Şimdi Ara

HB MAGDURLARI ViewSonic VX2252MH 21.5' Monitör - 195TL (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
56
Favori
86.859
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

    Çeke ne alınır mantıken

    ViewSonic VX2252MH 21.5"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kredi kartı üç taksitle almıştım, internet şubesinden kredi kartı hareketlerin de çekim ya da iade ile alakalı hiç bir hareket görünmüyor, telefona ve mail adresime gelen sipariş ve ödeme onayı bilgisi olmasa ben bile aldığıma inanmayacağım.
  • ben yarın gidicem en detaylı evrak kısmı bu üsttekiler değilmi git gel yapmak zor çünkü ondan soruyorum
  • 3 tane ben aldıydım bi tanede arkadaşa aldırttıydım sabahın 6 buçuğunda bendede örnek karar var zaten daha önce bisiklet aldıydım işlemci hatası yapmışlardı onun kararını bekliyorum 10 ay oldu.bunlarıda yarın vereyim.Tertemiz mis.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

    Arkadaşlar selamlar. Ben 1 adet paraf kredi kartımla sipariş etmiştim. Siparişlerimde ürün gözükmüyor, silinmiş. Fakat ne para iadesi yapıldı ne de konu hakkında tarafıma bilgi verildi. Defalarca mesaj attım mh'e ama incelenip geri dönüş yapılacak diyorlar günlerdir.

    yo yo burda sormayın, HB haklı burda sorarsınız,
  • 10 bin kişi alsa rahat 10-20 bin tl zarardalar, koymaz hb ye bu
  • lnsurgent kullanıcısına yanıt
    Kişi başı 1-2 TL mi zarar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FormuLAkers

    Kişi başı 1-2 TL mi zarar?

    sonuçta, 30 tl lik kulaklığı 30 tl den almıyorlar, ben 70 tl lik kulaklık aldım 30 tl lik çeki harcarken, öyle düşün
  • 3-5 monitör alanlar kanunlarda açık bulup vergi kaçıranlardan bir farkınız kalmıyor. İkisi de kanunlara uygun olabilir ama ikisi de kul hakkı yemek oluyor unutmayın...

    Bir sebepten fiyat öyle yazsa bile ürünü bu fiyata satmak istemeyen satıcıyı kanunları kullanarak satmaya zorluyorsunuz. Bunun kanuni olması kul hakkı yemediğiniz anlamına gelmiyor.
  • parası geri yatan var mı ? Yarın mı yatırırlar.
  • yasal hırsızlar hala ağlıyor mu yazık onlara..
  • İşini adabıyla yapsın o zaman hatalı fiyat yazmasın..

    Ben işletme kuracağım; yasal olarak satışı yapılan ürünü göndermem gerektiği yazıyor kanunda. Sonra hatayla fiyat koyacağım defacalarca.. Konu binlerce kişiye yayılacak; el altından bilinirlik yaratıp, hit alacağım, para blokeleteceğim. Millet de saf gibi kul hakkı felan diyecek.

    Bu mantıkla hemen e-ticaret sitesi açayım, Laptop 10 TL deyip de satayım onbinlerce; aa fiyat hatası deyip herkese 10 TL çek vereyim. Sonra da siteyi onbinlerce üyem, hitim var diye satayım. Kebap. Bu sefer siteye söver ama buradaki "sözde insaflı" arkadaşlar. Ee, o zaman o da hata yapmış olacak, savunacak mısınız?

    Hata yapan eleman almayacaksın işe, 300-500 fazla verip işini yaparken 10 kere kontrol eden eleman alacaksın eğer böyle bir yasa varsa. Müşteri'nin derdi olan bir şey değil; böyle bir hak varsa elbet insanlar hakkını arayacak.

    Şimdi Carrefour'da geziyorsunuz, bir anons yapıyorlar: "Bisiklet 50 TL" diye. Hemen gidip ödemesini yapıp gidiyorsunuz, siparişi eve teslim edecekler. Ama sonra arıyorlar ve yanlışlık olmuş 200 TL imiş diyorlar. Bu tüketiciyi neden bağlasın? Hata yapmayıp satma o zaman.. Ticaret ahlakı diyorsanız işini düzgün yapınca ahlak olur.

    Yiğidi öldür hakkını ver; HB bu ülkenin en büyük, para iadesini yapan, garantiyle ilgilenen tek sitesi. Ama hata yapma lüksü olmamalı..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zengier

    Havale ise HB sorumludur gecikmeden, ancak KK ise banka bekletiyor olabilir.

