Şimdi Ara

HB TaoTronics SoundLiberty 92 Hi-Fi Stereo IPX8 Ter/Su Dayanıklı Tek/Çift Kullanım Kullaklık 217tll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukii -- 24 Şubat 2021; 20:51:19 >







  • yt da bi çok kişi var incelemesini yapmış hepsi beğenmiş. tek eksiği kulaktan çıkarınca şarkının durmaması (ır sensör olmadığından).


    benim hoşuma gitti almayı düşünüyorum ama 2 adet bt kulaklığım var ken bu 3. olarak gereksiz olacak ama hoşuma gitti ne yapsam bilemedim

  • Bir süredir kullanıyorum
    Benim için en önemli özellik mikrofonunun telefon görüşmelerinde sorun yaratmayacak kadar iyi olmasıydı. Ne yazık ki o açıdan pek tatmin etmedi. Birkaç defa karşı taraftan " söyeldiklerin çok zor anlaşılıyor" geri bildirimi geldi.
    Mikrofon dışın gayet güzel. Her hangi bir sorun yaşamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tt.us kullanıcısına yanıt

    Aldınız mı HB TaoTronics SoundLiberty 92 Hi-Fi Stereo IPX8 Ter/Su Dayanıklı Tek/Çift Kullanım Kullaklık 217tll 

  • Pazartesi sipariş vermiştim. Geldiği gibi paketleyip iade ettim. Sağ kulaklıkta cızırtı problemi vardı. Youtube yorumlarında da insanların aynı problemden şikayetçi olduklarını gördüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thelordof

    Aldınız mı  

    Aldım hocam, şuanda memnunum tek problemim uzun telefon görüşmesi sırasında 5 dk da bir bağlantının kopup tekrar bğlanması ancak ben tek kulak kullanıyorum onunla mı alakalı emin olamadım 2 farklı görüsmede başıma geldi eğer yine olursa garantiye göndermeyi düşünüyorum. tıss sesi var ama 5 sn sonra kesiliyor. müzik dinlerkende son ses kullanmadığım için (ofis ortamında biraz olsun kendimi soyutlamak için) yüksek ses hakkında yorum yapamayacam. bağlantı çok kolay oluyor kapağı açıp kulağa takana kadar bağlanmış oluor zaten

  • TaoTronics SoundLiberty 53 PRO USB-C Şarj Kılıflı Dört Mikrofonlu IPX8 Ter/Su Dayanıklı Tek/Çift Kullanım Bluetooth Kulaklık 30 Saat Müzik - Siyah



    bununla farkı varmı yada hangisini almalı

  • Özellikle telefon cebimde iken kopma bu daha da sıklaşıyor. telefonu masada bıraktım görüşme esnasında telefondan 3-4 metre uzaklaştım ve yine bağlantı koptu ve sonra aynı konumdayken tekrar bağlandı.


    mh ile görülştüm mail atmamı istediler üsetteki şekli ile yazdım.

  • tt.us kullanıcısına yanıt

    Kopma olması çok garip. Başka telefonla da denediniz mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: thelordof

    Kopma olması çok garip. Başka telefonla da denediniz mi?

    2 farklı kulaklık ile denedim(ki daha önce kullandığım kulaklıklar hiç sorun yaşamamıştım) benim telefonu sorun yok, şuan 2 telefonla(iphone ve redmi note 7) denedim kulaklığı, benim telefonda yapıyor sadece kopmayı (one plus nord n10)

  • tt.us kullanıcısına yanıt

    Tamam hocam çok teşekkür ederim.

  • Kullandım çevremden de 1-2 kişiye aldım. Fiyatına göre kalitesi çok iyi bir cihaz. Mikrofon kalitesi bayağı iyi görüşmelerde hiçbir sorun yaşamazsınız. Ses performansı slikonsuz olmasına rağmen beni çok şaşırttı gayet iyi..

    Gelelim eksilere...

    Kulaktan kolay düşüyor, benim kulağımla ilgili olabilir diye düşündüm ama eşiminde öyleymiş.

