Şimdi Ara

[SATILDI] (DİP FİYAT) HAZIR AMD FİYAT PERFORMANS KASASIZ SİSTEM (5600/RX580/16GB/512GB M.2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 (DİP FİYAT) HAZIR AMD FİYAT PERFORMANS KASASIZ SİSTEM (5600/RX580/16GB/512GB M.2)

Parçalar :

-AMD Ryzen 5 5600 

- AMD Wraith Stealth CPU Soğutucu

-Sapphire Nitro Plus Rx580 8gb

-Gigabyte A520m-K V2 

-GoodRam 2x8 3600mhz ddr4 

-Hikvision Desire 512gb m2 ssd

-Aerocool vx plus 500w

Sistem sorunsuz ve temizdir, parçalar kutusuzdur. Kozmetik olarak parçalar gayet iyi durumda ama sadece ekran kartının arka plakasında sırıtmayan birkaç ufak çizik var (fotoğrafta gözüküyor). 

Ekran kartı mining çıkması değildir, ekran kartının ve işlemcinin bakımlarını yeni yaptım, görsellerde testler mevcut (ekran kartını farklı sistemde test etmiştim ama bu sistemde de değerler aynı ancak resim çekmeyi unuttum). 

Sistemin geneli serin çalışmaktadır, tamir vs. kesinlikle yoktur. Sistemde kasa yoktur, bu şekilde de uzay montaj olarak sorunsuz ve serin çalışmaktadır ama isteğe bağlı olarak kasaya montaj yapabilirsiniz. 

Sistemde başka bir sorun yok ancak gpu da 6+8 pin güç girişi var ve psu dan sadece 8 pin çıkıyor. Elimdeki 8 pin to 8+8 pin çevirici ile hallettim ancak ekran kartı tam yükteyken çevirici kablosu ısınıyor. Bu şekilde de yarım saat tam yük altında kullanıp bir sorun yaşamadım ama ne olur ne olmaz garantiye almak için kaliteli bir çevirici veya 8+8 pin gpu güç kablosu olan bir psu ile değiştirebilirsiniz. Benim elimdeki çevirici çok kaliteli olmadığı için böyle bir şey ortaya çıkıyor. Buna tam sorun denilir mi emin bile değilim.

Denizli içi elden teslim edebilirim veya havale sonrası sağlam bir şekilde kargo yapabilirim. Pazarlık sünnettir.

Fiyat : 14.450 TL>13.450 TL>12.945 TL

[SATILDI] (DİP FİYAT) HAZIR AMD FİYAT PERFORMANS KASASIZ SİSTEM (5600/RX580/16GB/512GB M.2)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12945 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Başlıktaki "fiyat performans" ifadesini silin çünkü alakası yok.
    Hatta bu fiyata satılma ihtimali bile yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gülmemek için kendimi zor tutuyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.