Şimdi Ara

HB yi bastık inn hostesi kestik: xigenon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _DigitalMan_

gm destekli bir klanda oynayacagıma itemlerimi 1 coinden satarım
    sonra lvl 1 e kadar düşüp bu oyunu bırakırım
    dahada oynamam

1- ha gm destekli bir klanda oyun oynamışın ha kosp kullanmışın hiç bir farkı yok

2- ha gm destekli bir klanda oyun oynamışın ha hile yapmışın hiç bir farkı yok

3- ha gm destekli bir klanda oyun oynamışın ha bug yapmışın hiç bir farkı yok

5- ha gm destekli bir klanda oyun oynamışın yada dolandırıcı olmuşsun hiç bir farkı yok

slm ...

bazı şeyler size yanlış aksettirilmiş yada yanlış anlamışsın. İddialarına yanıt veriyim hemen;

gm destekli bir clan zart zurt vs.vs. blabla demişsin duwolfy gm deil.
    1,koxp kullanmaktan farkı yok demişsin bizim exp ler kendiliginden yükselmiyor.
    (o koxp kullananlarla bizi bir tutma benim her exp im helal dir laf atma!!!)
    2,hile yapmışsın diosun bunu anlamadım???? benim atagım da hp de diger herkes gibi hile felan yok!
    3,bug yapmaktan farksız demişsi, bi düşün bazıları o bugu yaparak +4 flame ring +3 fovarin ring +8 avedon yaptı. duwolf te bile +1 flame ring var şuan ve bugsuz yapılmıştır tamamen!!!
    4,dört ü atlamışsın saymayı öğren!!!
    5,dolandırıcıyla bir tutmuşsun bizi veya beni git xigenon a :::wallace::: ı sor reborn un clan liderine justice in clan liderine nevermore in clan liderine thesymhony nin clan liderine badboyz un clan liderine alien in clan liderine ... (bunlar xigenonun en büyük clanlarıdır atladıgım olabilir kusura bakmasınlar) benim hakkımda en ufak kötü söz söylemeyeceklerine eminim. ben dünkü çocuk degilim bu oyunu 3 yıldır oynuyorum ve cogu kişiyi reel den tanırım.

etrafta kimse yokken eslantta dolanıyorum bir boss bulup kesme umudu ile gecenin bir yarısında talos cıkıyor
    hemen klandan 2 tane healer cagırıyorum basıyorum buf ac scrollarını

benim adamlar gelmeden tioc klanından 6-7 kişi gelip kesip gidiyorlar

sizce bu adaletmi nerden duydunuz orda talos cıktıgını

senin adamlar gelmeden tioc clanından 6-7 kişi gelmiş??? bu senin adamlarının yavaşlıgından yada umursamadıgından kaynaklanır . oyunu profesyonel oynayan herkes bilir bossta ks olmaz. biz çoğu boss un cıkış saatlerini biliriz ama nerde cıkacagını bilemeyiz. (Nedeni bizim sitede boss kesen kişi bosun çıkış saatini siteye bildirir. ve bizim clanda her zaman online olan kişi mevcuttur, oyunu dünyanın 4 bir yanbından oynayan oyuncularımız var.

neyse bunları sinir halimde yazdım kusura bakmayın fazla agresif konuştuysam.

ii oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::WaLLaCE::: -- 29 Aralık 2006; 19:50:21 >

• güzellll
  • Hangi Server bu yaw iyimiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtazaa

ya bastık dıyosun neden yalan soyluyosun kı benım koydugum vıdeonun aynısını gelmıs koyuyo yaptıgın sey ayıp ha dolasın bakın ne yazıyo baslık ta bu tioc clan and nevermore clanı human base baskın dıye topıc actım harbı forumun sewıyesı bukadar dustumu mıllet bırbırının baslıgını calıyo ayrıca hersey senın olsa bıle sen ... wersn bıle tıoc a gıremezzsın

quote:

ben 1.5 sene once oynuodum bu oyunu wallace warrıordu yıne tioc daydı we ustunde shelllerle (O ZAMAN shellde nerdeyse +1 İ tezgaha koymuyolardı o kadar pahalı) hayvan gıbı bır warrıordu. ama wıdeodakı wallace deıl
  • Cok Fena Gürkan Abi :) Only Tioc Only FLy
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.