Şimdi Ara

HC Shadow İçin Build Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hc shadow için build önerisi alıcaktım.. main skill freezing pulse olarak düşünüyorum . yada öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim.. iyi forumlar bölümümüz hayırlı olsun bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

Hc shadow için build önerisi alıcaktım.. main skill freezing pulse olarak düşünüyorum . yada öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim.. iyi forumlar bölümümüz hayırlı olsun bu arada

CI acacakmısın ? (yeni oyuncuların ci acmasını onermem, baslarda baya zor oluyor, 60larda kendini toparlıyor anca, onun yerine can arttırsan tüm lvllerde rahat edersin.)

frezing pulse icin alan skillinin mesafeni arttırman icin templar yada witch acmanı oneririm.

shadow kısmında can arttıran skillere ulasmak biraz daha zor.

frezing pulse mesafesi kısa oldugundan saglam bir defans gitmelisin. hatta ve hatta iron reflects e inmen dahi gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

Hc shadow için build önerisi alıcaktım.. main skill freezing pulse olarak düşünüyorum . yada öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim.. iyi forumlar bölümümüz hayırlı olsun bu arada

CI acacakmısın ? (yeni oyuncuların ci acmasını onermem, baslarda baya zor oluyor, 60larda kendini toparlıyor anca, onun yerine can arttırsan tüm lvllerde rahat edersin.)

frezing pulse icin alan skillinin mesafeni arttırman icin templar yada witch acmanı oneririm.

frezing pulse mesafesi kısa oldugundan saglam bir defans gitmelisin. hatta ve hatta iron reflects e inmen dahi gerekebilir.

Freezing pulsenin mesafesi için faster projectiles support gemini öneririm, level 20 de ekranın dışındakileri bile çok rahat alıyorsun. Eğer witch ile freezing pulse gitmeyi düşünüyorsan sağlam ES chest bulmadan açma. Benim var bir tane 5K küsür ES var, fakat çoğu zaman yetmiyor ki sen HC'de oynayacaksın ona göre daha dikkatli olman gerek.

• yorumlar için teşekkürler arkadaşlar..
  • Eger Shadow build istiyorsan Fp skill ile değilde Flicker Strike ile gitmeni öneririm q +10 olanını da bulursan hem seri olursun hem CI açıp ölümsüzlüğün doruklarına varabilirsin. tbii bunn için ES'si güzel itemler şart.
  • shadow fp buildi bence biraz tehlikeli.İlk levelerde çok kolay level atlarsın diğer fp karakterlerine göre skill ağacındaki passiveler ilk levellerde sıkıntı yapmaz fakat ilerleyen levellerde mid game'den late game'e geçerken oyun seni zorlamaya başlar.Defensive olarak neredeyse çoğu ana passivelerden uzak olaması büyük bir eksik gerek iron reflexes gerek hp passiveleri çok az ve yetersiz olan passiveler late game'de seni çok zorlar.Ama CI gidicem dersende 55+ lvl için çok sağlam bi ES gear bulman gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

quote:

templar la gidicem freezing pulse bir build buldum siteden daha iyi gibi shadow a göre bir bakarsanız sevinirim.http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgUAAnEEBwSzBVsHYwj0DH0QfxRNFm8XVBmFGjIaOBpsHwIigSQ8JKon7SqYLR8xiDbFNuk74UNjRtdHBkjnSVFMs03YT31RYFXGVytY9VnzWm1dxl9qYG1mnmvbbRlxTXNTeQOAVoFvgh6DOIhAiEKLeouMjHaOPI5kj0aP-pAzkFWaz5uhnYCdrp3EnjyiAKaspwinK6dcp4SplayqtQS2-rcxuJPAGsBUwcXB88Ntxp7PZdDQ2CTZC9rd2-fd8-Fz4vfjauQi7BjtIPAf8XbyHfPd96b6gPrS

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgUBAnEEBwSzBVsHYwj0DH0QfxRNFm8XVBmFGjgabB8CIoEkPCSqJ-0tHzGINsU26TvhQ2NG10cGSVFMs03YVcZXK1j1WfNabV3GXvpfamBtZk9mnm0ZcU1zU3kDgUmBb4IegziIQot6i4yMdo48jmSPRo_6kFWaz52Ana6dxJ48nqGiAKcIpyunXKeErKqvm7I4tQS2-rcxuJPAGsBUwcXB88Ntxp7PZdDQ2CTa3dvn3fPhc-L342rkIuwY7SDwH_F28h3z3fem-tL8qw==
    Çok fazla minion ile ilgili node verilmiş onları kaldırdım.Tabi ki genede seçim sizin, daha iyi bilen arkadaşlar yardım edecektir.

