Şimdi Ara

Hayırlı olsun mesajlarını alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar dell 7537 almaya çalışıyorduk şuydu buydu olmadı etmedi ''istedik vermediler''

düşündüm taşındım, piyasada %90 oranında her tarafı sarmış gözüken gt740m vb. yerine

Dedim sigaradan kısarım oradan buradan şuydu buydu

Lenovo y510p sli gt750m olan işte aldım cuma günü elimde olur umarım, tavsiye eden, yardımcı olan vb. herkese teşekkürler.

2499 TL fiyatı gözüküyor n11.com ' da

2326 TL ' ye gelecek sanırım bana 11 taksit ile

Daha iyileri sizlerin olur umarım.

• meter90 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, aldığınız ürünün linkini verirmisiniz incelemek istiyorum bende arıyorum konuda açtım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Hayırlı olsun, aldığınız ürünün linkini verirmisiniz incelemek istiyorum bende arıyorum konuda açtım hocam.

http://www.n11.com/lenovo-y510p-59-380590-ci7-4700-240ghz-8gb-1tb-156-win8-P17255743

düz fiyat 2500 daha ucuzunu bulamadım bulsam fiyat garantili yani çek verecekti,

hmm.

100 tl çek, 111 world , 15 bkm , 2şipşak olarak alabilirsiniz en uygun bu oluyor tabi özel çekiniz yoksa. +5tl avantajix.

• meter90 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hoca. Tasarımıda güzelmiş bunuda listeme ekledim, açtığım konuya gelen cevaplara göre karar verıcem. Ben %90 nakit alıcam kredi kartı kullanmadıgım ıcın.
  • Beyler bende vatandan aldim lenovo y510p gt755m ekran kartlisini slimi diye direttim evet dediler dvd sürücüsünü cikartip 2.bir ekran kartı takabilirsiniz dediler orda gosterdiler falan . Ama 2.ekran karti ürünün dışında satiliyomus. Artik onuda paramiz olunca aliriz. Kurudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue1299

Beyler bende vatandan aldim lenovo y510p gt755m ekran kartlisini slimi diye direttim evet dediler dvd sürücüsünü cikartip 2.bir ekran kartı takabilirsiniz dediler orda gosterdiler falan . Ama 2.ekran karti ürünün dışında satiliyomus. Artik onuda paramiz olunca aliriz. Kurudum.

gt755m ' de idare eder hocam ileride paranız olursada daha üst model falan takarsınız.
  • İnşallah. bu arada hayırlı olsun geç oldu ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi Akşamlar
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.