Bildirim
Hazırlıkta kırıkla hazırlanmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Top tier için kırıkla zor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam makine bölümü özelinde düşünürsek çok mu zor olur İTÜ muhtemelen 20k ile kapatacak seneye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2020de ham 9.8k kırıkla yanlış hatırlamıyorsam 36 37kya atmıştı şimdiden söyleyeyim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 de ise 9k 23k ya attı
Benim obp de düşük hocam 2017 mezunuyum doğrudur
Zor sınav olursa bir şansım var gibi bakacağız artık
20k tyt kaça atar acaba ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam kafamdaki bölüm idare eder diyebileceğim bir okulda gelecek zaten sıkıntı yok o konuda. Ama hazır pandemi vs varken bir şansımı deneyeyim dedim zaten nerdeyse öylesine gireceğim sınava istediğim yer olmazsa da en azından 1. Sınıfa mat ve fizik anlamında taze bilgilerle girmiş olacağım ortalama kasıp yatay geçiş yapmama fayda sağlar belki
Sakın yapma.
-
bunu şu an yapıyorum ama kırıkla değil. yerleştiğimden beri tekrar sınava girmek için hazırlanıyordum mental olarak zaten. 2020'de yerleştim, hazırlıkta bilerek 1 sene daha kaldım, 2022 sınavına hazırlanıyorum şimdi. ama benim istemediğim bölümü yazma motivasyonum çok yüksek bir başarı bursu alacak olmamdı. buna benzer bir fırsatınız yoksa tavsiye etmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A35AF8C39 -- 28 Ağustos 2021; 14:15:2 >
Keske mezuna kalsaydin zaten itunun hazırlığı patates sene içinde biraz ing baksan yazin da 1 2 ay baksan her türlü gecerdin hazırlığı kirikla hazırlamak yapılacak en aptalca şey 1sene bekle sonra hazırlan yada ort. Kas ytuye fln gecis yaparsin.
hazırlıkta değil ama üni birinci sınıf olarak hazırlanacağım umarım online olur
Hocam zaten 2. senemdi bu sene. Tıp vs olsa neyse de mühendislik için 3. seneye değmez bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X