Şimdi Ara

Hayırsız, şerefsiz biri miyim yoksa doğru mu karar verdim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an hayatımın en garip dönemindeyim cidden. Yaptığım şeyin ne kadar doğru ya da yanlış olduğunu bulmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım, düşüncelerinize ihtiyacım var iyi de olsa kötü de olsa.

Öncelikle ailemden bahsedeyim biraz. Dedem babamı küçükken zorla istemediği biri ile evlendirdi. Annemi ve babamı en kısa şöyle özetleyebilirim; annem Suudi Arabistan, babam ise Amerika diyebilirim. Küçümsemek için söylemiyorum, bildiğiniz köyden gelmiş kapalı biri, diğeri ise İstanbul'un göbeğinde doğup yetişmiş kültürlü, yetenekli modern birisi. Zaten ben olduktan 2 yıl sonra ayrıldılar. Annemle pek anlaşamasam da babamı canımdan çok seviyorum. Hatta o kadar çok seviyorum ki; hani birini veya kendini öldür dese öldürürüm o derece.

Kendimden de biraz bahsedeyim. Babam her ne kadar sevdiğim biri olsa da ben küçükken fazla üzerime düşmedi. Kendimi övmek için söylemiyorum, gerçekten zeki ve çoğu konuda yetenekli biriyim kendimi bildim bileli. Her konuda tek başıma, ailemden hiçbir teşvik ve destek almadan geliştirdim kendimi bilim, sanat vb. konularda. Çok iyi derecede 5 enstrüman, orta-ileri seviyede de 3-4 enstrüman daha çalıyorum. Bir adet basılmaya hazır kitabım var. Çoğu sportif alanda iyiyim, özellikle futbolda. Devam etseydim belki de milyon dolarlar kazananlardan olabilirdim.

Her neyse, şimdi asıl konuya gelelim. Bir süre önce şans eseri bir kadınla tanıştım. Onu da özetlemek gerekirse; gerçekten güzel, kültürlü, saygınlık sahibi ve çok zengin birisi. Kendi aylık kazancı ortalama 50.000 TL, oturduğu ev 7 trilyon en az (7 trilyona ev mi olur lan demiştim içimden de oluyormuş meğer), ailesinden zengin olduğu için bırakılanlarla 3-4 trilyonu daha var ortalama. Şu an bir birlikteliğimiz var, evlenmek istiyoruz yakında ve kimsenin haberi yok.

Bu kadın ne yaptı etti beni babama, babamı bana düşman etti. Canımdan çok sevdiğim babamla şu an görüşmüyorum, hala şaka gibi geliyor bana şoktayım zaten haftalardır. Babamı bana kötülemesindeki argümanı babamın çalışmaması ve çalışmayı sevmemesi. Şu an babamın bir hastalığı var çalışmasına çok fazla etkisi olmasa da (ki sağlıklı iken de çalışmıyordu). Kullandığım bazı elektronik aletleri satıp para istiyordu babam, kadın bunları biliyor. Baban seni seviyormuş gibi yapıp seni sömürüyor falan dedi aramızı açtı bir şekilde dediğim gibi.

Her ne kadar annemle pek anlaşamasam da annem yine de çalışıp bir şeyler yaptı benim için bu zamana kadar o konuda hakkını yiyemem sırf düşünce yapımız ve kültür seviyemiz uyuşmuyor diye. Bu kadın annemle de görüşmemi istemiyor. Annem bir ara ameliyat olup 3-4 gün hastanede yatacaktı, annemin yanında kalmamı bile istemediğini söyledi. Tüm arkadaşlarımla da ilişkimi kestim onun için, kimseyle konuşmuyorum en yakın arkadaşlarım da dahil.

Şimdi her şeyi ortaya koyup düşünüyorum; eğer bu kadın hayatımda olmasaydı ortalama bir maaş ile hem anneme hem de babama yardım ederken ne hayatımı yaşayabilecektim, ne evlenebilecektim, ne de bir şey sahibi olabilecektim. Harcanıp gidecektim yani muhtemelen. Şu anki durumda para ilk sırada olmasa da iyi bir hayat için ailemi ve arkadaşlarımı satmış veya geride bırakmış bulunuyorum.

Bazen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki intiharı bile düşünüyorum. Sizce yaptığım doğru mu yanlış mı?..

• Hayat o kadar basit degil.. Yarin senden çocuk yapip bir baskasiyla ilişki kurarak seni öldürtebilir. Bunlar insanlarin 'yok canim' deyip de müge anlida izledigi seyler. Ama hayat bu kadar ucuz işte.

