videoyu tekrar izle derim o zaman 100+ karus sizin towndayız
güzel organizasyon gerçekten yani bölesi önceden görüldü mü bilmiyorum
çok hoşuma gitti wideo rapidden indiriyom walla kolay bi organizasyon deil yaniii çok zor bi iş o kadar adamı bi araya getirip o işi yapmak brawoo...
quote:
Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz
çok hoşuma gitti wideo rapidden indiriyom walla kolay bi organizasyon deil yaniii çok zor bi iş o kadar adamı bi araya getirip o işi yapmak brawoo...
felankor a gitmiştik ordan cz ye kaydık
quote:
Orjinalden alıntı: Genç FB 33
Süper
SOAD
zzzz
gerçekten süper arestede böle birlik olsa keşke...
quote:
Orjinalden alıntı: J1N_
GÜZEL OLMUŞ BAŞARILARINIZIN DEWAMINI DİLERİM
quote:
Orjinalden alıntı: baretto05
duwolfy durdu durdu super bisey yaptı komutan o TİOCFAİD AL LA ile NEVERMORE clanının ortak planı bu vieoda bende icerdeydim gercekten mukemmel di :D
hangi içerde human base mi :)
süper valla inş devam eder başarınız...
gm destekli bir klanda oynayacagıma itemlerimi 1 coinden satarım sonra lvl 1 e kadar düşüp bu oyunu bırakırım dahada oynamam
1- ha gm destekli bir klanda oyun oynamışın ha kosp kullanmışın hiç bir farkı yok
2- ha gm destekli bir klanda oyun oynamışın ha hile yapmışın hiç bir farkı yok
3- ha gm destekli bir klanda oyun oynamışın ha bug yapmışın hiç bir farkı yok
5- ha gm destekli bir klanda oyun oynamışın yada dolandırıcı olmuşsun hiç bir farkı yok
etrafta kimse yokken eslantta dolanıyorum bir boss bulup kesme umudu ile gecenin bir yarısında talos cıkıyor hemen klandan 2 tane healer cagırıyorum basıyorum buf ac scrollarını
benim adamlar gelmeden tioc klanından 6-7 kişi gelip kesip gidiyorlar
sizce bu adaletmi nerden duydunuz orda talos cıktıgını
demekki önceden biliyordunuz
kaldıki talosun respawn saatleri belli olsa bile cıktıgı 4-5 tane slot var neden direk oraya geliyorsunuz
1 kere olur tesaduf dersin 2 kere olur tesadüf dersin ama bu hep boyle
quote:
Orjinalden alıntı: _DigitalMan_
gm destekli bir klanda oynayacagıma itemlerimi 1 coinden satarım sonra lvl 1 e kadar düşüp bu oyunu bırakırım dahada oynamam
1- ha gm destekli bir klanda oyun oynamışın ha kosp kullanmışın hiç bir farkı yok
2- ha gm destekli bir klanda oyun oynamışın ha hile yapmışın hiç bir farkı yok
3- ha gm destekli bir klanda oyun oynamışın ha bug yapmışın hiç bir farkı yok
5- ha gm destekli bir klanda oyun oynamışın yada dolandırıcı olmuşsun hiç bir farkı yok
etrafta kimse yokken eslantta dolanıyorum bir boss bulup kesme umudu ile gecenin bir yarısında talos cıkıyor hemen klandan 2 tane healer cagırıyorum basıyorum buf ac scrollarını
benim adamlar gelmeden tioc klanından 6-7 kişi gelip kesip gidiyorlar
sizce bu adaletmi nerden duydunuz orda talos cıktıgını
demekki önceden biliyordunuz
kaldıki talosun respawn saatleri belli olsa bile cıktıgı 4-5 tane slot var neden direk oraya geliyorsunuz
1 kere olur tesaduf dersin 2 kere olur tesadüf dersin ama bu hep boyle
DuWoIfy nin eski adminlerden olduğu nu herkes bilir şimdiye kadar dağılmamış tek klandır çünkü adamı benden başak gören olmadı DuWoIfy klanı dağılmadan klan değiştirip alt kalana girid çıktı ver geri kendi kalnana girdi. kimse Toic in dağılacağına inanmaz çünkü Eski Grafik Adminiydi. Bu nedenle bu oyunda istesese istemesede her yönden ona yardım ediliryor ki aynı kalanda olalar da bu yardımları görüyorlar. Tabiki oyun kurucularının biraz oyun içerisnde özelliği olmalı ama yeri geldiğinde batmalı yeri geldiğinde geri çıkmalı. Şimdi bi doru var sen nedern gördüm onun clan eğiştiridğini derseniz ben alt kalnlarındaydım. Rejects kalında allyden konuşuyorduk DuwoIfy le daha sonra adam bizim Rejects e girdi yuh dedim. Başka bi char değildi direk kendisi idi.SS yok çünkü ozman SS lik almak gibi bi işleme gerenk duymazdım. neyse salalyın onu sevkine yonayın kolay gelsin.