Şimdi Ara

HB DA ZEYLAND GİYİMDE SEPETTE %50 İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocuklar için göz atmakta fayda var. Son gün 9 Nisan.

LİNKhttp://www.hepsiburada.com/magaza/zeyland

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrencilerim için 12 parça alıp %50 indirimle 115 TL ödedim. Unutmadan 100 TL üzerine kargo bedava. Daha önce de aynı markadan almış ve memnun kalmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 8 Nisan 2017; 8:38:21 >
  • 184 tl lik sipariş verdim.

markayı bilmiyorum. youtube da fabrika, üretim, mağazalar vs videosu var. çok sağlam görünüyor. 40 yıllık firmaymış.

indirimin gerçek olup olmadığını anlamak için kendi sitesi, n11, trendyol vs diğer satış kanallarındaki fiyatlara baktım.
    indirimler gerçek.

avantajix unutmayın, hb giyimde %6 veriyor. tabi hb "satıcı ben değilim" diyerek çamura yatmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceyol -- 8 Nisan 2017; 10:16:44 >
  • inceyol İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hayırlı olsun. Zeyland 1970 yılından beri var. 5 ana markanın en bilineni. Bir çok çocuk/genç/bebek mağazasında ürünleri bulunuyor. Ürünleri gerçekten kalitelidir. Ben düzenli olarak öğrencilerime alışveriş yaptığım için kendilerini tanıtan broşürler eklemişlerdi. Aktif olarak 7000 civarında modelleri olduğunu hatırlıyorum. 7-8 yıldır alışveriş yapan müşteri olarak, Zeyland'ı öneririm. HB üzerinden ortalama 45-60 gün aralığında %50 indirim oluyor ama kampanyaları 48 saatle sınırlıdır. Takip ederseniz kazançlı çıkarsınız.

• Bu arada kalite olarak Koton'u andırır diyebilirim. Bir çok üründe yaş gruplarına göre stoklar bitmiş veya bitmek üzere. 300 den çok ürünün stoğu bittiği için yayından kaldırmışlar.

• Aldıklarıö bugün geldi.8 parça ürün aldım.ucuz geldi baya.ama aşırı memnun kaldım desem yalan olur.ufaklığa gömlek vs almıştım kesimleri hoşuma gitmedi.2tişörtünü beğendim

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın inşallah. Zeyland 5 seri markanın en bilineni. Aldıkça daha iyi tanıyacaksınız ama beğendiğiniz ürünleri kendi sisitesinden de incelerseniz (tarzı içeriği kesim şekli kolleksiyon ve mevsim tipi vs.) iyi olur. Ben yıllardır aldığım için seçimlerim isabetliydi ve son ürünlerden de %100 memnun kaldık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: day1972

İyi günlerde kullanın inşallah. Zeyland 5 seri markanın en bilineni. Aldıkça daha iyi tanıyacaksınız ama beğendiğiniz ürünleri kendi sisitesinden de incelerseniz (tarzı içeriği kesim şekli kolleksiyon ve mevsim tipi vs.) iyi olur. Ben yıllardır aldığım için seçimlerim isabetliydi ve son ürünlerden de %100 memnun kaldık.

Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.