Şimdi Ara

Hayrına Vodafone Freezone Kliksa kodu verebilecek var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Elektronik #Kliksa.com Operatör #Vodafone #Freezone
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayrına Vodafone Freezone Kliksa kodu verebilecek var mı? Çok makbule geçer.

Avantajdan faydalanmak için KLIKSA yazıp 6666’ya gönderebilir veya Avantaj Cepte uygulamasından “Kampanyaya Katıl” tuşuna basabilirsin.
    Cep uygulamasından ücretsiz. Bugün son gün.

Teşekkür ederim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• ben de istiyorum bu koddan hatta bende var ama calısmıyor kliksa son gunde bunu iptal mi etti nedir bi türlü alamadım o kodla. benm kodum sepette indirimi sağlıyor diyenlerden ben de alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: spoiler4all

ben de istiyorum bu koddan hatta bende var ama calısmıyor kliksa son gunde bunu iptal mi etti nedir bi türlü alamadım o kodla. benm kodum sepette indirimi sağlıyor diyenlerden ben de alabilirim

Kodu buldum fakat beyaş eşyada çalışmıyor. MH yi aradım beyaş eşyanın elektronik ürün kategorisinde olduğunu söylediler. ondan kabul etmiyormuş. ???
  • bence baska işler var. cunku benim sepetimin hepsi de otomobil aksesuarı ama koda verdiği hata "kullanım süresi gecmiştir" mh yi aradıgımda sepette elektronik birseyler olabilir dedi yok browserı değiştirin deneyin sepeti bosaltıp tekrar doldurun filan... hepsini denedim olmuyor iki tane kod kaldı bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.