Şimdi Ara

Hazır sisteme takviye tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün oyunları medium/high ayarlarda oynarken Wolfenstein oyununu hiç bir şekilde oynayamıyorum ve sanırım pc'ye biraz upgrade gerektiği kararını verdim. Kullandığım sistem şu anda böyle;

gigabyte ph67-ds3 anakart

intel i5 2400 @3.10ghz işlemci

12gb ram

asus geforce gtx650ti ekran kartı

64gb ssd + 500gb 7200rpm hdd

kötü bir sistem olduğunu düşünmüyorum ancak çok fazla masraf yapmadan ne gibi değişiklikler yapabilirim sizce? Bir de bu sistemde wolfenstein'ın kasması normal mi?

• Oyunu açmıyor veya kasıyorsa İşlemci ve Ekran Kartı ikilisinin değişmesi gerikiyor demektir.Ram in boyut olarak iyi.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kasiyor yani peki islemci degilde daha iyi bir kart alsam ya da hangi islemciyi alabilirim bunun yerine?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence başka bişey var bu işte kasmaması lazım hazır sistem deyince gt 630 falan vardır dedim ama gtx 650 ti varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Bütün oyunları medium/high ayarlarda oynarken Wolfenstein oyununu hiç bir şekilde oynayamıyorum ve sanırım pc'ye biraz upgrade gerektiği kararını verdim. Kullandığım sistem şu anda böyle;

gigabyte ph67-ds3 anakart

intel i5 2400 @3.10ghz işlemci

12gb ram

asus geforce gtx650ti ekran kartı

64gb ssd + 500gb 7200rpm hdd

kötü bir sistem olduğunu düşünmüyorum ancak çok fazla masraf yapmadan ne gibi değişiklikler yapabilirim sizce? Bir de bu sistemde wolfenstein'ın kasması normal mi?

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_650_Ti_Direct_Cu_II/8.html
    Oyunu açması lazım bu da kanıtı.

Valla hocam 20fpsde calisiyor oyun anlamadim zaten cok ilginc geldi bana da her oyun calisirken bunun calismamasi... Format falam da attim olmadi tum suruculer guncel

Watch dogs falam medium/high da calisirken bunun calismamasi ilginc yani...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15k hazır sistem önerisi
    7 ay önce açıldı
    hazır sistem
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla hocam 20fpsde calisiyor oyun anlamadim zaten cok ilginc geldi bana da her oyun calisirken bunun calismamasi... Format falam da attim olmadi tum suruculer guncel

Kesin oyun kaynaklı bir sorun olmalı senin bu sistemle en az 40fpsde oynaman lazım.
  • quote:

Watch dogs falam medium/high da calisirken bunun calismamasi ilginc yani...

watch dogs daha ağır bir oyun onu highda açan battfieldın anasını ağlatmalı.:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.