. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Ocak 2025; 20:56:51 > |
.

-
-
ya ne ortamı hocam boşuna yıl kaybı, okuma
-
Okuma gerek yok hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam olabildiğince atlamaya çalışırdım anca muafiyeti geçemezsem okurdum. Millet 1 yıl ara verecem diye hazırlığa geliyor sonra devamsızlık sayıyor masraf çıkarıyor hoca niye ödev veriyor diye sızlanıyor (30 gün devamsızlık hakkı vardı yıl boyunca). Farklı bölümlerle tanışmanın pek bir avantaj olduğunu düşünmüyorum bu kulüplerle de yapılabilir hatta aynı bölüm olsa bana daha çok yararlı olurdu, hani bölüme başlasam hiç anlayamam falan derseniz okuyun ama muafiyeti geçiyorsanız muhtemelen anlayacaksınızdır, o yüzden 1 yıl kaybetmeye gerek yok bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 6 Temmuz 2023; 13:52:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek cümlede oku veya okuma demek mümkün değil.
İlk soru olarak hangi üniversitenin hazırlığından bahsediyoruz?
Kaliteli bir eğitim veriliyorsa, İngilizce seviyeni ciddi yükseltecekse bu okumaya bir artı yazar.
Değil ise tam tersi eksi..
Hazırlık ortamı bir artı. Farklı bölümlerden arkadaşlar edinirsin.
Hazırlık senesinin tavsiye edilmesinin bir sebebi de budur.
Üniversitelerin örnek hazırlık atlama sınavlarına bak. Ona göre bir durum değerlendirmesi yapabilirsin.
-
30 gün devamsızlık hakkı mı yuh :D Bizde dönem başı 3 gündü
Onun dışında hazırlık kaliteliyse ve ingilizceniz çok iyi değilse okuyun. İyiyse ve gerek duymuyorsanız kalsın. Belki 1 dönem okunabilir okula alışma, yeni arkadaşlar edinme açısından. Hazırlık lise gibi olduğu için aynı sınıfta oluyorsunuz hep, arkadaş edinip kaynaşma şansınız olur. Bölüme geçince işler zorlaşıyor çünkü aynı kişilerle aynı sınıfta bulunmuyorsun pek.
-
İngilizce temelin iyi ise okuma boşa zaman kaybı.Bir şey katmaz sıkılırsın.
Ama yine de sana kalmış normalde dönemde edinemeyeceğin arkadaş çevre için geniş bir zaman sunabilir.Beklentine göre değişir.
Sende bitiyor amacına göre.Ben direk atlamıştım zamanında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X