Şimdi Ara

hayvanlar üstünde yapylan deneyler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çevremizde birçok firma(kozmetik temizlik vs) hayvanlar üstünde test yapmaktadyr. Malesef yapylan testler sonucunda birçok hayvan zarar görmekte ve bir süre sonra hayatyny kaybetmektedir. Bu markalardan aly?veri? yapmak vicdani açydan ne kadar do?rudur bilmiyorum. Fakat hayvanlar üstünde yapylan testleri gördükçe içim acydy ve hiçbir videoyu bitiremedim. Malesef çok acy verici bir tablo var önümüzde türkiyede deney yapylmayan markalary bulmak çok zor birkaç marka var.
    Ylaçlar tamam ama kozmetik için böyle bir eziyet kabul edilemez lütfen duyarly olalym.

Peta tarafyndan hayvanlar üstünde deney yapan markalar ?u ?ekilde syralamy?tyr:
    http://www.mediapeta.co...PDF/companiesdotest.pdf

Peta tarafyndan hayvanlar üstünde deney yapmayan markalar ?u ?ekilde syralamy?tyr:
    http://www.mediapeta.co...F/companiesdonttest.pdf

Bir deney videosu
    http://m.youtube.com/watch?v=Z4HK0VlIUYw

Ayny zamanda hayvanlaryn kürk ve deri için nasyl öldürüldü?ünü belirtmek istiyorum.
    http://www.mynet.com/vi...-katliami-cin-18-84635/

Herkes vegan veya vejeteryan olamaz belki ama bazy ?eylere dikkat edip vicdanynyn sesini dinleyebilir.

Okudu?unuz için te?ekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum insanlar üzerinde mi deney yapsınlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R34Lw0rd -- 20 Temmuz 2014; 0:44:02 >
  • Eğer işkence içindeyseler kınıyorum.

Allah bunun hesabını soracaktır.

• R34Lw0rd R kullanıcısına yanıt
    İnsan ile video 'daki maymun arasında ne fark var insan olsa daha mı çok üzüleceksin

• hawloo kullanıcısına yanıt
    Allah sorar elbette de hayvan deneyleri yapmayan markaları kullanmamak bizim elimizde sonuçta veya deri kullanıp kullanmamak vicdan meselesi

• Hocam linkleri kısa haliyle kopyala yapıştır yapmışsınız buradan girilmiyor.

Adres çubuğunda koyarsanız daha iyi olur.

Belki ileride işime yarar bir göz gezdireyim.

• hawloo kullanıcısına yanıt
    Google a hayvanlar üstünde test yapan markalar & yapılan testler yazarsanız bir çok şey öğrenirsiniz zaten 1 saatinizi almaz buraya yazmadım çoğu şeyi millet okumaya üşeniyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @anonim birisi Konu dışında gereken cevaplar verilmişti ne diye dönüp durup aynı şeyleri söylüyorsun ? Onlar kobay hayvanları ve genelde insana en yakın olan bir fare türünü kullanırlar ve deneyler için yetiştirirler.Yani doğadan bir fareyi alıp direkt deneye sokmuyorlar.Bu deneyler olmasa en basit hastalıktan ölecektik.Madem duyarlısın o zaman ilaç da kullanma ? Bu krem sadece keyif için kullanılmıyor soğukta elleri çatlayan kimseler de kullanıyor.Deneyler önce hayvanlar üzerinde yapılır ve başarılı olursa insanların üstünde deniyorlar.
  • incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    Konunun silinmesi için hiç bir neden yoktu da ondan açtım tamamen adminlerin aptallığı
    İlaç tamam da kozmetik sektörü dedik yukarıda okuyup öyle cevap verin
    Dediğiniz tamamen saçmalık elleri çatlayan insanmış herşeyin doğal bir yöntemi vardır zira kaç yıldır krem var sanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Konunun silinmesi için hiç bir neden yoktu da ondan açtım tamamen adminlerin aptallığı
    İlaç tamam da kozmetik sektörü dedik yukarıda okuyup öyle cevap verin
    Dediğiniz tamamen saçmalık elleri çatlayan insanmış herşeyin doğal bir yöntemi vardır zira kaç yıldır krem var sanıyorsunuz

Neymiş doğal yöntemi ? Anlat da bilelim madem bir şeye karşı çıkıyorsun o zaman kendi çözümünü söylemek zorundasın.Ek olarak diğer konuda bilim ilerlemesin hayvanlardan daha mı değerli tarzı açıklaman vardı.Şimdi de ilaç için tamam diyorsun Cevapların tutarsız neyi savunuyorsun anlamadım ki...

• anonim birisi kullanıcısına yanıt
    o zaman hiç bir kozmetik ve tıbbi ürünleri kullanmıcaksın kardeş öyle kuru kuru sallamakla olmuyo
  • yakup13 kullanıcısına yanıt
    Hayvanlar üstünde deney yapılmayanları kullanıyorum zaten kozmetikte
    İlaçta öyle bir ayrım yok malesef

Doğal yağlar var krem yerine kullanılabilir ki zaten biraz vicdanı olan araştırır deney yapılmayanı bulur kullanır
    Neyi savunduğumu hala anlamadıysanız zeka sevyenizden şüphe ediyorum kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: anonim birisi

Doğal yağlar var krem yerine kullanılabilir ki zaten biraz vicdanı olan araştırır deney yapılmayanı bulur kullanır
    Neyi savunduğumu hala anlamadıysanız zeka sevyenizden şüphe ediyorum kusura bakmayın

Zor duruma düşünce hemen ama ben ilaçlar için demiyorum kozmetik için diyorum.Ben diğer konudaki yorumlarını gördüm boşuna bana mağdur edebiyatı yapma.Ne okuduğumu ben gayet iyi biliyorum bana imalar da bulunmayın.
    Mağdur edebiyatı?
    Güldürmeyin lütfen
    Amacınızın ne olduğunu anlamadım açıkçası benim amacım insanların hayvanlara yapılan bu eziyetin bi nebze farkına varması konuyu saptırmaya gerek yok ilaç deyip duruyor millet birisinde haklısın kremler parfümler şampuanlar için yapılan deneylerin eziyetlerin haddi hesabı yok demiyor insanlar korkuyor kabul etmekten ısrail üretmiş diye kola içmeyen gerzekler hayvanlar sürekli ölüp acı çekerken olur öyle şeyler diyor
    Yanlış anlama sözüm sana değil belki birileri okuyup anlar araştırır belki diye bir konuya inanıyorum ve onu elimden geldiğince savunmaya çalışıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.