|
Bildirim
|
Kadın senden zengin olursa ilerde seni sürekli ezer benden demesi
|
Hayat o kadar basit degil.. Yarin senden çocuk yapip bir baskasiyla ilişki kurarak seni öldürtebilir. Bunlar insanlarin 'yok canim' deyip de müge anlida izledigi seyler. Ama hayat bu kadar ucuz işte.
Ben sunu diyorum; seni anne babandan haberin dahi olmaksizin tereyagindan kil ceker gibi koparan birisi var ortada ve bu kimse seni suya goturur susuz getirir.. Karar senin, benim yorumum bu şekilde |
Ananın babanın sana kötülüğü olmamış tam aksine iyi kötü destek olmuşlar seni de seviyorlar. Sen sırf parası var zengin diye ailenden vazgeçiyorsun. Ki bunu sen değil kadın istiyor. Ananı babanı kötüleyen küçümseyen kadından hayır gelmez.
Aylık 50 bin kazanıyor trilyonluk evlerde oturuyor senin asla sahip olamayacağın şeyler. Şaşalı bir hayatın olacak o kadınla, Lakin asla parası için biriyle evlenme asla.Bir insanla para, çıkar uğruna beraber olmayın.Zaten o kadından da hayır gelmez parasıyla seni ezmeye çalışacaktır bir süre sonra. |
Konuda trilyonlar havada uçuşuyor fakat birlikte olduğun kadın, baban çalışmıyor diye tripleniyor. :) Babanın ona yada sana olan zararı nedir onu çözemedim ? Hani siz zor zar geçiniyor olsanız ve baban size yük olsa, diyeceğim ki ekonomik nedenlerden dolayı fakat öyle bir durumda yok...
Annen ise çalışıyor, kendi halinde bir kadın...Kültür seviyeniz tutmuyor diye onu da istemiyor hayatında :) Ülkemizdeki aileler içinde kültür seviyesi eşit olan kadar farklı olanda var. Nadir rastlanan bir durum değil, yadırganacak bir durumda değil... Benim anlamadığım ailenin senin ilişkine zararı nedir kardeşim ? Bu kadın kıytırık sebeplerden aileni senden uzaklaştırmış. Bu anlattıklarının hiç biri mantıklı sebepler değil... Diğer yandan ailenin sana karıştığı yok, ilişkini etkileyecek bir halt yaptıkları yok, sizinle birlikte yaşamıyorlar vs vs ee o zaman niye kopuksunuz. Kadın hakkında kötü düşünmek istemiyorum fakat gereksiz bir tavır, zaten evli insanlar ailesiyle ister istemez çok sık görüşemiyor. Konu biraz hayal ürünü gibi, |
saçmalama olum hastalansan yatalak olsan Allah göstermesin, bugün hasta yanına gitmediğin annen gelir bakar. Ana kutsaldır. elin kızı gelicek onca emek verip büyüten karşılıksız seven annemle görüşmemi istemeyecek 1 saniye düşünmem hey yavrum hey.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|