    Hakkınız tamam da, Vicdanlar nasıl rahat anlamıyorum bu konuda. hele de çeki de harcayıp.

    Herkes THH ye gitse ne olur acep? herkes alır mı? yoksa hiçkimse alamaz mı?

    http://forum.donanimhaber.com/m_112451396/tm.htm
    bir kaç ay önce ,yine monitor olayı vardı , sonra işlemci , sonra yine bir bulaşık makinası tableti ,sonra araç kamerası vs ... diye uzar gider
    bu tarz hatalar yılda 20 kez oluyorsa ,bunlar HATA DEĞİLdir , sizde SAF gibi hata olduğuna inanıyorsunuz .
    Hata birkaç yılda 1-2 kez olur ,yılda 20 kez hata olmaz
    O yüzden vicdan demeyin boşuna .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 11 Temmuz 2016; 3:40:27 >




  • 1 tane alanı anlarımda, 3-5-10 tane sipariş verenlerinki nitelikli dolandırıcılığa girer...Adam buradan ucuza alıp, vatandaşa 2-3 katına satacak...Kafa cinliğe çalışıyor çünkü

    Ama normal tüketicidir, evine 1 tane almak istemiştir onlara lafımız olmaz...Diğer fırsatçılara her türlü muamele ise müstehak....
  • ya bu devlet memurları çok mu cahil emsal durum var diyoruz 2 gün sonra red basıcam diyor. kendi ilçen dışında başvuramıyorsun anladığım bu yüzden ilçenin ücra bi ilçe olmaması ve memurun donanımlı olması şart.
  • BEYLER HAYIRLI OLSUN ben ilçe hakem heyetine verdim detayları vereyim 1 asıl 2 fotokopi isteniyor şeffaf dosyaları koydugumuz dosyaya koyuyoruz yandan delik açtırıyoruz kırtasiyede 1 asıl ve 2 fotokopiyi ayrı ayrı zımpalayıp dosyaya ekleyip veriyoruz. sonrasında bize bir dosya numarası veriliyor bu kadar. evet kendi ilçeniz dısında basvuru yok. kıllık yapıyorlar ama bastırın faturası içindemi dedi bana ben yok ürün bana gelmeden iptal etti dedim bu hepsiburada sürekli mi böyle falan muhabbet ettim dosya no yu aldım cıktım. soracaklarınızı bildigim kadarıyla cevaplarım.
  • Arkadaslar HB için hazırladıgım şikayet dilekcesi ve ekleri yandex diske attım.

    Dileyen arkadaslar pm yazsın dosya linkini seve seve paylasırım.

    Ordan bir dilekce alıyorsunuz davalı ve davacı kısmını doldurun
    sikayetin acıklaması yazan yerede Hepsiburada dan bir ürün aldım satıcı ürünü göndermedi
    şikayetimle ilgili detaylı bilgi ekde yazıp kendim için yazdıgım dilekceyi print yapıp diger eklerle
    heyete verin. Hepsi bu kadar. Benim müracaat ettigim yerde de kolaylık gösterildi yardımcı olundu
    masraf filan yok zaten.
  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben internet üzerinden şikayet oluşturdum. 1 dosya çıkartıp imzalamam ve thh ye teslim etmem gerektiğini yazıyordu. O sayfayı çıkarıp thh ye teslim etmek dışında bir şey yapmam gerekiyor mu ?
  • Dr. B kullanıcısına yanıt
    Her bir sayfanın fotokopisini çektirip 2 nüsha şeklinde THH ye vereceksiniz. Yani 1 nüsha THH de kalacak, diğerini üstyazı ekleyip hepsiburadaya gönderecekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Fox

    1 tane alanı anlarımda, 3-5-10 tane sipariş verenlerinki nitelikli dolandırıcılığa girer...Adam buradan ucuza alıp, vatandaşa 2-3 katına satacak...Kafa cinliğe çalışıyor çünkü

    Ama normal tüketicidir, evine 1 tane almak istemiştir onlara lafımız olmaz...Diğer fırsatçılara her türlü muamele ise müstehak....

    +++

    tebrik ederim, durum tam olarak budur vatandaşı düdüklemek için satın alamadığında mağdur numarası yapmanın alemi yok
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.