Bir insan neden gerçek kart bilgilerini bir alışveriş sitesinin insafına teslim eder? Asıl sorulması gereken bu bence? Hem 21. yüzyılda sanal kart diye bir olay var. Eğer gerçek kart bilgilerini vermek, hiç güvenlik problemi yaşatmayacak olsa neden sanal kart diye bir şey icat edilsin? Hepsiburada'dan günde 100-200 sipariş mi geçiyorsunuz da hızlı alışveriş profili oluşturuyorsunuz? Diyelim ki hediye çeki kampanyası için profil oluşturdunuz: Neden sanal kart kullanmadınız veya çek gelince hesabı silmediniz?
Hadi yukarıdakilerin hepsini geçtim: Bu dolandırıcılar sizin Hepsiburada hesabınıza nasıl giriyorlar? Çek-satış'ta hesabınızı başkalarına kullandırıp şifreyi değiştirmeden öylece tutuyor musunuz? En mühim soru, Hepsiburada hesabının nasıl ele geçirildiği olmalı bence.
Bende sildim şuanda zaten sanal kart vermiştim ama olsun genede güvenlik sağlayamayacak kadar acizler demek ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme