Şimdi Ara

Hazırlıktan kalırsam napmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara üni. İngilizce hazirliktayim arkadaslar. Sinavlarim biraz kotu gidiyor, kalirsam bir sene daha gidemem.

1. Seçenek, tekrar sinava girerek hacettepeyi türkçe bölümü kazanmak.

2. Seçenek kalirsam, hacettepeye geos yapmak turkce oldugu icin boyle bi hakkimiz varmis.

3. Secenek Ankarayi birakip Adana Çukurova da okumak.

Ne yapmaliyim kafam çok karısık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun Yaz okulu, olmadı Yeterlilik sınavı olayı yok mu? Varsa bu dönem yapamıyorsan bırak Yaz okulu için biraz kaba taslak çalış, eğer hâlâ bir şansın varsa normal hazırlığına devam edip kafanı vermeye çalış 2. planları düşündükçe(Çukurova ünv) hedeflerini hiç bir zaman yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 17 Kasım 2012; 12:44:05 >
  • Ben erciyesteyim hazırlıkta kalınca bi sene daha okumuyorsun sadece sınavlara giriyorsun. Sizin okulda böyle bi durum var mi bilmiyorum. Eğer yoksa da 1. ve 2. seçenekler mantıklı ama adanaya sakın gitme okunmaz orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Bunun Yaz okulu, olmadı Yeterlilik sınavı olayı yok mu? Varsa bu dönem yapamıyorsan bırak Yaz okulu için biraz kaba taslak çalış, eğer hâlâ bir şansın varsa normal hazırlığına devam edip kafanı vermeye çalış 2. planları düşündükçe(Çukurova ünv) hedeflerini hiç bir zaman yapamazsın.

Yaz okulu varmis.

Yaz okulunda geciriyorlarmis, ama hadi kalirsam.

Hic yapaniyor degilim gecme notu 70.

Benim ortalamam 60 felan olur diye şey yapiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: harn44

Ben erciyesteyim hazırlıkta kalınca bi sene daha okumuyorsun sadece sınavlara giriyorsun. Sizin okulda böyle bi durum var mi bilmiyorum. Eğer yoksa da 1. ve 2. seçenekler mantıklı ama adanaya sakın gitme okunmaz orda

Hocam yas 22, dgs ile gectim zaten.

Bir sene daha ugrasamam. Daha bolum var. 26-27 de mezun olucam yani. Ondan sey yapiyorum.

Yaz okulu varmis da nasil isliyor bilmiyorum artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Bunun Yaz okulu, olmadı Yeterlilik sınavı olayı yok mu? Varsa bu dönem yapamıyorsan bırak Yaz okulu için biraz kaba taslak çalış, eğer hâlâ bir şansın varsa normal hazırlığına devam edip kafanı vermeye çalış 2. planları düşündükçe(Çukurova ünv) hedeflerini hiç bir zaman yapamazsın.

Yaz okulu varmis.

Yaz okulunda geciriyorlarmis, ama hadi kalirsam.

Hic yapaniyor degilim gecme notu 70.

Benim ortalamam 60 felan olur diye şey yapiyorum.

Bizim Üniversitedeki hazırlık(Marmara Ünv) Normal dönemde başarısız olursan, yani kalırsan bir şans daha olup normal dönemin yeterlilik sınavına giriyorsun. Eğer bunu da başaramazsan Yaz okuluna gidiyorsun, hadi bunu da yapamadın diyelim Yaz okulunda da başarısız olanlar için yeterlilik sınavı oluyor. Yani 4 kere şansın vardı ve mutlaka birisi bu 4 şansı değerlendirip geçiyordu.

Vizelerinizi oldunuz mu bilmiyorum, eğer final ortalaman yükseltmediyse hazırlık okuluna devam et, sorun olursa da bizimle paylaş sana yardımcı olalım. Geleceğini etkileyen bir şey, hafife almamak lazım.

Essay'de mesela başarılı değilsen şu konuya göz at;
    http://forum.donanimhaber.com/m_41941887/tm.htm

Bazı kişiler mesela speakingleri iyi olmadığından listening/speaking dersi verdim Skype üzerinden istersen kaba taslak açıklarım sana da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zayıfım askere alırlarmı sizce
    10 yıl önce açıldı
    Hazırlıkta Kaldım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.