Şimdi Ara

Hazır kasa almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bir arkadaşım tanıdık bir internet kafe'den 800 tl kasa almış kendiside 200 tl monitör aldı takır takır oynuyor bana'da önerdi alalım sana diye son çözünürlükte far cry 3,battlefield 3 felan saatlerce oynuyorum bir sorun olmuyor diyor.Sizce bu fiyata bu oyunları son çözünürlükte 800tl lik bir sistem oynatabilirmi parçaları yarın veya yarından sonra yazıcam.

• Ayarları Low yaparak benim 6 sene önce aldığım sistemde bile 30-35 FPS alıyorum Far Cry 3'te. 30 FPS de nedir? Mutluluktur. Ama günümüzde 800 TL'ye sistem almak mantıksız. Hele ki işin içinde monitör filanda varken. BF 3 şuan 2 nesil öncesinin oyunu olacak. Çokta yüksek bir oyun değil artık. Paranıza yazık olmasın. Dolar kurunun biraz düşmesini bekleyin. Hiç olmadı, düşmezse bile biraz daha para biriktirin. En azından bütçeniz min. 1300 olsun.
  • Bulshizza kullanıcısına yanıt
    dediğiniz fiyata monitör dahilmi ?? yazın güzel bir pc toplicaz 2300tl bütçeyle ancak evde herkez pc oynadığı için 1 tane yetmiyecek uygun fiyata 1 tane daha almak istiyorum internette gezmek film izlemek lol ve basit oyunlar oynamak için yüksek gereksinimli oyunlarda oynanır elbet ama çözünürlük orta veya düşüğe alınabilir sıkıntı yok (laptopta olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantura2 -- 2 Mart 2015; 20:10:50 >
  • kantura2 K kullanıcısına yanıt
    1300 TL için değil, ki zaten o fiyata dolar biraz 2'lere 1,9 lara 1,8 lere düşse "neredeyse" 2000 TL'lik sistemler o fiyata düşecek. TL üzerinden satış yapan bilgisayarcılarda o tarz kasalar çok fiyat farketmez.

Yani diyeceğim şu ki; eğer aciliyeti yoksa almanızı önermem.
  • Bulshizza kullanıcısına yanıt
    aciliyeti yok 3 ay sonra alıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Csgo Kasa Açmak Mantıklı Mı
    4 yıl önce açıldı
    Masaüstü Hazır Sistem Kasa
    4 ay önce açıldı
    Hazır kasa için fikir
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.