Şimdi Ara

HAZIR KARTA TELSİZ KULLANIM UCRETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
12.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozaman diğer operatörlerde de başlar herhalde bu uygulama.birçok faturasız hat taşıyana kötü haber bu.
    mesela adam 2 aydır hiç tl yuklememiş.ve hattına 20 tl yukleyip direk aylık nar yapacak
    yada 30 tl yukleyip aylık 150 yapacak (ki ben butun muşterilerime oyle yapıyorum)
    ama 2,2 tl borcu olduğu için ya yapamıyacak yada 7 tl daha yuklemek zorunda kalacak bu 1.......

ikincisi benim gibi birden fazla hattı olan yandı her hat başı ayda 1,1 tl vergi verecek kiminin binlerce hattı olduğunu
    varsayalım kim odeyecek ayda bin tl...

BU UYGULAMA GERÇEKTEN CİDDİ BİR UYGULAMADIR..
  • Evet doğruymuş, yazıklar olsun bu turkcelle milleti senelerdir sömürdükleri yetmiyormuş gibi bi bu eksiktiya hemen değerlendirmişler. Bide diyorki bunu daha önceden devlete turkcell ödüyordu artık müşterilerden alınacak, bunun yerinede çok avantajlı bi kampanya başlatmışlar oda 20tl yükleyene 60dk bedavaymis onunda ucretlendirme periyodu 60sn aman ne çok dakika konuş konuş bitiremez millet bu dakikaları, sen bu kafayla gittiğin müddetçe rakiplerinin ekmeğine yağ sürmekten başka bisey yapmıyorsun iyide oluyor abone kaybına devam inşallahta kaybetmeye hep devam edersin sömürgeci turkcell
  • Arkdaşlar diğer hatlara da böyle mesaj geldi mi? Gelmediyse hemen kapatıyorum Turkcelli. Namussuzlar. Soyacak keriz arıyorlar. Faturalı hatlarda da 6 lira yaptılar sabit ücreti zaten. Bunlar tam soyguncu.
    Charles Bukowski
  • hat kapamalar artar yanlız 3 operatörde de başlarsa bu uygulama

"Adiniza devlete odenen 1.1TL Telsiz Kullanim Ucreti 20 Hazirandan itibaren heray Hazirkartiniza yansitilacak.Detay ve 60dk hediye kampanyasi ucretsiz 7572222de"

Buyurun buradan yakin. Hediye mediye diyerek yumusatmaya calisiyorlar. Killigina vodefone'a geciyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_36839405/tm.htm

Orijinalden alıntı: termal1

şaka bir yana bu uygulama cok kotu oldu..
    mesela adam 2 aydır hiç tl yuklememiş.ve hattına 20 tl yukleyip direk aylık nar yapacak
    yada 30 tl yukleyip aylık 150 yapacak (ki ben butun muşterilerime oyle yapıyorum)
    ama 2,2 tl borcu olduğu için ya yapamıyacak yada 7 tl daha yuklemek zorunda kalacak bu 1.......

ikincisi benim gibi birden fazla hattı olan yandı her hat başı ayda 1,1 tl vergi verecek kiminin binlerce hattı olduğunu
    varsayalım kim odeyecek ayda bin tl...

BU UYGULAMA GERÇEKTEN CİDDİ BİR UYGULAMADIR..

acaba kimlerin binlerce hattı vardır merak ediyorum,şirketlerinse sorun değil koymaz onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora Kürkçü

Elinize sağlık. güzel olmuş.
    www.mikroantalya.com
  • Bana mesaj gelmedi(5yıllık turkcelliyim)
    Herkesten telsiz kullanım ücreti alırlarsa köşeyi döner bunlar
  • Şimdi banada geldi bu mesaj aradım daha önceden turkcell tarafından devlete ödeniyormuş dediler artık ödenmiyormuş biz ödüyormuşuz her ayın 20 sinde kesinti oluyormuş eğer ödenmediği takdirde de borç olarak yazılıyor bir sonraki ay 2,20 tl kesiliyormuş ben hattımı iptal etmeye karar verdim yada operatör değiştirmeye arkadaşlar.

dipnot : saçmalığa bakın sadece hazır kart kullanıcıları içinmiş
  • Arkadaşlar telsiz kullanım ücreti siz kontor yuklesenizde yuklemesenizde konuşsanızda konuşmasanızda operatörlerden devlet tarafından alınıyor. Zaten mesele kontor yuklemeyenlerin bu maliyetlerinin ödenmesi..
    Telsiz kullanım ücreti devletin aldığı vergi benzeri bir ücret..
    (Palm V) (Palm Vx) (Palm m505) (Clié NR70) (Tungsten T) (Tungsten T3) (SE P900) (Treo 600) (Motorola MPx 200) (Nokia 6630) ((Treo 680 + Tungsten T|X)+(Treo 750)) (HTC Touch, TYTN II, Cruise, Diamond, Touch Pro) (iPhone 3G) (iPhone 3GS) (Palm Pre) (iPhone 4) (iPhone 4s) (Galaxy Note) (Galaxy SIII) (Sony Xperia ION) (iPad) (Huawei MediaPad) (iPhone 5)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptooth

Arkadaşlar telsiz kullanım ücreti siz kontor yuklesenizde yuklemesenizde konuşsanızda konuşmasanızda operatörlerden devlet tarafından alınıyor. Zaten mesele kontor yuklemeyenlerin bu maliyetlerinin ödenmesi..
    Telsiz kullanım ücreti devletin aldığı vergi benzeri bir ücret..

Bunca seneden sonra mı akıllarına gelmiş?

Eğer BTK zorlamamışsa, yani diğer operatörler bu ücreti almayacak ise; Turkcell gerçekten büyük ayıp ediyor.
  • Ama eğer bu BTK'nın zorlamasıysa.. Yani diğer operatörler de bu ücreti keseceklerse, bu işin hemen seçim ertesine denk getirilmesi gerçekten manidar..

Düşünsenize yaklaşık olarak 40 milyon faturasız hat varsa (tüm operatörler);

40,000,000 X 1.10 TL = 44,000,000 TL eder (44 milyon TL)

44 milyon X 12 ay = Senede 528,000,000 TL (528 milyon TL) eder. Güzel kaynak.
  • Turkcell kendisine kesilen cezaları vatandaştan çıkarmaya çalışıyor...Valla benim hattımdan düşüş olursa gider tüketici hakem heyetine şikayette bulunurum...Sonuçta imzaladığımız sözleşmelerde böyle bir alacak maddesi yok...

bu arada babam vodafone cep avantaj midi kullanıyor normalde ayda 15tl sabit ama 16.30 falan geliyor her ay. bu vergi faturalılardan hep alınıyordu demekki
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.