Ben sunu diyorum; seni anne babandan haberin dahi olmaksizin tereyagindan kil ceker gibi koparan birisi var ortada ve bu kimse seni suya goturur susuz getirir..

Karar senin, benim yorumum bu şekilde
    Ananın babanın sana kötülüğü olmamış tam aksine iyi kötü destek olmuşlar seni de seviyorlar. Sen sırf parası var zengin diye ailenden vazgeçiyorsun. Ki bunu sen değil kadın istiyor. Ananı babanı kötüleyen küçümseyen kadından hayır gelmez.

Aylık 50 bin kazanıyor trilyonluk evlerde oturuyor senin asla sahip olamayacağın şeyler. Şaşalı bir hayatın olacak o kadınla, Lakin asla parası için biriyle evlenme asla.Bir insanla para, çıkar uğruna beraber olmayın.Zaten o kadından da hayır gelmez parasıyla seni ezmeye çalışacaktır bir süre sonra.
    Konuda trilyonlar havada uçuşuyor fakat birlikte olduğun kadın, baban çalışmıyor diye tripleniyor. :) Babanın ona yada sana olan zararı nedir onu çözemedim ? Hani siz zor zar geçiniyor olsanız ve baban size yük olsa, diyeceğim ki ekonomik nedenlerden dolayı fakat öyle bir durumda yok...

Annen ise çalışıyor, kendi halinde bir kadın...Kültür seviyeniz tutmuyor diye onu da istemiyor hayatında :) Ülkemizdeki aileler içinde kültür seviyesi eşit olan kadar farklı olanda var. Nadir rastlanan bir durum değil, yadırganacak bir durumda değil...

Benim anlamadığım ailenin senin ilişkine zararı nedir kardeşim ? Bu kadın kıytırık sebeplerden aileni senden uzaklaştırmış. Bu anlattıklarının hiç biri mantıklı sebepler değil...

Diğer yandan ailenin sana karıştığı yok, ilişkini etkileyecek bir halt yaptıkları yok, sizinle birlikte yaşamıyorlar vs vs ee o zaman niye kopuksunuz. Kadın hakkında kötü düşünmek istemiyorum fakat gereksiz bir tavır, zaten evli insanlar ailesiyle ister istemez çok sık görüşemiyor.

Konu biraz hayal ürünü gibi,
  • Kimse seni sorgulayamaz. Elbette ki bir insanin anne babasiyla iliskisini tamamen kesmesi erdemli bir davranis degil. Ama 'kendi ozgur iraden ve kendi kararin ile' bu bagi koparirsan kimse seni sorgulayamaz.

Burda senin sorman gereken soru, bu karari kendi hayatin için ki verdin, yoksa o kadinin galeyana getirmesinden dolayi mi verdin?

Bence bu karar senin kararin değil. Kadinlar cok önemli varliklar, degerliler gercekten ama bir kadin bir erkegi çok kolay parmaklarinda oynatabilir - Ayrica hicbir kadin parmaginda oynatabilecegi bi erkekle uzun süre beraber olmaz.

Benim tahminim, o kadin seninlr bakit geçiriyor. Egosunu tatmin ediyor. Seni kukla gibi oynatiyor. Yarin seni postalayabilir, sepetleyebilir...

Bir kadinin senin hayatinda olmasi, onun senin hayatinda senin adina kararlar alabilecegi manasina gelmez.

Haysiyetsiz, şerefsiz biri değilsin. Öyle biri olsaydin hu soruyu sormazdin bile. Ama sen de bir insansin. Her insan yanlis kararlar alabilir ve bence sen de yanlis kararlar almissin..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Benimle vakit geçirip sonra da postalayacağını düşünmüyorum pek. Ha çok ufak bir ihtimalle olabilir mi acaba dersem yine kendisi zararlı çıkar. İkimiz de çocuk istiyoruz, fazla istekli yani benden bir çocuk isteme konusunda. Eğer ileride öyle bir şey yaparsa çocuğu da alır giderim ne pahasına olursa olsun.
  • mikroplu.sabun M kullanıcısına yanıt
    Hayat o kadar basit degil.. Yarin senden çocuk yapip bir baskasiyla ilişki kurarak seni öldürtebilir. Bunlar insanlarin 'yok canim' deyip de müge anlida izledigi seyler. Ama hayat bu kadar ucuz işte.

Ben sunu diyorum; seni anne babandan haberin dahi olmaksizin tereyagindan kil ceker gibi koparan birisi var ortada ve bu kimse seni suya goturur susuz getirir..

