Şimdi Ara

Hazırlık Maçlarında TIRT Team İstemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bu sene CL'de başarı istiyorum artık. Çeyrek Final ötesini istiyorum çeyrek finali geçelim yarı final görelim istiyorum bu sene artık. Sağlam hazırlanak istiyorum öyle dandikten 2. lig takımlarınla maç yapılsın istemiyorum.

ŞL takımlarıyla hazırlık maçı ayarlayalım PSG ile ayarlayak BARÇA ile ayarlayak İNTER ile ayarlayak. Sağlam hazırlanalaım istiyorum. Yönetimde az kafatası varsa öyle 2. lig takımı ayarlamaz bu sene. Ha 2. lig takımıyla maç yapmışsın ha kendi paf takımınla yapmışsın birşey farketmiyor. Zayıfa karşı hatalarını göremezsin.

O yüzden bu sene 8 hazırlık maçı yapcaksak en az 5 tanesi ŞL takımlarıyla olsun veya o seviyedeki takımlarla. Valencia, Sevilla, Leverkusen vs. gibi takımlarla yapsak kafi.

• Hazırlık maçları yeni aldığın oyuncuları takıma monte etme takım uyumu sağlama ve görme amacı içindir. Sen adam almazsan hazırlık maçı yapsan ne olur yapmasan ne olur. Mevcut çöpleri biliyoruz zaten barca'ya karşı oynasalar ne değişecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Hazırlık maçları yeni aldığın oyuncuları takıma monte etme takım uyumu sağlama ve görme amacı içindir. Sen adam almazsan hazırlık maçı yapsan ne olur yapmasan ne olur. Mevcut çöpleri biliyoruz zaten barca'ya karşı oynasalar ne değişecek.

Sen adam almazsan ne demek? Benmi alıyorum adamları takıma alla alla bana niye söylüyosun.
  • Çeyrek final ötesini bu bütçe, bu hoca ve oyuncu kadrosuyla görebilmen mümkün mü sanıyorsun ? Türk takımlarının maksimum gelebileceği yer çeyrek finaldir.

Yarı finale kalmak için, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, PSG, Juventus, Bayern Munih, Manchester City, Manchester United gibi dünyanın sayılı ve devasa bütçesi olan takımlarından birini 2 maçta avantajlı skor alarak eleyebilmen lazım.

Bu sezon gruptan çıkabilmeniz bile çok çok çok zor. Eğri oturup doğru konuşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barred

Çeyrek final ötesini bu bütçe, bu hoca ve oyuncu kadrosuyla görebilmen mümkün mü sanıyorsun ? Türk takımlarının maksimum gelebileceği yer çeyrek finaldir.

Yarı finale kalmak için, Real Madrid, Barcelona, Chelsea, PSG, Juventus, Bayern Munih, Manchester City, Manchester United gibi dünyanın sayılı ve devasa bütçesi olan takımlarından birini 2 maçta avantajlı skor alarak eleyebilmen lazım.

Bu sezon gruptan çıkabilmeniz bile çok çok çok zor. Eğri oturup doğru konuşalım.

sacma sapan konular aciyor iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhisarspor45

quote:

Çeyrek final ötesini bu bütçe, bu hoca ve oyuncu kadrosuyla görebilmen mümkün mü sanıyorsun ? Türk takımlarının maksimum gelebileceği yer çeyrek finaldir.

Akhisarspor hayatı boyunca bırak ŞL'yi UEFA'da maç oynamayı bile göremiceği için kıskanmana gerek yok kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

quote:

Akhisarspor hayatı boyunca bırak ŞL'yi UEFA'da maç oynamayı bile göremiceği için kıskanmana gerek yok kardeş.

siz bu kafayla gidin biraz daha yildiz birazdaha borc. şuan 6 takim gidemiyor avrupaya ligden 2 3 sene sonra 10 u bulur 11. olarak gideriz cl ye .

sizin yenedmediginiz feneri kadikoyde yendik .

cl ye gidip 4 er 5 er 6 şar yemek guzel herhalde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

quote:

siz bu kafayla gidin biraz daha yildiz birazdaha borc. şuan 6 takim gidemiyor avrupaya ligden 2 3 sene sonra 10 u bulur 11. olarak gideriz cl ye .

sizin yenedmediginiz feneri kadikoyde yendik .

cl ye gidip 4 er 5 er 6 şar yemek guzel herhalde .

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.