O eggler belli bir kuluçka döneminden sonra kırılıyor ve sizin hayvanınız olarak ortaya çıkıyor; ama nasıl oluyor nasıl çıkıyor tam bir bilgi yok şu anda inaktif durumdalar...
knight haritasıyla, private yerine whisper yazmasıyla, bu petlerle giderek daha da wow özentisi oluyor. maalesef wow laşıyor diyemiicem çünkü knight aslaa wow gibi olamaz. buyüzden knight ı bırakıp wow a başlıyorum :)
quote:
Orjinalden alıntı: ::cem::
knight haritasıyla, private yerine whisper yazmasıyla, bu petlerle giderek daha da wow özentisi oluyor. maalesef wow laşıyor diyemiicem çünkü knight aslaa wow gibi olamaz. buyüzden knight ı bırakıp wow a başlıyorum :)
Yolun açık olsuuun
marsın kılıcı benim olucak ATIL KURT HAHAHAH
bende yanıma bi it alır gezdiririm
Yalnız hayvanın şaftı kayık biraz, böyle köpekle boğayı çiftleştirmişler de yavrusu olmuş gibi bi havası var
bana at çıktı savaşlara onla giriyom
Her oyunda bir özenti olur ko dada oldu zaten stone goleme çektiler 22,5 m exp im gitti moralim bozuq taşımda yoktu üstümde neyse bnce özenti gibi olur knight knight gibi kalsın onun özerkliğine el sürmeyelim
quote:
Orjinalden alıntı: mc_emrah
bende yanıma bi it alır gezdiririm
altarın oğlu tarkan gibi dolanırsın ortalıkta artıkın
Beyler oyle bişey yok malezya serverında benim 55 asas var ole bişey olsaydı şimdiye kadar alırdım ayrıca orda patch 1.309 da