Karar senin, benim yorumum bu şekilde

Onun böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum fakat korkmadım da değil şu an. Sonuçta insanların gerçek niyetini asla bilemeyiz ama içimde öyle bir şüphe yok yani en azından gördüğüm ve tanıdığım kadarı ile.
  • mikroplu.sabun M kullanıcısına yanıt
    Öyle vir şüphe olsaydi zaten hiç adim atmazdin..

Bak bir oyun oynayalım. Sen de onu hayatindaki en önemli kişilerden uzaklastirip onlarla iletişimini kesmeyi dene. Kim mesela, annesi, babasi, kardeşi; çok sevdigi bir arkadaşı... Onlardan birini seç ve onunla görüsmesini istemediğini söyle bakalim nolucak

Arkadaşlarıyla iletişimini ben söylemeden kesti. Annesi beni istese de babası beni pek istemiyor. Babana rest çek dediğimde ise "Yapamam öyle bir şey, her şeyimi o sağladı bugüne kadar" vs. diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadın senden zengin olursa ilerde seni sürekli ezer benden demesi
  • Valla okadar zengin bir sevgilim olsa arkadaş markadaş tanımazdım şaka biryana bence o kızdan hayır gelmez gülü seven dikenine katlanır katlanmıyorsa sevmiyor demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide hacı kız ne iş yapıyor merak ettim 50k maaş alması için ceo falan olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B8EB3E99F

Bide hacı kız ne iş yapıyor merak ettim 50k maaş alması için ceo falan olması lazım
    Maaş yazmadım hocam, geliri 50k dedim ortalama. Yani bir işte çalışmıyor gidip.
  • saçmalama olum hastalansan yatalak olsan Allah göstermesin, bugün hasta yanına gitmediğin annen gelir bakar. Ana kutsaldır. elin kızı gelicek onca emek verip büyüten karşılıksız seven annemle görüşmemi istemeyecek 1 saniye düşünmem hey yavrum hey.

• yüksek yaşam standartı her zaman mutluluk manasına gelmiyor. vicdanını yok edersen mutlu olabilirsin ancak. peki ya evlatlarına nasıl anlatıcaksın.

• aşk meselesinde karşı tarafın sizin düşüncelerinize saygı göstermesi gerekiyor gerçekten seven biri ne kendi ailesini ne senin aileni önemser paranın tadına bakmak istersen tercih senin
  • Ananın babanın sana kötülüğü olmamış tam aksine iyi kötü destek olmuşlar seni de seviyorlar. Sen sırf parası var zengin diye ailenden vazgeçiyorsun. Ki bunu sen değil kadın istiyor. Ananı babanı kötüleyen küçümseyen kadından hayır gelmez.

Aylık 50 bin kazanıyor trilyonluk evlerde oturuyor senin asla sahip olamayacağın şeyler. Şaşalı bir hayatın olacak o kadınla, Lakin asla parası için biriyle evlenme asla.Bir insanla para, çıkar uğruna beraber olmayın.Zaten o kadından da hayır gelmez parasıyla seni ezmeye çalışacaktır bir süre sonra.

• Konuda trilyonlar havada uçuşuyor fakat birlikte olduğun kadın, baban çalışmıyor diye tripleniyor. :) Babanın ona yada sana olan zararı nedir onu çözemedim ? Hani siz zor zar geçiniyor olsanız ve baban size yük olsa, diyeceğim ki ekonomik nedenlerden dolayı fakat öyle bir durumda yok...

Annen ise çalışıyor, kendi halinde bir kadın...Kültür seviyeniz tutmuyor diye onu da istemiyor hayatında :) Ülkemizdeki aileler içinde kültür seviyesi eşit olan kadar farklı olanda var. Nadir rastlanan bir durum değil, yadırganacak bir durumda değil...

Benim anlamadığım ailenin senin ilişkine zararı nedir kardeşim ? Bu kadın kıytırık sebeplerden aileni senden uzaklaştırmış. Bu anlattıklarının hiç biri mantıklı sebepler değil...

Diğer yandan ailenin sana karıştığı yok, ilişkini etkileyecek bir halt yaptıkları yok, sizinle birlikte yaşamıyorlar vs vs ee o zaman niye kopuksunuz. Kadın hakkında kötü düşünmek istemiyorum fakat gereksiz bir tavır, zaten evli insanlar ailesiyle ister istemez çok sık görüşemiyor.

Konu biraz hayal ürünü gibi,

• Neler yaşanıyor yahu .. açıkçası bayan ile evlenip el altından babaya yardım etmek mantıklı . Diğer türlü pişman olacağin birşey yapma da derim . Yarın hanım seni başkası ile aldatır ama anne baba hep var olacaktır . Zor bir seçim gerçekten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.