< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bilgim yok araştırın hocam. İtü top tier okul ama hiç belli olmaz hazırlık kalitesi çöp olabilir, o yüzden kaderini şansa bırakma iyi araştır. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 1 Temmuz 2023; 22:22:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben ODTÜ'de okudum çünkü İngilizce bilgim yoktu. İngilizcemi kayda değer şekilde geliştirdiğimi düşünüyorum. Ama tabii yadsınamayan bir gerçek var. Matematik fizik gibi konularda düşünme yetim geriledi. Hatta türev integrali unuttum bile belli kısımlarını. Ama yani güzel bir yıldı benim için. |
|
İngilizce önemli bir altın bilezik. İlk cümleden "Hazırlık okumayın" demek doğru olmaz. Evet, bir vakit harcıyorsun. Burslu okumuyorsan bir masrafı var. Verilen hazırlık eğitimi süper olmayabilir. Yine de üniversite hazırlık İngilizce eğitimi adına son durak. Değerli bir imkan. Hazırlık okumak gerekiyorsa okuyun. Hazırlık atlama sınavını geçebiliyor olmak bir hedef olmasın. Daha üstünü hedefleyin. Bu sınavların iyi bir ölçüt olduğunu düşünmüyorum... |
Geçmiş olsun hocam, ben çalışma hayatındayım üni bitti, şuan yabancılarla ortak projede çalışıyorum, ingilizcemi tamamen kendi çabalarıma borçluyum. 1 sene hazırlık okumayıp bir işte çalışsaydım 3 sene tecrübeli olacaktım ve yurtdışına çıkma olasılığım artmış olacaktı, hadi yurtdışını boşver, en kötü maaşım daha fazla olacaktı. kızların peşinde koştuğu yakışıklı biri veya çok atılgan her türlü sosyal ortama giren süper sosyal biri değilseniz ve paranız çok yoksa hazırlık çok sıkıcı geçiyor. 7 yıl önce hazırlığın ilk gününde saçma sapan bölümlerden gelen insanlarla he plays football yazdığım günler aklıma geldi ah mazi👴 |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Çalışmadığın için mi tekte geçemedin, bilkent hazırlığı yoksa zor olduğu için mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|