Şimdi Ara

Hazır web sitesi Şablonu satın almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba mevcut sitemizi güncellerştirmek ve bundan sonra kolay güncellemek için hazır web sitesi templateleri satın almak istiyorum

mevcut sitemiz html (frontpage)den olusturduğumuz bir site ben bunu html5 ile tasarlanmış içeriğini kolayca düzenleyebileceğim dinamik bir web sitesi şablonu satın almak istiyorum bildiğiniz önereceğiniz güzel template ve firma var mı?

ucuz ve içeriğini kendim istedğim gibi düzenlemek için bu yolu tercih ettim ben satın aldığım sitenin dosyalarını site serverime attıkdan sonra istediğim gibi düzenleyebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zivro

Herkese merhaba mevcut sitemizi güncellerştirmek ve bundan sonra kolay güncellemek için hazır web sitesi templateleri satın almak istiyorum

mevcut sitemiz html (frontpage)den olusturduğumuz bir site ben bunu html5 ile tasarlanmış içeriğini kolayca düzenleyebileceğim dinamik bir web sitesi şablonu satın almak istiyorum bildiğiniz önereceğiniz güzel template ve firma var mı?

ucuz ve içeriğini kendim istedğim gibi düzenlemek için bu yolu tercih ettim ben satın aldığım sitenin dosyalarını site serverime attıkdan sonra istediğim gibi düzenleyebilir miyim?

Pm atılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, size şiddetle WordPress template lerini öneririm. Çoğu wordpress template'inde otomatik olarak içerik yönetimi de bulunmaktadır.
  • Wordpress kur sorun yaşama
  • C10H15N kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar wordpress kurdum localhostuma bi kaç gündür bişeyler yapmaya çalışıyorum fena gitmiyor

fakat dil seçeneği ekleme şansım var mı mesela x sayfasında iken ingizceye tıkladığımda x sayfasının ingilizce sayfasına gitsin
  • Merhaba;

Css ile istediğiniz Wordpress temasını düzenleyebilirsiniz. Ama dil değişimi konusunda bazı eklentiler var denemeniz gerek. Joomla'nın karmaşık yapısında eklenti gereği duymadan bu durumu çözebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-yasin

Merhaba;

Css ile istediğiniz Wordpress temasını düzenleyebilirsiniz. Ama dil değişimi konusunda bazı eklentiler var denemeniz gerek. Joomla'nın karmaşık yapısında eklenti gereği duymadan bu durumu çözebilirsiniz.
    quote:

<script type="text/javascript">
    jQuery(document).ready(function() {

jQuery('#slide').jqFancyTransitions({
    width: 1000,
    height: 300 ,
    effect: '', // wave, zipper, curtain
    strips: 15, // number of strips
    delay: 3000, // delay between images in ms
    stripDelay: 50, // delay beetwen strips in ms
    titleOpacity: 0.7, // opacity of title
    titleSpeed: 1000, // speed of title appereance in ms
    position: 'alternate', // top, bottom, alternate, curtain
    direction: 'fountainAlternate', // left, right, alternate, random, fountain, fountainAlternate
    navigation: true, // prev and next navigation buttons
    links:true // show images as links
    });

});
    </script>

<div id="headbox">
    <div id="slide">
    <div class="shadetop"></div>
    <div class="shadeleft"></div>
    <div class="shaderight"></div>
    <div class="shadebot"></div>
    <?php
    $gldcat = get_option('orac_gldcat');
    $gldct = get_option('orac_gldct');
    $my_query = new WP_Query('category_name='.$gldcat.'&showposts='.$gldct.'');
    while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post();$do_not_duplicate = $post->ID;
    ?>
    <?php orac_slide_image()?>
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=85703609&url=<?php the_permalink() ?>" data-href="<?php the_permalink() ?>"> </a>

<?php endwhile; ?>

</div>
    </div>
    arkadaşlar bu temanın slider kodu geçenlerde buraya resim ekleyebilmiştim fakat bugun eklemiyorum nere ekliyeceğim tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35efu -- 26 Aralık 2013; 20:03:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zivro

arkadaşlar wordpress kurdum localhostuma bi kaç gündür bişeyler yapmaya çalışıyorum fena gitmiyor

fakat dil seçeneği ekleme şansım var mı mesela x sayfasında iken ingizceye tıkladığımda x sayfasının ingilizce sayfasına gitsin

Eklentisi vardı galiba biraz araştır r10 bak
  • ya eklenti var yada farklı bir php dosyasından çekiyor resimleri.

<?php orac_slide_image()?>

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.