Şimdi Ara

Haziran 2010 Masa Üstü Resimleri... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
858
Cevap
0
Favori
25.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oldukça başarılı olmuş yine ancak bence wallpaper a kırmızı tonlarda olan ancak içinde başka renklerde barındıran (belki de günbatımı manzarası gibi) bir resim koyarsan daha iyi olabilir gibime geliyor. Hepsi kırmızı olunca biraz boğuyor sanki deski.

k@llone
    Tema baya iyimiş. Şu üstteki araçlar çubuğunu kaldırırsan eminim daha güzel olur.
  • @re-storm
    ondada soyle bı gruntu olusuyor ama ben yukarıyı kullanıyorum ya, lazım yani :)

Haziran 2010 Masa Üstü Resimleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 5 Haziran 2010; 1:01:48 >
  • @darkcavarly

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim beğenmenize sevindim,valla ne yalan söyleyim bu seferki benimde çok hoşuma gitti

@Furkan*

teşekkür ederim hocam güzel yorumun için,elimden geldiğince yaptım bişeyler,evet gri iconlar daha bi uyumlu oldu

@aLcat[R]aZ

teşekkürler aLcat[R]aZ sevindim beğenmene,valla yine oda konulu bir desk oldu,kasıtlı olarak seçmedim aslında wallpaperı,bitane temanın içinden çıkmıştı hoşuma gitti sakladım,iyikide saklamışım,uptime skinin sonradan ekledim,banada biraz oturmadı gibi geldi ama çokta bir zararı yok cpu frekansına gelirsek ne diyim valla 4,313 ghz

• quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

Yenı firefox temam nasıl olmus

valla benim çok hoşuma gitti,mac temasıyla güzel bir uyum yakalarsınız,bende merak salmaya başladım doğrusu şu tema işine
  • @torque89
    Tesekkurler,fazla merak sarma bence pc basında cok vakıt olduruyon
  • @k@llone

yaza girdik zaten hocam şimdi öldürmeyecezde ne zaman öldürecez
  • Kırmızıyı azalttım biraz önerileriniz üzere

Haziran 2010 Masa Üstü Resimleri...
  • @Furkan*
    Bence Dock skinini değiştir..
  •  Haziran 2010 Masa Üstü Resimleri...

Ben henüz sadece görüntü anlamında uğraşabiliyorum tema ile hava durumu barı ekliyeyim dedim bir türlü ayarlamayı başaramadım Bu gösterdiğim Gmail reader'ı nasıl ayarlıyacağım arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz, şimdiden tşkler

• Rainmetera sağ tıkla gmail skinine gel edite tıkla orda username password falan olucak ## username ## bu şekilde oralara kullanıcı adını ve şifreni yaz
  • @vandosa
    Skine Sağ tıkla Skin Menu'den Edit Skin'e tıkla.Ordaki kodlara bir göz gezdir Kullanıcı adı ve Parola yazman gereken bir alan göreceksin.Oraya Kullanıcı adıyla şifreni yazıp Kaydet.Sonra Rainmeter'ın system traydeki iconuna Sağ tıklayıp Refresh All'a tıkla.Büyük bir ihtimalle çalışacaktır..Eğer yapamazsan eve gelince yardımcı olurum..Bu arada Desk'in çok kalabalık.CPU ve Ram'i gösteren bir çok skin var..
  • @Furkan

Bencede dock degıstır,boyle sankı oraya koymak ıcın konmus gıbı bı ızlenım yaratıyor,benım tercıhım genelde tab docklardan yana :)
  • herşeyi değiştiricem yeni desk yapıcam nasıl olsa dersler sınavlar bitti vakit çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

herşeyi değiştiricem yeni desk yapıcam nasıl olsa dersler sınavlar bitti vakit çok

Furkan Uyumlu bi desk güzel de ama uzun süre kullanım için olmamış sanki çünkü bir süre sonra renkler itibari ile boğucu gelecektir diye düşünüyorm.
  • Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Rainmetera sağ tıkla gmail skinine gel edite tıkla orda username password falan olucak ## username ## bu şekilde oralara kullanıcı adını ve şifreni yaz

quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

@vandosa
    Skine Sağ tıkla Skin Menu'den Edit Skin'e tıkla.Ordaki kodlara bir göz gezdir Kullanıcı adı ve Parola yazman gereken bir alan göreceksin.Oraya Kullanıcı adıyla şifreni yazıp Kaydet.Sonra Rainmeter'ın system traydeki iconuna Sağ tıklayıp Refresh All'a tıkla.Büyük bir ihtimalle çalışacaktır..Eğer yapamazsan eve gelince yardımcı olurum..Bu arada Desk'in çok kalabalık.CPU ve Ram'i gösteren bir çok skin var..

Öncelikle tşkler ama dediğiniz olayı yapmama rağmen bir değişiklik olmadı, neyse önemli değil

CPU ve RAM i gösteren skinler çok çünkü ayar yapılması gereken skinleri beceremiyorum

Memnunum şunki halinden skinin, göze hoş gelmesi önemli benim için, tekrar tşkler sorunu çözemesemde

• http://forum.donanimhaber.com/m_35724750/tm.htm

burda ilk sayfada rehber var işine yarayabilir

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 5 Haziran 2010; 17:59:19 >

• @Owl City.

güzel iş çıkarmışsın,renk uyumu,cursor hepsi çok güzel
  • @Owl City

Güzel olmuş bende şuan yeni desk yapıyorum seninkine benziycek biraz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.