Şimdi Ara

Hazırlık sınıfı ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölüm türkçe özel koşullarda bu yazıyor. ''İsteyen öğrencilere kontenjan dahilinde bir yıl süreli İngilizce Hazırlık Programı uygulanır. Hazırlık programı süresi, öğretim süresi sütununda gösterilen yıllara dahil değildir.'' Geçememe ihtimalinde ne oluyor.İsteyene diyor yani 1 sene ingilizce görcez 2015 tayfasıyla mı başlıcaz derslere

• İngilizce hazirlik okuyacagim diyorsan ilk sene hazirlik sinifindasin mesela 2015 te senin bolumu kazanan herhangi biri hazirlik okumayacagim derse sende hazirlik okursan ayni sinifta olursunuz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artisst A kullanıcısına yanıt
    Bir yıl süreli zorunlu İngilizce Hazırlık Programı uygulanır. Hazırlık sınıfı, öğretim süresi sütununda gösterilen yıllara dahil değildir. İngilizce yeterlik sınavını başaranlar doğrudan birinci sınıfa alınırlar. Öğrencilere, “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik” hükümleri uygulanır.
    İlk mesajdaki başarısız olunduğu takdir ne oluyor burada başarısız olduğunda ne oluyor.
  • Oda şu oluyor ; diyelimki sen ingilizce zorunlu bir 4 senelik bolume gittin sen ingilizce muafiyet sinavina giriyorsun eger bu sinavi gecersen dogrudan 1. Sinifa basliyorsun hazirlik okumuyorsun ancak sen gecemedin diyelim bu sinavi 1 yil ingilizce hazirlik sinifini zorunlu olarak okuyorsun

onu anladım fakat 1 sene hazırlık sınıfı zor geçecek tahminen o hazırlık sınıfının sınavlarını geçememe durumunda ne oluyor ?
  • Onu tam bilemiyorum ancak hazirlik sinifini tekrar okursun duz mantik

tekrar okumak saçma geliyor başka bişeyi olmalı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. Sinifin butun derslerini alamazsin hazirlik sinifindan vermen gereken dersler olur onalrla ugrasirsin yada okulda yaz okulu var iste yaz okulunda da halledebilirsin hazirlik sinifin

• @1 ile @3 dekilerle ilgili düşüncesi olan varmı
  • Bazı unilerde hazırlık ta kalırsın normal başlıyorsunuz ama okul bitene kadar o dersi vermelisiniz bazılarında tekrar okursun

• İntizam kullanıcısına yanıt
    2 sene hazırlık çok saçma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.