Şimdi Ara

HAYIRLI OLSUN TEKKE FENERDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şaka değil gerçek.Trabzon'un en büyük perakende tekstil firmasının sahibi (ticari dostumuz olur kendisi) aynı zamanda fatih tekkenin abisinin yakın arkadaşıdır.Az önce bizi aradı."Hayılı olsun bu iş bitti"dedi.Daha bir ayönceki konuşmamızda çok zor olmaz diyen fatih tekkenin abisi şimdi tamam anlaşma yapıldı imzalar bir kaç güne kadar atılacak demiş.Bu dostumuz bundan önce trabzon sporla ilgili ne dediyse birebir çıkmış birisidir.Kardeşlerim amacım spekülasyon yaratmak değil bir daha fenerbahçe maçı seyretmek nasip olmasınki bu dostumuza yürekten inandığım için konuyu sizlerle paylaşmak istedim.Lütfen Fenerbahçeli arkadaşlarımızın dışındaki kardeşlerimiz mevzuyu bulandırmasınlar.

• Bu gerçek mi ya birisi de yorum yapsın merak ettim bak
  • inşallah diyelim ama fazla umutlanmamak lazım
  • eh 3 gün bekleriz ne olacak.nasıla yapacak işimiz,gücümüz yok.

bu fatih'te ne yapacaksa yapsın artık yaw,gidecekse yurtdışına gitsin,kalacaksa trabzon'da kalsın,ikiside olmayacaksa buyursun gelsin bize veya nereye gideceksede.

basının bir gazına geldik 2 aydır fatihte fatih.gına geldi valla artıq.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARAKAY

eh 3 gün bekleriz ne olacak.nasıla yapacak işimiz,gücümüz yok.

bu fatih'te ne yapacaksa yapsın artık yaw,gidecekse yurtdışına gitsin,kalacaksa trabzon'da kalsın,ikiside olmayacaksa buyursun gelsin bize veya nereye gideceksede.

he walla ya görende dünya yıldızı sanacak
  • şahsen ben beğeniyorum fatih'i.türkiye'de alınabilecek en iyi forvet.

bahsedilen 8 milyonlar filanda çok sanki.türkiye piyasası böyle ama.vakti zamanında gs'da bülent akın için yanlış hatırlamıyorsam bu civarlarda bir ücret ödemişti.

eh o ediyorsa fatih'te eder denebilir,iyimser olarak bakarsak

bu arada anelka'nın geri dönüşümü var,aldığın fiyata satma şansın var.kimse sormadan söyleyim,konu uzamasın
  • menejeri açıkladı avrupadan teklif yok diye heralde fenere gelecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

quote:

Orjinalden alıntı: KARAKAY

eh 3 gün bekleriz ne olacak.nasıla yapacak işimiz,gücümüz yok.

he walla ya görende dünya yıldızı sanacak

FATİHİN BİZE FAZLA YARARI OLCAĞINI ZANNETMİYORUM

• quote:

Orjinalden alıntı: ofengin

Arkadaşlar şaka değil gerçek.Trabzon'un en büyük perakende tekstil firmasının sahibi (ticari dostumuz olur kendisi) aynı zamanda fatih tekkenin abisinin yakın arkadaşıdır.Az önce bizi aradı."Hayılı olsun bu iş bitti"dedi.Daha bir ayönceki konuşmamızda çok zor olmaz diyen fatih tekkenin abisi şimdi tamam anlaşma yapıldı imzalar bir kaç güne kadar atılacak demiş.Bu dostumuz bundan önce trabzon sporla ilgili ne dediyse birebir çıkmış birisidir.Kardeşlerim amacım spekülasyon yaratmak değil bir daha fenerbahçe maçı seyretmek nasip olmasınki bu dostumuza yürekten inandığım için konuyu sizlerle paylaşmak istedim.Lütfen Fenerbahçeli arkadaşlarımızın dışındaki kardeşlerimiz mevzuyu bulandırmasınlar.

Umarım doğrudur.

Ama bonservisi biraz fazla gibi.