    Dışına takabileceğiniz bir çift ince slikon ile geliyor ama bunlar çok ince ve bir süre sonra kullanılamaz hale gelecektir. + slikonlar varken kutusu tam kapanmıyor. Birde slikonlar kulakta dönüp ses çıkışına vs. gelebiliyor velhasıl pek kullanışlı değil slikonları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeCCe

    Kullandım çevremden de 1-2 kişiye aldım. Fiyatına göre kalitesi çok iyi bir cihaz. Mikrofon kalitesi bayağı iyi görüşmelerde hiçbir sorun yaşamazsınız. Ses performansı slikonsuz olmasına rağmen beni çok şaşırttı gayet iyi..

    Gelelim eksilere...

    Kulaktan kolay düşüyor, benim kulağımla ilgili olabilir diye düşündüm ama eşiminde öyleymiş.

    Dışına takabileceğiniz bir çift ince slikon ile geliyor ama bunlar çok ince ve bir süre sonra kullanılamaz hale gelecektir. + slikonlar varken kutusu tam kapanmıyor. Birde slikonlar kulakta dönüp ses çıkışına vs. gelebiliyor velhasıl pek kullanışlı değil slikonları.
    Benim kulağımdan da düşüyor. Silikonlar da kullanışlı değil. Tamam, kulaklığı sabitliyor ama misal kulaklığı çıkardığımda silikonlar kulağımda kalıyor. Kaşındırıyor da. Ben hiç memnun kalmadım bunlardan dolayı. Cızırtı sorunundan çekinirken kulaklık kulağımda durmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 hafta önce aldım. Çok fazla kullanmadım. Genel olarak:

    Arkadaşlar kulaktan düştüğünü söylemiş ama bende düşmesi imkansız. Kulak yapısı ile ilgili demek ki.

    Yağmurlu havada yürürken ve telefon iç cebimdeyken ses başta biraz koptu, sonra düzeldi. Bir daha da kopmadı. Telefonla konuştuğum kişiler, açık havada trafik gibi diğer sesleri bazen duyduklarını bazen duymadıklarını söylüyorlar.

    Evde yan odalara gidebiliyorum. Bazen anlık ses kesilmesi olabiliyor. Yüzde 95 başarılı. Aynı odadayken yüzde 100.

    Tasarımını beğendim. Kulağımda olduğunu unuttum geçen gün. Fark edilmiyor, rahatsız etmiyor.

    Bazen kutunun kapağını kapatsam da telefonla bağlantısı nedense hemen kopmuyor. Kapağı tekrar açıp kapatınca kopuyor. Bekleyince de kopuyor.

    Silikonlu 53 pro modelinden kullanmadım ama sanırım ses yalıtımı silikonluya göre daha başarısız. Ama silikonlu da kulağı rahatsız ediyormuş. O kadar ses kaybını önemsemem. Yürürken müzik dinlemek isteyenler için önemli olabilir.

    Kapalı mekandaki müzik ses seviyesinden memnunum. Öyle bangır bangır dinlemiyorum. Son seviyenin 1-2 altı yetiyor bana.

    Çok kullanmadığım için 2 haftadır aynı şarjla duruyor. En az 4 saat kullanmışımdır. Kullanımın çok büyük çoğunluğu video izleme, ses dinleme. Telefonla görüşme az.

    Rakiplerini bilmiyorum. Bundan memnunum. HB'den başka satan yok galiba. HB fiyatı, yurt dışı fiyatına göre iyi. Amazon.com'da 270 TL şu an.

    Gelen kutunun üzerinde, kutunun ilk kez açıldığını gösteren bant, vs yok. Yani iade ürünü size gönderseler, iade olduğunu ya da denendiğini anlayamazsınız. Kulaklıkta böyle şeyler önemli halbuki. Basit bir bant işi çözerdi.




  • Merhabana Arkadaşlar, yaklaşık 6 aydın kullanıyorum ve çok memnundum.. biraz önce eğilirken kuşağımdan sağ kulaklığı düşürdüm. Ve. Şimdi ses. Gelmiyor. Ne yapabileceğim. Hakkında bir fikriniz var mı. Tesekkür. Ederim.

    noktalamalar için. Kusura. Bakmayın. Sanırım kullandığım klavyeden kaynaklanıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.