Şimdi Ara

Hazırlıkta dil dışında en mantıklı ne yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makine müh. öğrencisiyim şu an hazırlıktayım aynı zamanda açık öğretimden İşletme okuyorum. Günümün bir kısmı ing ve işletme çalışmakla geçiyor. Uzunca bir süre de boş vaktim kalıyor bu boş vaktimde ana bölümüm e katkı olarak ne yapmalıyım sizce diye sormak istedim, yeteri kadar boş vaktim olduğu için kendimce kodlama öğrenmeye başladım bazı sitelerden ama buna ne düzeyde gerek var tam emin değilim boş vaktimi tamamen gömecek kadar, biraz araştırma yaptığımda insanların program öğrenmeye sevk ettiklerini gördüm autocad solidworks tarzı ama önümde yaklaşık 4 sene var bunları öğrenmek için derslerde de göreceğim şeyler olduğu için şuan böyle boş durumdayken başka bir şeye yönelmenin daha mantıklı olabileceğini düşündüm. Kodlama öğrenmek mi en mantıklısı yoksa başka bir öneriniz de var mıdır bunu merak ettiğim için yazmak istedim teşekkürler
    Dip not : Yeteri kadar ing çalışıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ilgi alanlararını bulmak için farklı şeyler denenip yeni hobiler edinilebilir. ayrıca bana kalsa kariyer yollarımı da çiçeklerle süsleyeyim diyorsanız yazılım kodlama vs öğrenilir (bunu yapmadım ama yapsaydım fena olmazmış bak).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.