DN= (Fp build gideceğinizden bu şekilde bi düzenleme yaptım, minion build+FP gidecekseniz yazdıklarımı dikkate almayın teşekkürler.)

bakıyorum hemen hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

Hocam skill mesefesini artıran nodlar hangileri? templar ve witch de?

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

quote:

templar la gidicem freezing pulse bir build buldum siteden daha iyi gibi shadow a göre bir bakarsanız sevinirim.http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgUAAnEEBwSzBVsHYwj0DH0QfxRNFm8XVBmFGjIaOBpsHwIigSQ8JKon7SqYLR8xiDbFNuk74UNjRtdHBkjnSVFMs03YT31RYFXGVytY9VnzWm1dxl9qYG1mnmvbbRlxTXNTeQOAVoFvgh6DOIhAiEKLeouMjHaOPI5kj0aP-pAzkFWaz5uhnYCdrp3EnjyiAKaspwinK6dcp4SplayqtQS2-rcxuJPAGsBUwcXB88Ntxp7PZdDQ2CTZC9rd2-fd8-Fz4vfjauQi7BjtIPAf8XbyHfPd96b6gPrS

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgUBAnEEBwSzBVsHYwj0DH0QfxRNFm8XVBmFGjgabB8CIoEkPCSqJ-0tHzGINsU26TvhQ2NG10cGSVFMs03YVcZXK1j1WfNabV3GXvpfamBtZk9mnm0ZcU1zU3kDgUmBb4IegziIQot6i4yMdo48jmSPRo_6kFWaz52Ana6dxJ48nqGiAKcIpyunXKeErKqvm7I4tQS2-rcxuJPAGsBUwcXB88Ntxp7PZdDQ2CTa3dvn3fPhc-L342rkIuwY7SDwH_F28h3z3fem-tL8qw==
    Çok fazla minion ile ilgili node verilmiş onları kaldırdım.Tabi ki genede seçim sizin, daha iyi bilen arkadaşlar yardım edecektir.

DN= (Fp build gideceğinizden bu şekilde bi düzenleme yaptım, minion build+FP gidecekseniz yazdıklarımı dikkate almayın teşekkürler.)

minion + karaktere fire haricinde 1 build secimi sebebi:

1 tane gem var. ismini hatırlamıyorum. yaratıktaki etkiyi (shock,burn,chill) cevredekilere sıcratıyor. burada minionlara fire damage aurası , fire damage vs katkısı yapıyorlar. bu gem ile 1 zombi bir yaratıga vurdugunda eger yaratık yanarsa cevredeki tüm yaratıkları yakmaya baslıyor. yani siz summon ettiginiz bu yaratıklar sayesinde alan damage elde etmis oluyorsunuz. üstteki talentleri işyerimin engellemesinden dolayı göremiyorum ama sanırım sol üstte bir talent var, yaratıga senin vurdugun elemental özellige karsı %25 resist arttırıp, diger elementallere karsı %50 resist azaltıyor. bu sayede cold damage ile siz yaratıga vurdugunuzda yaratık fire ve lighting e karsı %50 resistance kaybediyor. sizin minionlar ise vurdukları aoe fire ile hepsini bir anda eritiyor. merciless zorluk derecelerinde harita bosslarını bile 5 sn de eritebielcek bie dmage cıkıyor ortaya. hele ki FP gitmenize ragmen siz itemlerinizde fire damage stacklerseniz baya etkisi oluyor. elemental damage gem ve fiziksel damagei fire yapan gemlerle zombiler tam bir katliamcı oluyorlar. burada hatırlatmak isterim ki bu yöntem, skeletonlar elemental damageleri yarıya indirdiklerinden zombilerde daha etkili oluyor.

diger bir summoner tarzı gelistirme sebebi de eger toteme skeleton gemini baglarsanız cok saglam tanklarınız oluyor. totem paso skeleton spamlıyor ve özellikle boss/rare/elite fightlarında süper tanklıyorlar. mesela bazı yaratıkların kosu hızları cok fazla oluyor ve siz kacana kadar öldürüyorlar sizi. burada bu skeleton totem olayı oyunu baya basitlestiriyor.

• 78 lvl shadow cı kastım tam 8.1k es duble 29k dps lightinig strike 12k dps war ayriyetten %53critical change 610multiple var ve daha 8 tane verecegim critical multiple nodu war buda demek oluyorki hem dps articak hemde critical multiplem istersen hem gearimi hem buildimi paylşa bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remy06 -- 28 Mayıs 2013; 1:34:34 >
  • aa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remy06 -- 2 Şubat 2014; 0:25:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.