Şimdi Ara

!!! Hayko Cepkin Yeni Albüm Çıktı (Tanışma Bitti) - 2007 !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  !!! Hayko Cepkin Yeni Albüm Çıktı (Tanışma Bitti) - 2007 !!!

" Tanışma Bitti " Albümü Çıktı (21.05.2007)

Şiddet içerikli hafif batı müziği!

İlk albümü “Sakin Olmam Lazım” ve bugüne kadar verdiği konser&sahne performanları ile müzik medyası ve dinleyici kitlesi tarafından kabul ve destek gören Hayko Cepkin, yeni albümü ile farklı bir çizginin öncüsü olma yolunda ilerlemeye devam ediyor!

Eylül ayından beri çalışmaları devam eden “Tanışma Bitti” isimli yeni albüm 21 Mayıs'ta yayımlanıyor! Tüm beste, söz ve aranjeleri Cepkin’e ait 11 şarkı ve 5 intro’dan oluşan albüm müzikal açıdan çok daha sert olmasına rağmen, senfonik geçişleri ile zengin bir alt yapıya sahip.

Albümün genel konsepti korku... İşlenen ana tema ise genel olarak insanlığın kendi kişisel korkuları ve kaybetmek.

“Bu albümde anlatmak istediğim herşey zaten bugüne kadar defalarca söylendi. Bu sebeple tonlamada farklılık arayışına girdim ve kendime korkuyu daha yakın buldum. Öfkeyi ve korkuyu doğru yere kanalize edebilirsek güçlü bir enerji ile ruhen daha serbest kalabiliriz.” Hayko Cepkin

Grup Üyeleri;

Klavye & Vokal: Hayko Cepkin
    Davul - Murat Cem Ergül
    Gitar - Umut Töre
    Bass - Poyraz Kılıç

Tanışma Bitti Parçalar :

1. Kaos intro
    2. Kaos
    3. Bertaraf Et
    4. 777 intro
    5. 777
    6. Yanlız Kalsın intro
    7. Yalnız Kalsın
    8. Sıkı Tutun intro
    9. Sıkı Tutun
    10. Sonra Görüşelim
    11. Siren
    12. Ölüyorum
    13. Bilmezsin
    14. Melekler intro
    15. Melekler
    16. Bonus

• sağol haberim yoktu. melekler çok güzel şarkı. diğerleri de öyledir umarım.
  • Arkadaşlar albüm kesinlikle mükemmel.Mutlaka alın.

Bu arada ilk klip " Yalnız Kalsın " çekildi.

• Albüm daha çıkmadı ya Ayın 21inde çıkacak diyorlardı bugün baktım 23üne ertelenmiş...

http://forum.donanimhaber.com/m_13396807/mpage_1/key_//tm.htm#14421981

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricardo19 -- 21 Mayıs 2007; 17:13:11 >
  • Evet arkadaşlar albümü dinledim.Gerçekten mükemmel olmuş.Hayko yine yapmış.Mutlaka alın.

• LP'ın hayal kırıklığından sonra Hayko Çepkin kankam bana ilaç gibi geldi. 10 numara albüm. tebrikler Hayko kankam
  • bertaraf et, kaos, melekler, sonra görüşelim kısacası her parçası çok güzelmiş, adam yapiyor abi helal olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabahtan beri albümü dinliyorum.Ama hiç beğenmedim.Eski albümüyle kıyaslanamaz bile..Hoşuma giden bir parça var o da klip çekilecek/çekilmiş parça.Önceki albümlerini mumla arayacağım gibime geliyor.Tarz aynı tamam ama ritimler sözlerle uymamış bence..Hayko'dan daha iyisini beklerdim..Umarım zamanla parçalar kulağa biraz daha hoş gelir..Albumde bir fırtınam,son kez, yarası saklı tadında parçalar bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 23 Mayıs 2007; 23:47:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr0wn1ng

sabahtan beri albümü dinliyorum.Ama hiç beğenmedim.Eski albümüyle kıyaslanamaz bile..Hoşuma giden bir parça var o da klip çekilecek/çekilmiş parça.Önceki albümlerini mumla arayacağım gibime geliyor.Tarz aynı tamam ama ritimler sözlerle uymamış bence..Hayko'dan daha iyisini beklerdim..Umarım zamanla parçalar kulağa biraz daha hoş gelir..Albumde bir fırtınam,son kez, yarası saklı tadında parçalar bulamadım..

katılıyorum.eskı albümlerı daha ıyıydı
  • Bence albüm öncekinden daha güzel olmuş.Tabi kişiden kişiye değişir.Ben sevdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.