Şimdi Ara

Hayvanat bahçesinde veterinerim soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • darıca hayvanat bahçesinde veterinerlik yapıyorum.sorularınız varsa sorabilirsiniz.

• ulan ben geçen geldim hayvanın bırı cıyak cıyak bağırıyodu sonra adamın biri fermuarını kapatarak cıktı saldı hayvanı senmıydın o
  • Sherlock keratasi napiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

ulan ben geçen geldim hayvanın bırı cıyak cıyak bağırıyodu sonra adamın biri fermuarını kapatarak cıktı saldı hayvanı senmıydın o

hangi hayvan? ben öyle bir şey yapmadım.bakıcılardan biri yapmıştır.
  • beyler yok mu sorusu olan?
  • Hocam acayip iyi denk geldi daha geçen gün hayvanat bahçesinde Vet olarak çalışmanın super olacağını dusunmustum istediğim tek meslek bu oldu şimdiye kadar hayvanlarla nasıl ilgileniyorsunuz ve artıları eksilerini siralarsaniz çok sevinirim su an mezunum sınava hazırlanıyorum veterinerlik yazmayı düşünüyorum. Bir de hayvanat bahçesinde nasıl çalışmaya.basladiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MİRAH

Hocam acayip iyi denk geldi daha geçen gün hayvanat bahçesinde Vet olarak çalışmanın super olacağını dusunmustum istediğim tek meslek bu oldu şimdiye kadar hayvanlarla nasıl ilgileniyorsunuz ve artıları eksilerini siralarsaniz çok sevinirim su an mezunum sınava hazırlanıyorum veterinerlik yazmayı düşünüyorum. Bir de hayvanat bahçesinde nasıl çalışmaya.basladiniz?

ben işe başvurarak girdim.hayvanat bahçesinde veteriner sayısı az olduğu için işe aldılar beni.artıları sürekli hayvanların içindesin onlarla ilgileniyorsun bakımlarını beslenmelerini ruh hallerini sağlık durumlarını gözlemliyorsun.hep hayvanlarla uğraşıyorsun.onların sağlık durumlarından ruh hallerinden ve beslenmelerinden sen sorumlusun.eksileri sürekli ayaktasın.hiç oturmuyorsun.hep ayakta çalışıyorsun.sürekli bir gözlem hareket halindesin.bunların dışında süper bir meslek.tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuş adası kykya geldim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demirtaş hangi bolumde

• quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

quote:

Orijinalden alıntı: MİRAH

Hocam acayip iyi denk geldi daha geçen gün hayvanat bahçesinde Vet olarak çalışmanın super olacağını dusunmustum istediğim tek meslek bu oldu şimdiye kadar hayvanlarla nasıl ilgileniyorsunuz ve artıları eksilerini siralarsaniz çok sevinirim su an mezunum sınava hazırlanıyorum veterinerlik yazmayı düşünüyorum. Bir de hayvanat bahçesinde nasıl çalışmaya.basladiniz?

ben işe başvurarak girdim.hayvanat bahçesinde veteriner sayısı az olduğu için işe aldılar beni.artıları sürekli hayvanların içindesin onlarla ilgileniyorsun bakımlarını beslenmelerini ruh hallerini sağlık durumlarını gözlemliyorsun.hep hayvanlarla uğraşıyorsun.onların sağlık durumlarından ruh hallerinden ve beslenmelerinden sen sorumlusun.eksileri sürekli ayaktasın.hiç oturmuyorsun.hep ayakta çalışıyorsun.sürekli bir gözlem hareket halindesin.bunların dışında süper bir meslek.tavsiye ederim.

Anladım hocam sağolun hedefim bu artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ

Demirtaş hangi bolumde

Demirtaş mı? ne demek istiyorsun? anlamadım.
  • Maaşı söyle

• En cok hangi hayvanlar mutsuz? Hayvanat bahcesinde olmamali dedigin bi tur var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sword Master

quote:

Orijinalden alıntı: Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ

Demirtaş hangi bolumde

Demirtaş mı? ne demek istiyorsun? anlamadım.

Hayvanat bahçesinin Demirbaşı
    Nasil bilmezsin?

• Bende veterinerlik okuyorum, umarım bende hayvanat bahçesinde çalışırım ilerde, hedefim bu şuan. Tam olarak ne iş yapıyorsunuz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilot Yahya Bey

Maaşı söyle

3000-4000 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaflip

En cok hangi hayvanlar mutsuz? Hayvanat bahcesinde olmamali dedigin bi tur var mi?

mutsuz hayvan yok denilecek kadar az.hayvanlar doğal ortamlarındaki tehlikelerden uzak oldukları ve çok iyi beslendikleri için daha uzun ömürlü ve daha sağlıklı oluyorlar.
  • Yere düşen hayvanları ne yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Yere düşen hayvanları ne yapıyorsunuz?

düşmesini bilen kalkmasınıda bilir.hiç bir şey yapmıyoruz.kendileri kalkıyorlar.
  • büyük ve yaşam alanı farklı hayvanlardan hangileri var ?

• İşim gayet iyi olduğu halde hayvanat bahçesindeki bakıcıları görüp onlar gibi olmak istemişimdir hep. Siz bide üstüne üstlük veterinersiniz, güzel olmalı. İşinizin kıymetini bilin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.