Şimdi Ara

hazırladığım slaytta müzik çalmıyo yardım edermisniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.slayt gösterisi hazırladığımda başka bilgisayarda bu müzikler duyulmuyo.bunun belirtilen linkin o pc de olmadığından kaynaklandığını bilyorum.slayta ses gömmek diye bişi duydum.ekle ses kaydetten oluyomuş.ses kaydediyorum.ama slaytta bi ses duymuyorum.acaba mikrafonmuı lazım.ben direk winapta açtım müziği kaydet dedim sesini de açtım ama olmuyo yardım ederseniz sevinirim.şimdiden tşk.

• Sanırım powerpoint kullandın. Eklemek istediğim müzik dosyasınında (mp3,wav vs...) başka bilgisayarda ve aynı yerde olması lazım d:\mp3 gibi. Sen en iyisi sunumla beraber ses dosyalarınıda bir cdye kaydet, ve sunumu açarken tekrar tanıtırsın. Birde sunum cdsi hazırlama olayı var tam nasıl yapılıyor bilmiyorum bunda cdyi takınca otomatik olarak sunum başlıyor tüm videolar, sesler cdde olduğu için sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Bu konuyu araştırırsan, forumlarda bulabilirsin bence!!
  • bir slayta müzik eklediğinde , eklemiş olduğun müzik te slayt dosyasının bir parçası olur. bu müziğin diğer pc lerde olamsı gerekmez. bu işlem için aşağıdaki resmi takib edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    flac formatında müzik varmı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.