Şimdi Ara

Hazreti Yasuo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yayındaki veletleri arkasına toplayarak flame eden bir low + eloboost
  • izlemek sabır ister .. çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bir kere izleme fırsatı buldum. Olayın nasıl geliştiğini tam bilmiyorum ama izleyicilerinden birine " Hadi sen git AKP mitinginde dom*l sana bu yakışır " şeklince cümle sarfetti. Sonra izleyicileri tarafından tepki görünce de burası siyaset platformu değil, s..tirin gidin başka yerde siyaset yapın diye çıkışmasından sonra bir daha izlememe kararı aldım. Halbuki katarina ile oynayışını beğenmiştim.
  • Lolturk bot neden lowlarin streamini oneriyorki

Not: busrum haric

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Assasin -- 30 Ağustos 2014; 21:35:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShishiSonson

oxi abi varken izlenmez

Aynen şaklaban palyaço arıyorsanız oxi

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Soloq da gelirse ana bacı bırakmazsınız bu kadar low bir oyuncu görmedim

+1
  • yeryüzünde kataya 2.olarak e fulleyen tek low.mal mal ğağağağa diye gülmesi cabası.1-2 bakayım dedim aşırı ergen ve çok kötü oynuyor.garenle ryze a karşı sadece exp alsanız yeter diyip farma dokunmayan birisi. izlemeyin izlettirmeyin.
  • lowun teki
  • katarina oyayışı kötü yasuo idare eder bu arada hepiniz low low yazmışsınız zaten yayınlarda diyor süper oyuncu değilim lowluklarım var diye flamer olduğu bi gerçek ama.
  • Kendisini en iyi katarına oyuncusu sanan low benim playerligimin kendisinden üstün olduğunun görüşündeyim ayrıca 2 champ'dan başka oynayamaz + boost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JBuLLeT -- 30 Ağustos 2014; 22:12:12 >
  • garbage
  • Bugün buldum izlemeye baslamistim Syndra bunu 2 kere ard arda tokatlayinca yediremedi sacma sapan laflar, chat'i engellemeler falan ergen veledin teki oldugu belli oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

İlk kez duyuyorum. Rito bunları neden permalamıyor? Sonuçta bir din ile dalga geçme/hakaret var.

Hakaret olarak algılamadığın bir şey var mı merak ediyorum.
  • Vakit kaybı arkadaşlar güvenin bana.
  • Oxi'den iyi ama çok flame yapıyor bir de şu dünya sıralamasına inanan tiplerden xD
  • yayınlarda saygılıymış gibi davranıyo ama normalde oyunuma gelmişti chatten sürekli wowowow haram gibi şeyler yazıyo flmae atıyo feedliyo afk kalıyo :d şimdi dia 2 oldugum için gelmiyo Allahtan oyunuma
  • Oxi armi büyük ihtimalle oxi izlio oxi özentisi veledlerden adam bronze 5 hesapta 21/3 gidince kendini bişe sanıo boost oldunu bilmiorum yukardaki arkadaşlar demiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Soloq da gelirse ana bacı bırakmazsınız bu kadar low bir oyuncu görmedim

ohohoooho sadece ben değilimşim... Adamın stream yaptığını maçtan sonra öğrendim 0-7 midde zed oynuyordu kıl kaptım tam bir low. arada bende feedliyorum en azında mücadele falan ediyoum herkesin iyi oyunu olmazda adam hatasını kabul edemeyen lowun teki
  • quote:

Orijinalden alıntı: JBuLLeT

Kendisini en iyi katarına oyuncusu sanan low benim playerligimin kendisinden üstün olduğunun görüşündeyim ayrıca 2 champ'dan başka oynayamaz + boost

ya 650 maç bronz adam atsa yine o sırlaamya gireri. e fulleyen katarina ben kata biliyorum demesin bide trde penta şampiyonuymış 700 maç katayla penta 2 . si olsa dalga geçerim low herif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

İlk kez duyuyorum. Rito bunları neden permalamıyor? Sonuçta bir din ile dalga geçme/hakaret var.

Hakaret olarak algılamadığın bir şey var mı merak ediyorum.

Avatarın ve nickin klima markası olan Carrier'a hakaret ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.