Şimdi Ara

Hazır sistemler arasında kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • erdnckara kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam, bunu söyledigin iyi oldu, hayirli ugurlu olsun   artik soran olursa konuya yönlendiririz. Tekrar baktim senin linke kaldirilmis, sanirim stok bitti. Ama hazir sistem arayanlarin arada bir oyunkolik e de bakmasinda fayda var. paketlemede güzel olmus.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun darısı artık olmayanın başına.Piyasaya böyle farklı satın alma seçenekleri bulunması şart yoksa iyice tekellesme yaşanacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkange

    Oyunkolik Ankara'da MSM bilişimin sitesi. 15-20 senedir aynı adreste bilgisayar satan bir firma.

    Hem kurumsal hem de mağazalarından tüketici ürünleri satıyorlar.


    DMO yani devlet malzeme ofisinde de tedarikçi firma. https://www.dmo.gov.tr/EMagaza/Magaza/Standart/5046?tedarikci=MSM_B%C4%B0L%C4%B0%C5%9E%C4%B0M_TEKNOLOJ%C4%B0LER%C4%B0_B%C4%B0LG%C4%B0SAYAR_ELEKT._%C4%B0LET._KIRT._SAN._VE_T%C4%B0C._LTD._%C5%9ET%C4%B0.


    DMO'da listelenmek kolay ve basit birşey değildir.

    Yanlış bilgi vermeyelim, 3 sene evvel maltepedeki mağazanın yerinde mobilyacı vardı.


    Birkaç gün önce mağazayı ziyaret ettim, oyunkolik olmadan önce technocity adıyla başka bir mağaza vardı, belki aynı kişilerindir.

    İçeride 3-4 çalışan gördüm, güzel bir mağaza hazırlamışlar. Kargo saatine denk geldi ziyaretim, çuvallar dolusu gönderim yapıyorlardı pek ilgilenemediler. Depo/mağaza karışık bir tarzları var. Gittiğim saatte vatandaki mediamarkttaki gibi satış yapacak çalışan yoktu. Corsair ve Thermaltake gördüm, birçok yerli üreticinin de standı vardı. Görece küçük bir mağaza. Ziyaretim ve mahallede ikamet etmem dışında kendileriyle hiçbir bağlantım yoktur.


    Ankara'da iseniz, sattıkları ürünler ilginizi çekiyorsa gidip bakabilirsiniz. Yıllardır toplu taşıma ile gidilebilen yerlerde mediamarkt ve vatan dışında bir seçenek yoktu, güzel olmuş. Özellikle monte sistem alıp kargoda ekran kartı sokete zarar verir mi gibi kuşkuları olanlar için ideal, gidip elden alabilirsiniz. Montajlı sistemleri hazır bekletiyorlar mı, siz alınca mı monte ediyorlar bilgim yok. İnternette gördüğünüz stok da mağazada var mı yoksa depodan mı gönderiliyor onu da bilmiyorum.





  • Daha önce de hemen karşı da çözüm bilgisayarın sırasında idiler.

    geçen sene şu anda oldukları yere geçtiler.

    Aynı adresten kastım aynı cadde.

  • U011E kullanıcısına yanıt

    Ben bu şirketi tanıyorum. DMO'da yer almak kolay değildir, süreklilik ister. Arkadaşın cevabı doğru. MSM daha önce sizin dediğiniz gibi bir marka yarattı ama çok başarılı olamadı. Oyunkolik 2020 yılında technocity yerine geçti.


    MSM yılların firmasıdır. Arkadaşın dediği de doğrudur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kunGFu

    Oyunkolik kim yahu

    Bu sitenin güvenilir oldugunu kimden ögrendiniz? Sistem ve fiyat fena degil ama güven noktasinda soru isaretleri var bence... Sikayetvar.com da bile cikmiyor bu firma? Böyle bir firma var mi?

    Aslinda fiyat gercek olamayacak kadar iyi...

    Edit: Farklı konu sandım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U011E -- 18 Haziran 2021; 12:27:11 >
  • U011E kullanıcısına yanıt

    Oyunkolik fake site degilmis artik sorana söylüyoruz hocam   bizim ki cahillik biraz. Arkadas ordan aldi, hemde fiyat cok iyidi. Simdi bir kac sorun konusu acilsa, müsteri ile iliskilerine bakardik ama yoklukta gideri var. İtopya, sinerji, inventus falan bunlardan alsan yasayacagin sorunlari gördük, kendilerini müsteri yerine koyup, fakir firma edebiyati ile her zaman hakli oluyorlar. Umarim bu oyunkolik öyle degildir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi ekran alma sonucu ramlara memtest ile test ettim. Testlerde 1 adet ramda hata çıktı firma ile iletişime geçtim ve hemen sıfırı ile değiştirdiler. Garanti ve iletişim konusundaki ilgileri de gayet başarılı bunu da öğrenmiş olduk.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.