quote:Orijinalden alıntı: crackbabaahhhhh ah keşke daha önceden üye olsaydım DH'ye Alıntıları Göster hayırlı olsun
quote:Orijinalden alıntı: universtyBen muhabbetten bi şey çakmadım..Alıntıları Göster beyler bo forum benm ruyama girio turuncu turuncu
quote:Orijinalden alıntı: baboliulanbeyler bo forum benm ruyama girio turuncu turuncuAlıntıları Göster Hortçu WaaaaaaaaaaaaaaaaaaRRRRRRRRRRrRRRRRRrRRRRRRrR!!!!!!!!!
quote:Orijinalden alıntı: baboliulanbeyler bo forum benm ruyama girio turuncu turuncuAlıntıları Göster Hortingen
quote:Orjinalden alıntı: Guest Ne diyeyim, bilmem ki? Bunu ilk defa yapyorum, çok heyecanlıyım. İlk defa ilk mesaj atıyorum...:) Ne diyeyim, bilmem ki? Bunu ilk defa yapyorum, çok heyecanlıyım. İlk defa son mesaj atıyorum...:)
quote:Orijinalden alıntı: zrbquote:Orjinalden alıntı: Guest Ne diyeyim, bilmem ki? Bunu ilk defa yapyorum, çok heyecanlıyım. İlk defa ilk mesaj atıyorum...:) Ne diyeyim, bilmem ki? Bunu ilk defa yapyorum, çok heyecanlıyım. İlk defa son mesaj atıyorum...:) nayır. nolmaz. son mesaj benim!
quote:Orijinalden alıntı: ambidextrousnayır. nolmaz. son mesaj benim!Alıntıları Göster onu kimseye vermem kavga etmemiz gerekecek
quote:Orijinalden alıntı: zrbonu kimseye vermem kavga etmemiz gerekecek Alıntıları Göster way be nostalji budur... ilk mesaj buymuş demek...
quote:Orijinalden alıntı: Ekreizzeway be nostalji budur... ilk mesaj buymuş demek...Alıntıları Göster son msj da benim olsun bari
quote:Orijinalden alıntı: ErrayNson msj da benim olsun bariAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ángel hayırlı olsun /> hort />
quote:Orijinalden alıntı: MehiriyeTquote:Orjinalden alıntı: ángel hayırlı olsun /> hort />Alıntıları Göster 1 numarılı şise gibi bişiy bu
quote:Orijinalden alıntı: Cnytkyzla bizimde bimesajımız olsunAlıntıları Göster vaybe iyi bi nostalji olmuş
quote:Orijinalden alıntı: erhanbabacanNe iyi ettiniz gurbanlar...quote:Orjinalden alıntı: Commandotore Ne iyi ettiniz gurbanlar... nasıl oluyor ya 1 günde 360 tane mesah atmak madem forumun ilk mesajı bu yada ben öle anladım aynı gün bi tane yüzbaşı cevap veriyor