Şimdi Ara

Hazır Sisteme KASA/PSU Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar parçalarımı topladım şöyleki;

Asus Prime B360M LGA1151 mATX Anakart
    Intel i5 8400 2.8ghz 9mb cache İşlemci
    MSI GTX1050ti 4gb 128bit Ekran Kartı
    Kingston Hyperx Fury 8gb 2666mhz Ram
    Sandisk 480gb 530-445mb/s SSD

Depolama işini harici yapacağımdan 3.5 inç desteklememesi çok önemli değil ama desteklerse de fena olmaz. matx kasa istiyorum haliyle ve ufak bir kasa istiyorum. VGA Genişliği 40cm olan kasalarda var. Bana 32-33cm olanlar yeterli. Aklımda Aerocool QS240 var. Basit ve şık bir görüntüsü var bana göre mesh olması hoşuma gitti. İç dizaynıda çok kompak. CPU bölümünde boşluk bırakmışlar kolay söküp takma yapmak için o da avantaj vs ama önerilere açığım teşekkürler. Güç kaynağı 500watt yeterli olur heralde. Aklımda Silverstone, zalman ve coolermaster var marka olarak.

• http://www.nanokatalog.com/urun/bfc-phm-300-kkxkk-rp

Bu kasayı kullanıyorum.Sade ,şık, kompak bir kasa.Biraz pahalı ama kaliteli.Kasa içine toz girmiyor,ama ekran kartı açık kasalara göre biraz daha sıcak çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kasa ama çok kapalı be hocam. Yazları yükte çok ısınır tahminimce. GTA V oynamayı planlıyorum çünkü.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Aşırı ısınma olmuyor.Kasanın üstünde mesh panel+toz filtresi var.Üstüne 2 tane fan yerleştirilebiliyor.Ekran kartı da direk buraya bakıyor.Mesh panel toz filtresi ile birleşince fan yüksek devirde olmadıktan sonra hava girişi zor oluyor.Hava girişi çok olsun,toz girişi olsun derseniz mesh kapak çıkarılabiliyor.Üstünün açık olması 4 derece farkettiriyor.İşlemci soğutucum çok düşük devirde dönmesine rağmen düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al Swearengen

Aşırı ısınma olmuyor.Kasanın üstünde mesh panel+toz filtresi var.Üstüne 2 tane fan yerleştirilebiliyor.Ekran kartı da direk buraya bakıyor.Mesh panel toz filtresi ile birleşince fan yüksek devirde olmadıktan sonra hava girişi zor oluyor.Hava girişi çok olsun,toz girişi olsun derseniz mesh kapak çıkarılabiliyor.Üstünün açık olması 4 derece farkettiriyor.İşlemci soğutucum çok düşük devirde dönmesine rağmen düşük.
    İşlemci ve ekran kartı ne peki senin ?
    i7 6700,asus strix gtx 970.İşlemci yükte 60 derece,ekran kartı default fan devrinde 74 derece oluyor.Üst kapağı çıkarırsam gpu 70 e düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Al Swearengen

i7 6700,asus strix gtx 970.İşlemci yükte 60 derece,ekran kartı default fan devrinde 74 derece oluyor.Üst kapağı çıkarırsam gpu 70 e düşüyor.
    İşlemci iyi de ekran kartı sıcaklığı sınırda. Bakalım benim gönül qs240 dan yana hala. PSU olarak bir önerin olur mu bana ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sisteme soğutucu önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bütçeniz varsa Corsair rm550x öneririm Amazondan.0 ses .9 aydır kullanıyorum fanı 0 km. Diğer psu larla ilgili bir fikrim yok.

• Evet, bu sisteme 500 watt rahatlıkla yeter. İleride üst düzey bir GPU kullanmam diyorsanız 500w civarı bir PSU alabilirsiniz. Ekonomik bir seçenek olarak şu modeli önerebilirim:
    https://urun.n11.com/guc-kaynagi/raidmax-thunder-rgb-rx-535ap-r-535watt-asus-aura-uyumlu-80-bronz-P217657178
  • Teşekkürler öneriler için. Çok para bağlamak istemiyorum. PSU olarak da Silverstone Strider 500w alacağım incelemelere bakarak karar verdim hem de güvenilir marka.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.