KART ALDIM.BİR GÜN SİZDE ÜRETİM HATALI ÜRÜNLERİ ALABİLİRSİNİZ,HEPİMİZİN BAŞINA GELEBİLİR BU OLAYLAR...
  • Yahu bu nasil istir power 2 go actim arka planda mafia da onceden 60 fps veriyodu simdide 60 ama power 2 go acikken o takilma benzeri yineleme gibi rahatsiz edici kasilmalar olmadi. Inanilmaz aciki ve super oldu oyun. Tabi sadece mafia icin gecerli digerleri yine ayni :( Ne alaksi var bende anlamadim.
  • Arkadaslar mucize ! Cozuldu artik hersey su gibi akiyor. V-sync u acmak gerekiyor oyunlarda. OBlivionda acik gostermesine ragmen acmis gibi islemiyor fps 60 uzerine cikiyor ve takilmalar v.s oluyor. Arkadasta da oblivion aynen oyle yapiyor ama diger oyunlarda v-sync ile (yeni oyunlarda) kartta bir sorun yok. Herhalde benim oblivionun versiyonu falan eski ilk ciktiginda almistim. Yardimlariniz ve dusunceleriniz hepinize tekrar tekrar tesekkur ediyorum. Sizler benim yoldasim oldunuz. Hosca kalin kardeslerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renan6363 -- 30 Eylül 2008; 3:33:57 >
  • cis ciss sesler hakkında

http://forum.donanimhaber.com/m_26269338/mpage_1/key_//tm.htm#26270544

buraya bir bakın derim
  • renan6363 kardeş hiç şüphen olmasın bu ses ,kart tasarım arızası bence.Bende 3 hafta önce saphirenin kartını aldım4870 x2 ve gigabyte anakarta kurdum az oyun denedim ama ses açıktı cızırdamayı farketmedim .sonra yeni aldığım maximus anakarta kurdum bariz ses var oyunlarda ve sinematiklerde falan.ilk ramlardan sandım çünkü ses ööle gıcıkki nerden geldii belli değil sonra değiştirdim ramlari aynı ses devam etti.sonra sandımki anakarttan. firmayı aradım biraz uzun sürdü ama 7 gün yenisini yolladılar anakartın.Heyecanla takktım bir baktım aynı ses.sesin ekran kartından olabileceği hiç aklıma gelmemişti o kadar para verdiksağlam ürün diye.. tesadüfen maya programında nesneleri çevirirken gıcırıtdn biraz değişik bir tonda sesi duydum ve kesin anladım ses ekran kartından geliyo zaten formları o yönde araştırdığın zaman hepsinde aynı sorun olduğu çıkıyor saphire markasında.şimdi istanbula gidiyorum pazartesi orda olucam inşallah bizzat kendim gidip ya iade edicem yada başka marka ya bkıcam .indexten almıştım ben.ses çekilmez bir ses değil fakat bazı formlarda anakartı yaktığı yazılmış .zaten yanlışlıkla index diye eksen bilgisayaraı aradım ordan hiç vakit kaybetmeden getirin dediler baya geri dönen olmuş başları baya ağrımış sanırım.kart diğer donanımlarada zarar verdiği için olsa gerek.kullanmayın getirin dediler.bakalım ne olcak performans mükemmel ama birde yakma korkusu olmasa rahatça kullansak.

• Bende ilk çıkan Sapphire 4870x2 lerden var ve ses yok.(Su soğutmaya geçtim şimdi kart normale döndü masa üstü düşük 40c larda genelde)
  • vipracing hocam 4870 x2 demi su soğutma ..Bloğu nerden buldun acaba bende almayı düşünüyorumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fuckara99

Karttan farklı sesler çıkması bence yazılımsal bir hata değildir. Büyük ihtimalle kart arızalıdır. Kartın markası ne ?

kartın markası mı ne
  • haydaaa cız cız cız mı bı o eksıktı ya okadar para verıcem pc den ses gelırse varyaa en ıyısı gucube marka alayım bakıyorumda saphıreden mutlu olan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: bubbatt77

vipracing hocam 4870 x2 demi su soğutma ..Bloğu nerden buldun acaba bende almayı düşünüyorumda

Merhaba,
    Geç cevap için kusuruma bakmayın şimdi farkettim.Evet EK 4870x2. Bu linkte anlattım (Nereden nasıl vb)http://forum.donanimhaber.com/m_25632135/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: renan6363

Okulda oldugum ıcın fazla gıremıyorum arkadaslar. Ama cok moralım bozuk. Format atarak surucuyu 8.9 u denemek ıstıyorum. Drıver sılme yazılımıyla tamamen ortadan kaldırsamda 8.7 8.8 8.9 surumlerı kurulmuyor sadece 8.5 kuruluyor.
    1 OCZ GameXStream 700w
    2 Dısplay Error hatası verıyor CCC yı yukluyor ama dısplay drıver ı yuklemıyor
    3 Donanımımı bu yuzden yenı degıstırdım cpu yuzunden oldugunu sanmıstım. A data vitesta extreme 1066+ cl5 2gb ram E8400 cpu
    4 anakart gigabyte EP45 DS3 . tamamen uyumlu pcı ex16 v.2.0. Oncekı anakart 945 chıpsetlıydi ondada aynı problem olusuyordu.
    Acaba servıse mı gondermelıyım. Exa dan almıstım. Power dan da suphelenıyorum:( Tum oyunlarda hıssettırıyor kendını genelde ağır oyunlarda. Zayıg oyunlarda 8800gt 90 fps verıyorsa bu 40 fps verıyor. Eger gercekten yardım edebılırsenız cok mınnettar kalırım. Ayrıca surucu arayuzunde AI diye bırsey bulamadım. Onu nasıl disable edebılırım : Ilgılendıgınız ıcın hepınıze cok tesekkur ederım. Cok mutsuzum :(

Anakartı değiştirip denemelisin ben de HD4870 ile senin dediğin anakarttan almıştım.Driveri yüklüyünce Sistem açılmıyordu.Buna benzer bişey olabilir.Bi de başka anakartta dene istersen.Ama 100% anakarttandır diyemiyicem tabiki.

• tşkkrler link için. ama pek bir şey anlayamadım.bazı yerde faturayıoı olabildiğince düşük gösterme ve kargoyu küçük hazırlama gibi isteklerde yardım cı oldular yazıyo.ç nasıl bağlantıya geçiyosun en güvenli ödeme şekli nası olur acaba.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.