• fatih bize yararlı olur, türkiyedeki en iyi futbolculardan biri,100 yılımızda yarar sağlar...
  • Ne Fatih'i istiyorum ne de Tümer'i..
    Olcan'ı ikisine de tercih ederim..kırkı gelmiş adamlara para dökmenin ne manası var..Sırf inat için transfer yapıyoruz
  • Bu dedıklerınde sadece Tümer kısmına katılıyorum. sırf bjk ye kapak olsun diye transfer yapıldı. Ama Tekke yararlı olacaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

Ne Fatih'i istiyorum ne de Tümer'i..
    Olcan'ı ikisine de tercih ederim..kırkı gelmiş adamlara para dökmenin ne manası var..Sırf inat için transfer yapıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

Ne Fatih'i istiyorum ne de Tümer'i..

sonuna kadar katılıyorum sırf inat uğruna alınıyor.semihle olcanı bunlar gibi 3 tanesine değişmem

• tümer öylesine bir transfer oldu gerçektende,ama fatih tekke iyi bir forvet.takımda bulunması güzel birşey.ama tabi gözlerimiz semih'i görmek istiyor artık o ayrı.

daum'da gitti,yeni gelecek teknik direktör şu semih'i oynatsada oğlan bunca sezon fb'de kalıpta en az maç oynama rekorunu eline geçirmese
  • bence semih ilkonbir oynayacak bir oyuncu değil ama iyi bir yedek. olcan ve can aratın üstünde daha fazla durulması lazım. fatih tekke hayırlı olsun bu arada
  • ARKADAŞLAR İŞTE BUYRUN ANADOLU AJANSINDAN TEZİMİ DESTEKLEYEN FATİH TEKKE AÇIKLAMASI...

Trabzonspor ile gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fatih Tekke, Trabzonsporlu olduğunu, Trabzon'da doğduğunu, ancak bordo-mavili takımdan ayrılacağını söyledi. Fatih Tekke, yurtdışında bulunduğu takım arkadaşı Hüseyin Çimşir ile birlikte Trabzon'a geldi.

Trabzon Havaalanı'nda gazetecilerin transferine ilişkin sorularını yanıtlayan Fatih Tekke, yaklaşık 10 gündür yurtdışında bulunduğunu ve 1 aydır da gazetelerin kendisiyle konuşmadan hakkında haberler
    yaptıklarını bildirdi.

Tekke, kendisinin hep aynı şeyi söylediğini ifade ederek, ''Yine tekrar ediyorum. Trabzonsporlu'yuz, Trabzon'da doğduk ama Trabzonspor'dan ayrılacağım bu kadar net. Bu yurtdışı olacak Allah nasip ederse. Bu kadar basit'' diye konuştu.
    Bir gazetecinin, ''Bu yıl mı ayrılacaksınız?'' biçimindeki sorusu üzerine de Fatih Tekke, ''Nasip, bakalım'' diye yanıt verdi

AYRICA FUTBOLCUNUN MENAJERİ Ceylan Çalışkan, AA muhabirine yaptığı
    açıklamada, Fatih Tekke ile Everton, Blackburn Rovers ve Wigan
    Athletic kulüplerinin ilgilendiğini, ancak bu kulüplerin kendilerine
    resmi teklifde bulunmadığını belirtti.

• iyi de senin tezin fbye gelecek değil miydi? adam yurtdışına gidecek galiba.
  • Fatih Tekkeyi fazla beğenmiorum... ama FB ye yararlı olabilir, aslında dolaylı olarak.. şöyleki...

Fatih Tekke gelirse, Türk satatüsünde alınabilecek en iyi forvetlerden biri olacak, ve bence FB nin Fatihte ısrarının nedeni, Anelka'yı para kazanacak şekilde yollamak ve yerine bir yabancı (Crespo olur, başkası olur bilemem..) almak ve açılan 1 yabancı kontenjanı yerine (Nobrenin yerine) yabancı kanat oyuncusu almak...

Eğer Fatih alınamazsa, Anelka kalacak ve orta sahaya yabancı alınamayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerobero -- 15 Haziran 2006; 14:37:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

iyi de senin tezin fbye gelecek değil miydi? adam yurtdışına gidecek galiba.

Kardeş menajerinde açıkladığı gibi tekkeye yurt dışından resmi teklif yok...
  • jeremy arkandayim fatihi ne yapalim biz ya semih var mis gibi oynasin tecrube kazansin ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoS -- 15 Haziran 2006; 17:01:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.