Şimdi Ara

HAZIRLIĞI GEÇTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar itunun hazirlik atlama sinavini gectim ama kendime pek guvenmiyorum yani hem hocayi ingilizce dinleyip hem ingilizce konusmak falan. sizce nasil kendimi gelistirebilirim anlama konusunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • elllo.org dinleme için güzel site. Belki araştırırsan teknik terimler ile ilgili dinleme bulabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulun hazırlığına güveniyor musun? Dilekçe verip 1 dönem de olsa okuyabilirsin diye biliyorum. Yani Bilkent'in falan böyleydi, sınavı geçsen de istersen hazırlık okuyabiliyordun. İTÜ'de yüksek seviyede hazırlık okursan anlama-konuşman gelişebilir bence. Yine de okuyanlara sormak lazım tabi, hazırlık kötü de olabilir.

    How I Met Your Mother gibi günlük basit İngilizce kullanan dizileri izleyebilirsin. Hikaye de basit zaten, anlamakta sıkıntı çekmezsin. Talk showlarda da seni geliştirebilecek bir dil kullanılıyor. Konuşma için de düşünürken İngilizce cümleler ile düşün. Takıldığın yerlerde sözlük kullan. Benim gramerim temelden iyiydi ancak 3 sene öncesine kadar konuşma ve konuşulanı anlama sıkıntım vardı. Bahsettiklerimi uygulayarak kendimi ilerlettiğimi düşünüyorum.

    Ha bir de youtube'da metu opencoursware kanalında ODTÜ'nün dersleri var. Bölümünle ilgili bir ders bulursun mutlaka, onu dinleyerek alıştırma da yapmış olursun.




  • Tesekkurler hocam himymi 2 kere bitirdim.Sinav gunu hocaya sordum gecersem istege bagli okuyabilir miyim diye okuyamazsin dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.